سلام
من پذيرش ويزاي J1 براي Postdoc دارم ولي بدون فاند ، من هم بعد از دوره بايد ٢ سال ايران باشم يا اينكه چون فاند ندارم اين قانون شامل من نميشه؟
سلام
من پذيرش ويزاي J1 براي Postdoc دارم ولي بدون فاند ، من هم بعد از دوره بايد ٢ سال ايران باشم يا اينكه چون فاند ندارم اين قانون شامل من نميشه؟
فرض کنید من الان ویزای J1 دارم و پستداک هستم. یه کار دائم پیدا کردم که کارفرما میتونه منو برای ویزای H1B یا گرین کارت اسپانسر کنه. این چطوری کار می کنه؟
من باید از آمریکا بر گردم ایران و دوباره همه مراحل ویزا رو تکرار کنم؟
اگر زمان کافی برای گرفتن ویزای کار یا گرین کارت نداشته باشم راهی هست که آمریکا بمونم تا کارای اون انجام بشه یا باید برگردم ایران؟
یک دنیا ممنون اگر راهنمایی کنین،
دوستان، سوالم رو مجدد تکرار میکنم. خوشحال میشم اگه راهنمایی کنید
من یک موقعیت پست داک در دانشگاه بوستون در دپارتمان زیر بدست آوردم:
Department of Physics and
Center for Interdisciplinary Research on Complex Systems
با توجه به اینکه دپارتمان فیزیک قراره میزبانِ من بشه (البته رشته تحصیلی مرتبط به مهندسی پزشکی هست)، آیا به نظر شما شانسی برای گرفتن ویزا خواهم داشت؟ اگر غیر از این هست من وقت و پولم رو صرف کارهای مربوط به خرید دانشنامه و کارهای ویزا نکنم.
با تشکر
سفارت که زیاد از رشته و این ها سر در نمیاره... اگه مدارکت کامل باشه ویزا میدن چرا ندن... فقط این که خرید دانشنامه ارزش داره؟ مثلا دکتری گمونم بیشتر از صد میلیون باشه... باید از کاریابی نامه بگیرین که کار پیدا نکردین و بعد بدون هزینه مدرکتون آزاد میشه.....
ممنون از پاسخت.
آخه میدونم این جور رشته ها شرایط رو برای ویزا گرفتن سخت میکنه.
خرید دانشنامه حدود 30 تومن می افته، (که البته هزار تومن هم براش پول زوره!) ، نامه کاریابی هم احتیاج به گذشت یک سال از فارغ التحصیلی و پایان خدمت داره، که برای من خیلی مونده تا به یه سال برسه.
حالا در حال تحقیق هستم ببینم پذیرش های اروپا رو پیگیری کنم یا همین پذیرش بوستون رو
اگه میشه به من هم بگین تو چه سایت یا جایی میگردین برا پیدا کردن پزیشن؟ ایمیل زدن به استاد فایده داری ؟ منظورم اینه که با ایمیل زدن به استاد درخواستمون را بگیم. بببین من دانشنامم را آزاد کردم ولی یک کاریابی بود که بهش گفتم میخوامم سریع بشه مدرک سازی کرد و تاریخش را عوض کرد! مشکلم حل شد. البته سیستمشون آن لاینه و تقریبا غیر ممکنه ولی واقعا نمیدونم چکار کرد
سلام دوستان
نمیدونم سوالم به تاپیک مربوطه یا نه
اگر نیست شرمنده...
من دانشجوی دکترا هستم، امتحان جامع رو گذروندم و حدود 6 ماهه که میخوام برای فرصت مطالعاتی برم آمریکا.
من به بیشتر از 200 استاد در تمام دانشگاه های آمریکا با توجه به راهنمایی های دوستان و طبق اصول ایمیل زدم و درخواست دادم.
بعضی از این اساتید حتی گروه های بزرگ دارند و ویزیتینگ اسکولار های دیگه ای هم توی گروهشون هست.
تازه من فاندی هم درخواست نکردم و گفتم سلف فاند میخوام بیام.
اما به طرز عجیبی تقریبا تمام استاد ها به بهانه های مختلف درخواست منو تنها در ایمیل های مختصر و 1 جمله ای بدون هیچ توضیحی رد میکنند!
با توجه به اینکه دوستانی که از ایران رفتن وقتی راهنمایی کردن بخش گرفتن پذیرش رو تا حدودی ساده، و اخذ ویزا رو سخت تر جلوه دادن میخواستم ببینم
این شرایط به نظرتون عادیه؟ من حدود 23 سال سابقه کار در زمینه رشتم دارم و توی رزومم هم مطرح کردم.
جالب اینجاست که اکثر استاد هایی که رد میکنند ازم تعریف میکنند و میگن که عالیه که میخوام برای این فرصت به اونجا برم ولی...
کسی چیزی میدونه دوستان؟
این تاپیک مربوط تره
http://www.applyabroad.org/forum/sho...7%D9%88%D9%84)
اگه میگفتین استادا بعد "ولی..." چی میگن میشد بهتر راهنمایی کرد. بدون توضیح که ندیدم درخواست کسیرو رد کنند. یا جواب نمیدن یا اگه بدن لااقل مختصر میگن جا نداریم یا فاند نداریم یا اصلا خوشمون نمیاد ازت. نمیشه اول تعریف کنن بعد بگن نمیخوایمت که!
ممنون از راهنماییتون.
من تو همون پست اطلاعات بیشتر مینویسم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)