یعنی دیگه بقیه هیچ مشکلی نداره ؟!؟! ... بعید می دونماااا !;Dنوشته اصلی توسط Asman
یعنی دیگه بقیه هیچ مشکلی نداره ؟!؟! ... بعید می دونماااا !;Dنوشته اصلی توسط Asman
در ضمن .. من برای اطمینان این سوال رو پرسیدم ... برای اینکه من 30 تا رزومه دیدم ولی هیچ کدوم اینطوری اینقدر بخش بندی نکرده بودن کارهاشون رو ! ...
بیشتر می خواستم مطمنم بشم .. اگه مشکلی ندارم پس هیچی !![]()

برای some14myself:
همون طور که میدونید، درست کردن رزومه قوانین خیلی مشخصی نداره، در نتیجه مواردی که اشاره میکنم حاصل تجربیات خودمه و ممکنه لزوما درست نباشه:
۱. awards and honors خیلی بالاست، باید بره پایین تر. البته اگه جایزهای در حد نوبل برده باشید، میتونه همین جا بمونه!
۲. منظور شما از این که «مقاله های کنفرانس رو هم اینجا می آرن ؟ ... یا فقط برای چیزایی چاپی ه ؟!؟!» چیه؟ مگه مقالههای کنفرانس چاپ نشده؟ در رشتهی ما که تقریبا تمام کنفرانسها proceedings دارند و مقالههای کنفرانس در proceedings چاپ میشه، در نتیجه مقالهی کنفرانس هم چاپ شده. اگر در رشتهی شما، مقالههای کنفرانس چاپ نمیشه، بهتره که عنوان رو عوض کنید و به جای publication بنویسید Refereed Papers یا یک همچین چیزی و تمام مقالههاتون رو در اون جا بیارید.
۳. معمولا قسمت publication رو بعد از experience ها میارن.
۴. other courses attended لازم نیست در رزومه باشه و فکر نکنم کسی اهمیتی به چنین چیزی بده.
۵. extracurricular activities رو فقط در صورتی بیارید که طول CV کوتاهه. اگر بیشتر از ۲ صفحه میشه، این قسمت رو حذف کنید.
حساب کاربری اصلی متعلق به Babak از تاریخ دسامبر ۲۰۱۰ غیرفعال است. از کاربران عزیز خواهشمندیم از ارسال پیام، به این حساب کاربری خودداری نمایند.
ممنون بابک جان ...نوشته اصلی توسط Babak
1. درست می گی honors خیلی بالاست .. زیادم چیز خاصی ندارم .. بیاد پایین بهتره اما تا کجا ؟
2. تا حالا اسم refereed papers رو نشنیده بودم ... فکر کنم بهتر از publication باشه ... راستی working paper رو می شه توی همین refereed اوورد ؟
3. قبول دارم مرسی !
4. خب ، چون من لیسانس ام مهندسی بود و الان دارم برای رشتهء جدیدی که دارم مستر می خونم اپلای می کنم احساس کردم بهتره بگم سر چه کلاس های لیسانسی رفتم که دروس اصلی و پایه ای هستند و توی چیزایی که الان می دونم تاثیر داشته ... تغییر رشته غیرمرتبط من باعث شد که همچین چیزی رو بیارم ... یعنی بازم اهمیت نداره ؟! :
5. 2.5 صفحه می شه .. حذف می کنم !

سلام
بچه ها بخوبی راهنمایی کردند اما چون پرسیده بودی:
. Personal Information
.education
.work experiences
همین جا سابقه تدریس رو هم بیار دیگه چرا جدا کردید
.research interests and activities
publication
اره کنفرانس ها کتاب و ...
.honors and awards
شاگرد اولی ها-اگه جایی بورس گرفتی قبلا- جشنواره خوارزمی- عنوان مقالات برتر-جوایز- رتبه ها
professional certificates
اینا همون training هاست و کارگاه های اموزشی-دیدم یه بند جدا زیادی باز کرده بودی
special skils/professional courses attended
کامپیوتر و ....همون کورس هایی رو هم که رفتی اینجا بیار- کلاس ها رو میتونی تو یه بند جداگانه اضافه کنی-ولی چون من تاحالا ندیده ام همچین چیزی رو گفتم باهم بیاری بهتر باشه
.languages & english proficiency
.extracurricular activities/hobbies
مثل شنا- گردش بیرون- ورزش ها-شطرنج و ....
.preferences
من اینا رو یعنی رزومه نویسی رو دوره های ضمن خدمت از طرف دانشگاه رفتم- و مطابق با اون و تقریبا رزومه خودم نوشتم
اما همونطور که بچه ها نظراتی داشتند و خودت هم گفتی و بابک هم عقیده داره شاید قوانین خاصی حکمفرما نباشه و تجربیات خود شخص باشه
پ.ن: چون من شاگرد اولی ها و رتبه های زیادی داشتم تو یه عملیات خودجوش اون honors/awards رو بلافاصله بعد از education آوردم-

همونطور که دوستان گفتند ترتیب معمولا با توجه به توانایی شما میتونه متغیر باشه
من نمونه ترتیب رزومه خودمو میزارم :
PERSONAL
EDUCATION
RESEARCH EXPERIENCES
RESEARCH INTERESTS
HONORS AND ACCOMPLISHMENTS
WORK EXPERIENCES
TEACHING EXPERIENCES
GRADUATE AND SPECIAL COURSES
PUBLICATIONS AND SELECTED PROJECTS
ORAL PRESENTATIONS
SKILLS
EXTRACURRICULAR ACTIVITIES
REFERENCES
مرسی مهدی جان ..نوشته اصلی توسط countdown
سوال های و توضیحات جدید برای راهنمایی مجدد :
1. .work experiences
برای این جدا کردم که به عنوان شغل انجامش نمی دادم .. بیشتر بخاطر همین تجربه درس دادن بود که توی قسمت teaching بیارم ... من دیدیم خیلی ها جدا کردن این experienceشون رو ... یعنی کلا سه تا Exp. می آرن ... تحقیقات و کار و تدریس ! ... به نظر اینطوری بهتر نیست ؟
2.research interests and activities
پس پایان نامه لیسانس و تز ارشد رو اینجا بیارم ؟
3. .honors and awards
من هیچ کدوم از چیزایی که گفتی رو نداشتم ... چندتا رتبه توی کنکور و کنکور ارشد ! ... پس این مورد رو می کشم پایین .. همونطوری که بابک گفت ..
4. professional certificates
من یه سری مدرک دارم که عملآ براش کلاس و دوره ای نرفتم .. فقط خودم خوندم و امتحان دادم و قبول شدم و مدرک رو گرفتم .. بازم بیارم اینجا !؟ ...
5. special skils/professional courses attended
این دو مورد فکر کنم کلآ جدا باشن !! ...
special skill معمولا skill ها کامپیوتری و programming ام رو می خوام بیارم ..
اما course attended ها منظورم کلاس هایی هستند که من مستمع الآزاد رفتم نشستم سرشون ... کلاس های تعیین کننده ای هم هستند که طرف بدونه back groundم چطوریه ..
حالا نظرت چیه مهدی جان ..
دستت هم درد نکنه بخاطر وقتی که می ذاری !

some14myself:
قبل اینکه مهدی جان بیاد منم نظرمو بگم :
تز فوق و لیسانس رو تو همون بخش Education اول میشه بیاری.
با ایده جدا کردن تحقیق و کارو تدریس موافقم ایده خوبیه تو پست قبلی هم گذاشته بودم
من چون دانشجوی لیسانسم محتویات این قسمتها اینطوری بود :
RESEARCH EXPERIENCES ----> سابقه تحقیق تو 3 تا research lab
TEACHING EXPERIENCES ----> مثه بعضیا عضو هیئت علمی نیستم ! سابقه حل تمرین
WORK EXPERIENCES ------> سابقه چند تا کارآموزی و برگزاری workshop
در مورد HONORS AND ACCOMPLISHMENTS هم حتما یه چیزی جور کنید بزارید مثلا من یه proposal نوشتم واسه راه اندازی
یه research lab (که می دونید اینجا فقط شامل چند تا کامپیوتر میشه) البته پذیرفته شد و راه افتاد بعد نوشتم co-founder یه آزمایشگاهم ;D
دو بخش skill و course میتونه جدا باشه تو بخش course درسایی که به بکگراند مربوط میشه و نمره بالایی توش گرفتین و همون کلاسای فوق برنامه
که شرکت کردید میتونه بیاد.
تو بخش skill هم مثلا کارای خاصی که مرتبط با اون skill خاص میشه رو حتما بیارید مثلا من اگر تو بخش نرم افزار photoshop رو آوردم یکسری که واسه یکی
طرح رو جلد زدم رو هم به عنوان یک فعالیت حرفه ای مرتبط با اون skill آوردم یا مثلا تو بخش کامپیوتر آشنایی و کار حرفه ای با تجارت الکترونیک رو آوردم.
بخش Oral Presentation هم در آگاهی پیدا کردن از بکگراند شما و قدرت ارائه و ... میتونه مفید باشه.
پ.ن : من این نکات رو از جمع بندی رزومه چندتا از دوستام که پذیرش موفق گرفته بودن به رزومه خودم اضافه کردم و تو پذیرشم خیلی موثر بود.

Milad hit the poits greatly; I m running out of idea
ولی اینکه همه اینها سلیقه ای هستش- ببینید هرچه محتوا بیشتر باشه زیاد نگران این ها نباشید
و اینکه من teaching رو شاید بعنوان شغلم نوشتم که باید مینوشتم یعنی در work و حالا شما دیگه فرق نداره کجا بنویسید
teaching ex چیز اشتباه و نامعمولی نیست مسلما- و بینش شما به کارتون دیکته میکنه چی بنویسید
Milad
عزیز دل اذیتمون نکن
سلام
من میخواهم کتابی که در حال چاپ دارم تو رزومه جدا از مقاله هام بنویسم میشه که تو ترتیب بندی اینجوری بنویسم که تو یه رده اول Books بعدش در رده بعد بنویسمPaper publications ؟
در ضمن برای کتاب باید چه مشخصاتی ازشو بنویسم بغیره نامش وPublisher؟
مرسی از دوستانم.
What Goes Around...Comes Around
علاقه مندی ها (Bookmarks)