با کمال احترام پول به دلال دادن اونم از راه دور اصلا عاقلانه نیست
شما به oead ایمیل بزنید و موضوع رو توضیح بدید . واسه من ظرف ۵ روز از زمانی که پول به حسابشون ریختم قرارداد فرستادن
ایمیل بزنید . همین
با کمال احترام پول به دلال دادن اونم از راه دور اصلا عاقلانه نیست
شما به oead ایمیل بزنید و موضوع رو توضیح بدید . واسه من ظرف ۵ روز از زمانی که پول به حسابشون ریختم قرارداد فرستادن
ایمیل بزنید . همین
!Austria , I'm here
***دوستان جهت تشکر از پستهای مفید کاربران انجمن ، از دکمه "اضافه کردن امتیاز به کاربر "استفاده کنید***
اگه روز مصاحبه مدارکم کامل نباشه چی میشه؟مهلت میدن کامل کنم یا درخواست ویزا همونجا ریجکت میشه؟وقتم رو عقب نمیندازن باید وقت جدید بگیرم.پول هم به دلال نمیدم.
من عرض کردم دلال شما بخونید موسسه ( چون دقیقا کارشون همینه )
مدارک کامل نباشه و مدارکی رو نقصی بخورید که جز مدارک اصلی باشه بهتون وقت میده بین 7 تا 14 روز که تکمیل کنید دوباره و در غیر اینصورت باید وقت مجدد بگیرید و کسری مدارک رو ببرید.
اونجا وقت رو عقب نمیندازن و ازتون می خوان دوباره وقت بگیرید که اگه اینطور شد بپرسید مهلت نامه عدم سوئ پیشینه ی شما نگذره و اگه گفتند برای ما مهم نیست و اداره اقامت اتریش ایراد میگیره ازشون بخواین با مسئولیت شما ارسال کنند و اگه ایراد گرفت دوباره میفرستید ( چون اینجا ایراد نمیگیرند و بازی سفارت ایرانه )
در رابطه با گرفتن خونه اگه تو زمان شروع دانشگاه باشه کمی سخت گیرتون میاد و ربطی به زمان واریز پول نداره و اینکه بخواید پول بدید یا ندید که تصمیم با شماست !
خب پس اگه نتونم تا اون موقع جا اجاره کنم دوباره دو هفته وقت دارم؟؟
چرا لقمه رو دور سر خودت میچرخونی نسترن جان ؟
برو تو سایت oead ثبت نام کن و فیش رو واریز کن. الان وفت اینو نداری ببینی کی شانس آورده پول پیش ازش نگرفتن یا کی زود بهش خوابگاه دادن. پولو بریز و سریع با ایمیل پبگیری کن. چرا الکی 2 هفته کارت عقب بیفته ؟ شما تاریخ ورودت رو 3 ماه بعد از ترمین سفارت در نظر بگیر. oead بیشتر از 23 بار قرارداد برای من فرستاد تا بالاخره اون چیزی شد که میخواستم. اونا طاقتشون زیاده و باهات راه میان. بدو دختر
!Austria , I'm here
***دوستان جهت تشکر از پستهای مفید کاربران انجمن ، از دکمه "اضافه کردن امتیاز به کاربر "استفاده کنید***
چطوری باید پول رو واریز کنم برای oead؟اگه راهکار مطمئنی بلدید بگید
[سلام دوستان یک سوال دارم برای رزرو جا یکی از اشنایامون می خواد تعهد بده که ما رو برای اقامت قبول میکنه کسی اطلاعی داره که ایشون چه مدارکی باید ارایه بدن که به سفارت نشون بدم
!Austria , I'm here
خب پول رو باید به چه طریقی بگم بریزن؟چون کردیت کارت قبول نمیکنه.اونوقت صرافی رسید باید بهم بدن درسته؟اون رسید لازم میشه برای oead؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)