وقتی یکی به سئوالتون جواب می ده از روی وظیفه نیست، از رو لطفه....اینو یاد بگیرید که تشکر کنید.... آفرین!
از پاسخ به هر گونه سئوال شخصی معذوریم. حتی شما دوست عزیز
نوشته اولویت با ورودی های کارشناسیه. بعد سال دومیا، سومیاو....بعد تازه گفته ترم اول که عمرا بدیم.
و من داشتم بررسی میکردم دیدم خوابگاهاش نسبت به بعضی از خصوصیا واقعا اشغاله! اکثرا چهار نفره است مثلا با یه بث روم! هولی کرپ!
مثلا یه دونه هس www.thetowersatutc.com، خیلی بهتره ظاهرا. فقط دوره. یکی دو تا دیگه هم مثه این هست.
سلام
اگه در پذیرش نتونیم اصلا نامه مالی BS بهشون بدیم اپلیکیشنو بررسی نمی کنن؟
و این نامه اصلا یعنی چی؟ توان مالی پرداخت این همه پول؟
من چند وقت پیش می خواستم با یکی از اساتید این دانشگاه ارتباط داشته باشم. رزومه ام رو فرستادم، یه جوابی داد که من اینطور برداشت کردم که مریلند داره میره به سمت اینکه دانشجویان اینترنشنال کم بگیره. لاقل تو دپارتمان مکانیکش. این جوابی بود که یکی از اساتید اونجا بهم داد. عجیب بود!
Dear Abolfazl
Your credentials are strong and your interests are well matched to our program. You have an impressive record. However, I do not recommend that you apply to the University of Maryland. The policy of graduate office has been changed in recent years and we admit very few international students (in fact none last year), and chances of admission are slight. I recommend that you seek admission to a larger program in another university.
Yours truly,
حالا نمیدونم واقعا راست میگه یا میخواسته منو از سر خودش وا کنه!
دوستان کسی میدونه جواب ادمیشن این دانشگاه برای fall 2014 کی میاد؟ کسی جوابی گرفته؟ لطفا اینجا اعلام کنید تا بقیه کسانی که برای این دانشگاه اپلای کردن در جریانامور این دانشگاه باشن. ممنون.
دوستان به کسی واسه پاییز ۲۰۱۴ جواب دادن؟ تو gradcafe چند نفر نوشته بودن که بهشون جواب دادن واسه CS .
You have the power; awesomeness and courage to defeat conquer and crash through any barriers, obstacles and challenges that stand in your way. So be all you can be, and make the rest of your life the best of your life...
من cs اپلای کردم خبری نیست فعلا. جدا اواسط اردیبهشت جواب میدن ؟ خیلی دیر نیست واسه گرفت ویزا و کلیرنس ...
علاقه مندی ها (Bookmarks)