صفحه 33 از 41 نخستنخست ... 23242526272829303132333435363738394041 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 321 تا 330 , از مجموع 403

موضوع: Virginia Tech

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی عمران-آب دانشگاه شهید بهشتی

پیش فرض پاسخ : Virginia Tech

نقل قول نوشته اصلی توسط vhd69 نمایش پست ها
    دوستان یه سوال مهم داشتم، یکی از اساتید تو فرستادن توصیه نامه تنبلی میکنه و من میترسم قبل از ددلاین نتونم سابمیت کنم اپلیکشنم رو، میشه پول اپلیکشن رو بدم و سابمیت کنم بعد توصیه نامه رو بفرسته؟ یا باید منتظر بشینم تا توصیه نامه فرستاده بشه بعد سابمیت کنم؟؟؟
    شما سابمیت کن حتما! میتونید بعد از سابمیت، تقاضای توصیه نامه رو resendو یا remind بکنید. من خودم توصیه نامه هام حدود دو هفته بعد سابمیت تکمیل شدن.

سلام من می خواستم واسه مهندسی شیمی اپلای کنم ولی متاسفانه الان شوکه شدم چون تو سایت زده تا 15 jan وقت داره درحالیکه تو اپلیکشن پراسس تا 4 ام . دوستانی که اپلای کردن احتمال زیاد نمرات افیشال من به دسشون تا اون موقع نمیرسه آیا بدون نمرات افیشیال تافل و جی اریی اپلیکیشن واسه دانشکده میفرستن؟ یا اپلیکشن من رد میشه؟ در ضمن من نمره وربالم از اون حدی که دانشکده گفتی 2 3نمره پایین تره... این خیلی مردد شدم ممنون میشم اگه کسی بتونه کمک کنه.

Junior Member

سلام دوستان. یک سوالی,
    برای تکمیل کردن application باید در مرحله 1 و 2 validate رو بزنیم یا save رو؟
    مرحله 3 هم باید submit شه تا تموم شه ؟
    یعنی قسمت 1 و 2 جداست؟

سلام.
    من چند روز پیش پر کردن اپلیکیشن این دانشگاه رو شروع کردم و رزومه ام رو هم اتچ کردم؛ امروز که کمی رزومه ام رو تغییر دادم (Research Interests را تغییر دادم) ولی هر کاری می کنم فایل جدید جایگزین فایل قدیمی نمیشه! مگخ نباید دوباره انتخاب کنیم و اینطوری جایگزین نمیشه؟
    حتی نامش رو هم تغییر دادم، ولی بازم جایگزین نمیشه! (برای Iowa state هم چنین مشکلی بوجود اومد و اونموقع با تغییر نام فایل، مشکل حل شد!!!)
    چکار کنم؟
    ممنون
    قبل از ریپورت رسمی نمرات تافل و GRE، با دپارتمان مورد نظر مکاتبه کنید. برخی دانشکده ها ریپورت غیر رسمی تافل و GRE را برای بررسی اولیه قبول می کنند.
    متاسفانه این حساب کاربری فعال نمی باشد.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط pari_naz نمایش پست ها
    دوستان از ایمیل زیر چه برداشتی می کنید؟

نمیدونم اپلای کنم یا نه! منظورش اینه که استاد دیگه شاید دانشجو بخواد از این دانشگاه؟؟؟ به بقیه میل بزنم یا اپلای کنم یا اصلا امیدی نیست؟

Thank you for your interest in Virginia Tech and in my work. You have an impressive resume and we would welcome an application from you. Unfortunately, until the application committee has formally ruled on your case, I cannot tell you anything about your chances for either admission or financial aid. This is a university policy that I cannot circumvent.

Note that both teaching and research assistantships at Virginia Tech are highly competitive and funding varies greatly from year to year.The number and quality of applicants has also risen sharply and thus decisions on financial aid are not made until we have admitted you (i.e., the admission and financial aid process are separate but tied). Your desire to work with me is flattering but at this point I have five Ph.D. students that are beginning their work and thus I will not be able to take any new ones in the near future. In addition, and unfortunately, as you are well aware there are still serious problems getting USA visas for Iranian students. That is an area where I also cannot provide any support.

Finally, please note that I receive numerous requests like yours every week. I try to respond politely and promptly to all, but only to the first email, as I cannot do anything until you have made a formal application. If you try to engage me in a long email thread, I will not be able to respond in a timely manner.
    خودش که جا نداره یعنی بیخیال این استاد شو! و به خاطر قانون جدید ویزا دادن هم یکم اضحار نگرانی کرده که اگه قبولت کنه می ترسه نتونی بری دانشجوش شی! به نظرم پر کن بفرست؛ چون اینجور که معلومه از رزومت خوشش اومده ولی جا نداره. شاید استادای دیگه جا داشته باشن. چون رزومت اونو تحت تاثیر قرار داده پس می تونه استادای دیکر هم تحت تاثیر بذاره.

Junior Member

سلام دوستان. من برای این دانشگاه اقدام کردم. وقتی reminder برای استادا فرستادم دیدم دقیقا همون ایمیل رو برای منم فرستاد! توی ایمیل هم لینک پر کردن ریکامند اومده!
    برای شمام اینجوریه؟یعنی دانشگاه اشتباه کرده؟کسی امتحان کرده میشه خودم ریکامند رو پر کنم؟ میفهمن؟

ApplyAbroad Guardian
    Sina0077 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Structural Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط ManHatan نمایش پست ها
    سلام دوستان. من برای این دانشگاه اقدام کردم. وقتی reminder برای استادا فرستادم دیدم دقیقا همون ایمیل رو برای منم فرستاد! توی ایمیل هم لینک پر کردن ریکامند اومده!
    برای شمام اینجوریه؟یعنی دانشگاه اشتباه کرده؟کسی امتحان کرده میشه خودم ریکامند رو پر کنم؟ میفهمن؟
    آره. همینه. یه چیز جالب. شما REMIND نمیزدین خود دانشگاه اتوماتیک می زد به جاتون!!! واسه من امروز واسه دوتا استادام فرستاد Reminder!!!

.When will and belief combine so ardently, then not even the heavens will deny you
    .A.H

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Sina0077 نمایش پست ها
    آره. همینه. یه چیز جالب. شما REMIND نمیزدین خود دانشگاه اتوماتیک می زد به جاتون!!! واسه من امروز واسه دوتا استادام فرستاد Reminder!!!
    خب یعنی نمیشه کسی خودش لینک ریکامند رو پر کنه؟دانشگاه میفهمه؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    فوق لیسانس معماری

سلام . کسی معماری یا معمتری منظر ار این دانشگاه پذیرش گرفته؟ ممنوم میشم ..

Junior Member

با سلام
    البته چیزی که من میگم مدرک نیست ولی اصولا ددلاین برای فرستادن اپلیکیشن آنلاین هست و بقیه مدارک دیرتر برسه اشکال نداره، مگر دانشگاه هایی که خودشون تاکید میکنن تا ددلاین باید همه چی برسه به دستشون. من اینجا فرستادم و هنوز نمره جی آر ای رسمی را نفرستادم ولی توی سایت میرم نوشته Inreview! خودم هم تعجب کردم البته این دانشکده که من اپلای کردم هم ددلاینو 15 ام زده نمیدونم شما چهارو کجا دیدی. در مورد مینیمم نمرات نظری ندارم.

نقل قول نوشته اصلی توسط mrtrevenge نمایش پست ها
    سلام من می خواستم واسه مهندسی شیمی اپلای کنم ولی متاسفانه الان شوکه شدم چون تو سایت زده تا 15 jan وقت داره درحالیکه تو اپلیکشن پراسس تا 4 ام . دوستانی که اپلای کردن احتمال زیاد نمرات افیشال من به دسشون تا اون موقع نمیرسه آیا بدون نمرات افیشیال تافل و جی اریی اپلیکیشن واسه دانشکده میفرستن؟ یا اپلیکشن من رد میشه؟ در ضمن من نمره وربالم از اون حدی که دانشکده گفتی 2 3نمره پایین تره... این خیلی مردد شدم ممنون میشم اگه کسی بتونه کمک کنه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)