صفحه 5 از 11 نخستنخست 1234567891011 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 105

موضوع: University of Maryland, College Park

Junior Member hadi44 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : University of Maryland, College Park

نقل قول نوشته اصلی توسط x_tester نمایش پست ها
    من cs اپلای کردم خبری نیست فعلا. جدا اواسط اردیبهشت جواب میدن ؟ خیلی دیر نیست واسه گرفت ویزا و کلیرنس ...
    منم برای مکانیک این دانشگاه اپلای کردم و همچنان خبری نیست. اما تو thegradcafe.com واسه یه سری ها از رشته ما جواب اومده.
    در مورد اینکه خیلی دیر هست یا نه، یه کم شاید دیر باشه، اما من دوستانم از دانشگاه های دیگه حتی دیرتر از اینجا جواب گرفتن و رفتن، و مشکلی نبوده. زیاد جای نگرانی نیست، فکر میکنم که اگه جواب گرفتیم برسیم کارهای ویزا و اینها رو هم به سرعت پیش ببریم ایشالا.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    سازه - دانشگاه صنعتی شریف

سلام
    من برای MSC in civil eng. - Project Management
    Provisional admission گرفتم. گفته باید بیای یه امتحان زبان بدی. کسی میدونه چطوریاس؟
    در ضمن متاسفانه فاند ماندم که خبری نیس

Junior Member hadi44 آواتار ها

دوستانی که PhD برای Fall 2014 اپلای کردن، همچنان جوابی براشون نیومده؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mdemehri نمایش پست ها
    می تونید توی این سایت هم چک کنید
    craigslist
    در مورد هزینه های زندگی هم میشه توضیح بدین. من شنیدم شهر گرونیه. کوچک هم که هست.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط msaber2 نمایش پست ها
    در مورد هزینه های زندگی هم میشه توضیح بدین. من شنیدم شهر گرونیه. کوچک هم که هست.
    کالج پارک و شهرهای اطرافش مثل شهرهای شمال هستند. یعنی تعدادی شهر کوچک که به هم چسبیدن. هر کدوم از این شهرها به تنهایی بزرگ نیست و قاعدتا نباید گرون باشن. اما به خاطر نزدیکی اونا به واشینگتن دی سی و مالیات بالای ایالت مریلند گرون هستن. یکی از معیارهای گرون یا ارزون بودن یک شهر قیمت اجاره هست. کالج پارک اجاره های نسبتا بالایی داره (نسبت به شهرهای واقع در ایالات مرکزی و جنوب امریکا)، مثلا برای یک خونه دو خوابه در مجاورت دانشگاه حداقل 1200$ رو باید در نظر بگیری. که میشه با همخونه ای تقسیم کرد و میشه 600$ نفری.
    در مورد کوچکی شهر هم که بالا توضیح دادم. اگر دوست دارید که در شهر بزرگ زندگی کنید میتونید در دیسی ساکن بشید که تا دانشگاه با مترو حدود 30 دقیقه راه هست (البته بستگی داره کجای دیسی خونه بگیرید). در مورد دیسی هم که فکر کنم لازم نیست توضیحی بدم.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط afshin نمایش پست ها
    سلام
    من برای MSC in civil eng. - Project Management
    Provisional admission گرفتم. گفته باید بیای یه امتحان زبان بدی. کسی میدونه چطوریاس؟
    در ضمن متاسفانه فاند ماندم که خبری نیس
    امتحان زبان آسونی هست. اگر همون امتحانی باشه که من فکر میکنم شامل یک مصاحبه هست که معمولا ایرانیا با نمرات خوب پاس میکنن. از تافل خیلی خیلی خیلی آسونتر هست.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Abolfazl2012 نمایش پست ها
    من چند وقت پیش می خواستم با یکی از اساتید این دانشگاه ارتباط داشته باشم. رزومه ام رو فرستادم، یه جوابی داد که من اینطور برداشت کردم که مریلند داره میره به سمت اینکه دانشجویان اینترنشنال کم بگیره. لاقل تو دپارتمان مکانیکش. این جوابی بود که یکی از اساتید اونجا بهم داد. عجیب بود!

Dear Abolfazl

Your credentials are strong and your interests are well matched to our program. You have an impressive record. However, I do not recommend that you apply to the University of Maryland. The policy of graduate office has been changed in recent years and we admit very few international students (in fact none last year), and chances of admission are slight. I recommend that you seek admission to a larger program in another university.

Yours truly,

حالا نمیدونم واقعا راست میگه یا میخواسته منو از سر خودش وا کنه!
    میشه لطفا اسم استادی که این ایمیل رو بهش زدی بگی؟

Junior Member

من واسه Fall 2015 رشته reliability eng تو phd ادمیشن گرفتم....کسی اگه واسه فال ادمیشن گرفته خبر بده....

Junior Member

سلام،دوستان نتیجه فاند دوره فوق معماری کی مشخصه می شه؟ من پذیرش و گرفتم ولی حرفی از فاند نزدند. چند بازم میل زدم ولی جواب ندادن.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط farrokhkia نمایش پست ها
    سلام،دوستان نتیجه فاند دوره فوق معماری کی مشخصه می شه؟ من پذیرش و گرفتم ولی حرفی از فاند نزدند. چند بازم میل زدم ولی جواب ندادن.
    ببین اگه تو بخش decision که رفتی چک کردی نوشته باشه out of state یعنی حق گرفتن هیچ ساپورت مالی رو نداری ولی ممکنه اگه به استادا ایمیل بزنی بتونی RA بگیری که البته واسه فوق شانسش کمه...ولی باز تلاشتو بکن...
    موفق باشی