سلام دوستان بالاخره پذيرش من اومد، فقط در مورد اسكالر شيب و فاند هيچ كمكي نكردن بهم فقط براي assistant ship بهم پيشنهاد دادن.. دوستاني كه پذيرش گرفتيد آيا راهي براي كاهش شهريه و اپلاي براي بورسيه سراغ داريد? ممنون ميشم راهنمايي كنيد,
سلام دوستان بالاخره پذيرش من اومد، فقط در مورد اسكالر شيب و فاند هيچ كمكي نكردن بهم فقط براي assistant ship بهم پيشنهاد دادن.. دوستاني كه پذيرش گرفتيد آيا راهي براي كاهش شهريه و اپلاي براي بورسيه سراغ داريد? ممنون ميشم راهنمايي كنيد,
و اينكه اگه i20 من از مريلند دير صادر بشه مثلا دو هفته مونده به شروع كلاس و بعد براي ويزا بوم ممكنه به اين دليل ويزا ندن؟ با توجه به اينكه رشته من معماريه و معمولا به اين رشته سريع ويزا ميدن..
تبریک میگم برای پذیرش ، کالج پارک خیلی دانشگاه خوبیه.
شما ظاهرا خیلی در جریان نیستی :-)
الان که هنوز شما در دانشگاه ثبت نام نکردی بهت Scholarship نمیدن که! اصلا قضیه scholarship با اون فاندی که شما تو ذهن داری فرق میکنه...
وقتی میگید بهتون assistantship پیشنهاد کردن یعنی فاند، که بسته به نوعش مبلغش ومزایاش فرق میکنه... مثلا بستگی داره که RA بهت پیشنهاد دادن یا TA و من فرض رو میذارم که شما پذیرش دکترا گرفتی...
به صورت نرمال (البته بعضی دانشگاه ها استثنا هم وجود داره و من چون نمیدونم جریان شما از چه قراره به صورت General توضیح میدم) وقتی assistant میشی به غیر از اینکه حقوق میدن شهریه رو هم waive میکنند(البته فقط شهریه درس هاتون رو، نه Feeهای اجباری که باید به دانشگاه بپردازین) بعضی از Positionها هم شامل بیمه مجانی میشه... این از فاند و assistantship.
اگر هنوز براتون I-20 صادر نشده و برای ترم Spring 2016 میخواید تشریف بیارید باید بگم خیلی خیلی دیر شده ولی هنوز امید هست که بشه یک کارهایی کرد اما قصه اش خیلی طولانی هست.
یکی از راه های مرسوم اینه که Differ کنید برای Fall2016 البته اگه department این اجازه رو بهتون بدن. ایمیل بزنین بهشون و ازشون بپرسید اگه اجازه دادن و با این حال هنوز بهتون assistantship آفر میدن سفرتون رو به تعویق بندازید برای Fall 2016
اگه راهنمایی بهتری میخواین اطلاعات بهتری از خودتون بدید
پذیرشتون در چه مقطعی هست؟
آیا I-20 براتون صادر شده؟
چه نوع assistantship بهتون پیشنهاد شده؟
برای چه ترمی اپلای کردید؟
" پر بکش سوی دل روشنی ها که شاید از پس تیرگی ، آفتابی در آید "
"Your pain never goes away, You cannot get over it, You just learn how to deal with it"
سلام . ممنون از توجهتون .. چي رو در جويان نيستم اينكه مريلند دانشگاه خوبيه با اسكالرشيب؟ راستش اسكالرشيب رو نميدونستم واقعا... ممنون از اطلاعاتتون. پذيرشم براي مستر هست. I20 هم صادر نشده و توي اين دوروز تصنيم گرفتم ديفر كنم... البته به استادم ايميل زدم ولي گفت بعد از تعطيلات زنگ بزن.
فاند من TA هست.. براي اسپرينح اپلاي كردم ديگه:d
خلاصه كه نگران شهريه هستم![]()
شروع كلاس اين ترم از فوريه هست براي همين خودمم فكر ميكنم ديره ...
سلام،
از دوستان کسی برای Fall 2016 هست؟
سلام دوستان
کسی هست از این دانشگاه برای fall 2016 پذیرش داشته باشه؟ کسی وضعیت فاندینگ اش مشخص شده؟
با تشکر
علاقه مندی ها (Bookmarks)