منم پذیرش این دانشگاه رو گرفتم ولی هنوز وضعیت فاندش مشخص نشده. فک میکنم هنوز دپارتمان برق تصمیم نگرفته. دوستان کسی از دپارتمان برق نتیجه فاندش اومده؟؟!!
منم واسه phd برق پذیرش گرفتم..ولی جوابی از TA ندادن هنوز..جوابی در رابطه با نحوه تقاضای i20 هم ندادن بهم
سلام دوستان من چند روز پیش از این دانشگاه برای phd برق پذیرش گرفتم. کسی از وضعیت فاند دپارتمان برق خبری نداره؟
دوستان من برای ترم Fall میرم به این دانشگاه. اگر شما هم تشریف میارید پیام خصوصی بگذارید.
سلام دوستان
من برای این دانشگاه اپلای کردم ولی داکیومنت ساپورت و بانک استیت منت رو نفرستادم!!!!! آخه مگه اینا موقع اپلای لازمه؟ تازه، من تو اپلیکیشن زدم که فاند کامل میخوام، دیگه برا چی باید این دو تا مدرک رو میفرستادم؟ من چند روز پیش به دانشگاه ایمیل زدم، گفت که ما برای کامل کردن مدارکت نمره جی آر ای رو لازم داریم!!کارمنداشون نمره جی آر ای منو تو اپلیکیشنم وارد نکرده بود!!!!!( درحالیکه من آخر ژاندیه اپلای کرده بودم و نمره هم 15 روز بعدش به دانشگاه رسیده بود)
دانشگاه اون دو تا مدارک داکیومنت ساپورت و بانک استیت منت رو نگغت که ناقصه. حالا من چیکار کنم؟ راهنماییم کنید
اونا رو نیاز نداره.نمره تون هم رسیده ولی اینا دیر پروسس میکنن.من از 5 نوامبر اپلای کردم و نمره هام هم سه ماه بهد از اینکه رسید بود توی پروفایل وارد کردن. ولی هنوز جوابی نگرفتم.چاره ای نداریم باید صبر کنیم.ولی زیاد روی فاند حساب نکنید چون این دانشگاه خیلی اوضاع فاند خوبی نداره.البته الان خیلی از دانشگاهها این وضع رو دارن و مختص اینجا نیست.
هر چی اینجا می نویسم نظر شخصیه و قابل تعمیم نیست
مرسی خیالم راحت شد. شما چه دپارتمانی اپلای کردین؟ من صنایع اپلای کردم،ددلاین 15 فوریه بود. چند روز پیش به من گفتن چون مدارکت کامل نیست، تو دور بعدی 15 می مدارکم بررسی میشه!!!!!اصلا نظم ندارن!
والا من که بدون فاند اصلا نمیتونم برم. اینجا هم که همینجوری بدون استاد اپلای کردم!!!نمیدونم اینجا سیستم اینجوریه که حتما باید از استاد جواب گرفت یا نه. کلا برام سواله که شرایط من خیلی پایینه یا اینکه شانس ندارم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)