نوشته اصلی توسط
zghasemi
سلام دوست عزیز
بله به نظر من هم دانشگله مریلند دانشگاهی بسیار خوبی هستش که فعالیت های دانشجویی بسیار زیادی داره. دانشگاه در شهر کالج پارکه که این شهر و شهرهای کوچیک اطراف به شدت آرام هستن اما از طرفی نزدیکی به خود واشنگتن دی سی از یه طرف و بالتیمور از طرف دیگه باعث می شه که به نظر من آدم بتونه سرگرمیه کافی را داشته باشه و سلیقه های مختلف را پوشش می ده. خوبی دیگه اش به نسبت سایر نقاط آمرسکا سیستم حمل و نقل قابل قبولی که وجود داره که به راحتی (البته غیر از آخر هفته ها) با استفاده از مترو و اتوبوس به جاهای مختلف دسترسی داشته باشین. بنابراین شما لزوما نیاز به داشتن وسیله شخصی ندارین. فقط یک مقدار به دلیل نزدیکی به دی سی قیمت اجاره خونه به نسبت بالا هستش اما اصلا اون طوری نیست که نشه از پسش بر اومد. فقط باید یه مقدار در مورد محلی که می خواین خونه بگیرین پرس و جو کنین چون بخشهایی هست که خیلی به نظر می رسه امنیت نداره. البته برای دانش جویان ارشد و دکترا دو تا مجتمع نزدیک دانشگاه هست که تا حدی مال دانشگاه هست و خوب شرایطشون خوبه. تعداد ایرانیام اینجا زیاده که هم می تونه برای یکی حسن باشه و هم برای یکی بد و طیف آدم ها هم بسیار زیاده از مذهبی گرفته تا... . آدم های بسیار نایسی داره به طوری که من که یه فرد محجبه هستم اصلا برخورد بد یا متعصبانه ازشون ندیدم. خلاصه به نظر من که شرایط خوبی اینجا وجود داره. فقط با توجه به اینکه زمستون میاین بدونین که یکم به نسبت ایران اینجا سردتر هستش. (البته من با تهران مقایسه می کنم )
علاقه مندی ها (Bookmarks)