با سلام و وقت بخیر
بنده دانشجوی دکتری برق-کنترل ترم 9 دانشگاه شهید بهشتی بوده و همسر بنده نیز دانشجو ترم 2 دکتری داروسازی می باشد. در این فکر هستیم که تا یک سال دیگر، من برای موقعیت کاری پست دکتری و همسرم برای دکتری مجدد دارو سازی اقدام نماییم. در این ارتباط موضاعاتی که زیر خواهم آورد، ذهن من را بسیار مشغول کرده:
1- هدف من از این دوره بدست آوردن لینک، کسب تجربه در محیط هایی که دانش در صنعت استفاده می گردد هم چنین پربار کردن رزومه خود می باشد. من بشدت علاقمندم که لبه های دانش در حوزه تخصصی خود را در محیطی حرفه ای فرا بگیرم اما در کشورم جایی نیست که این دانش را فرا بگیرم. آیا پس از طی دوره و بازگشت به ایران این تجربه بدرد کار و یا جذب هیئت علمی می خورد؟ هر چند که جذب هیئت علمی نیز رو به کاهش است. به شخصه فکر می کنم هزینه این علاقه، عقب ماندن از جذب شدن در بازار کار ایران و هیئت علمی می باشد.
2- یک گزینه این است که تا یک سال دیگر، من برای موقعیت کاری پست دکتری و همسرم برای دکتری مجدد دارو سازی اقدام نماییم. گزینه ی دیگری نیز برای ما مطرح است: تا رسیدن موعد فرصت مطالعاتی همسرم صبر کنم (یک سال و نیم دیگر) و زمان پست دکترای خود را با فرصت مطالعاتی همسرم یکی کنم. طبق صحبتی که آموزش دانشگاه همسرم کردیم، با توجه به اینکه دوره فرصت مطالعاتی کمتر از پست دکتری می باشد و دانشجو باید پس از طی دوره به دانشگاه بازگردد، اعلام کردند که به تبعیت از همسر، تا پایان پست دکترای من اجازه ماندن در آن کشور را به خانمم می دهند. به نظر شما کدام گزینه بهتر است؟
در پایان با عرض معذرت از طولانی شدن عرایضم منتظر نظرهای سودمند شما هستم و ممنون می شوم نظر و تجربه های خود را به ما منتقل نمایید.
با احترام