سلام دوستان. کسی توی آمریکا موقعیت برای پست دکترا Post doc سراغ داره؟ ممنون می شم اگر می دونید بگید. سپاسگزارم
واسه چه رشته ای اخه دوست عزیز؟
سلام
من دانشجوی دکترای مهندسی مکانیک گرایش تولید در دانشگاه هانوفر آلمان هستم.
لیسانس و فوق لیسانس مهندسی صنایع از دانشگاههای خوب ایران هم دارم.
فکر میکنم حدودا یکسال دارم که دکترا رو تموم کنم. میخوام برای posdoc برای آمریکا اقدام کنم . از آنجایی که این پروسه زمانبر هست میخواستم بدونم که آیا باید از الان شروع کنم به مکاتبه کردن یا اینکه صبر کنم پروژه ام که تموم شد و شروع کردم به نوشتن تز دکترایم اقدام کنم.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
در ضمن من دوره دکترایم در آلمان به انگلیسی هست آیا لازم دارم که برای posdoc امتحان gre بدم یا نه؟
ممنونم.
سلام دوستان
بنده یه برنامه سه ساله برای پست دکتری امریکا دارم. بدین شکل که برای دکتری مالزی اقدام کنم و پس از سه سال با اتمام مقطع دکتری برای پست داک امریکا پذیرش بگیرم البته با فاند؟ ایا میشه نظرتون را بفرمائید :
(لطفا کلی بررسی کنید ( سوال اصلی ایا می توان از دکتری مالزی برای پست داک امریکا اقدام کرد؟)
سپاس
من و همسرم هر دو پی اچ دی از ایران با سی وی خوب داریم. من مجددا از طریق اپلای برای پی اچ دی در دانشگاه GSU با رنک متوسط در اتلانتا وارد امریکا شدیم ، همسرم چون اینجا حضوری تونست مراجعه کنه هم پذیرش پسا داک و هم پذیرش پی اچ دی از Georgia tech در همین شهر گرفته،الان یه موقعیت هم داریم که هر دو پی اپ دی در USC در لس انجلس شروع کنیم .
الان راجب اینکه همسرم پست داک بشه یا یا هم بریم لس انجلس پی اچ دی شروع کنیم شک داریم و تصیمیم برای آینده کمی دشوار شده ، اگر کسی توصیه داره که در امریکا مدرک گرفتن با پی اپ دی بهتره یا پست داک ممنون میشم ما را راهنمایی کنه
ویرایش توسط ghlobe : March 31st, 2015 در ساعت 09:50 PM
اگر سابقه تحقیقاتی عالی دارین (مقالات معتبر با cite) و دنبال کار آکادمیک میگردین، میتونین سراغ پست داک برین و گرنه گرفتن دکترا آینده شغلی بهتری خواهید داشت.
انتخاب بین georgia tech و USC واقعا دشواره , بستگی به رشتتون و استادی که میخواهید باهاش کار کنید داره، در بعضی رشته های مهندسی Georgia tech یه سرو گردن از USC بالاتره و من به شخصه دکتراهایی که از Georgia tech دیدم آدمهای بسیار پرتری بودند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)