lotfan ya begid chejoori inja upload konam ya be man email bedid ta vasatoon befrestam (mohammadkms@gmail.com) .
lotfan ya begid chejoori inja upload konam ya be man email bedid ta vasatoon befrestam (mohammadkms@gmail.com) .
سلام
من بعضی هاش رو میدونم. یادتون باشه که ترجمه دقیق خیلی سخته
بناهای آبی >>>>>>Water Related Structures
روش های اجرایی ساختمان>>>> Construction methods
البته این بالایی ترجمش روش های ساخت میشه، ولی خب فکر کنم شما هم همین رو خوندین.
متره و برآورد پروژه >>>>>> Project Cost Estimation
کاربرد کامپیوتر در مهندسی عمران>>>> Computer Application in civil engineering
پروژه تخصصی >>>>> این رو زیاد مطمئن نیستم، ولی فکر کنم این بشه >>>> Civil Engineering Bachelor's Degree Project
حالا اگه خواستی یه صفت تخصصی هم خودت بهش میتونی بزنی، هر چند که من خودم هیچ صفتی رو نتونستم پیدا کنم.
یه چیز دیگه هم بگم، شما قبل از اینکه پول رو بدی به دارالترجمه بهشون بگو که اول برات یه نسخه بفرستن بعد اگه OK بود مهراش رو بزنن ( کل پول رو هم اول نده)
سلام دوستان من course description رشته کارشناسی معماری را سریعا نیاز دارم میشه کمکم کنید؟
ممنون
سلام دوستان من تازه عضو این فروم شدم. معماری ازشد پیوسته آزاد خوندم. میشه لطفا راهنماییم کنین که چه جورین میتونم سرفصل دروس رو گیر بیارم؟ دیدم نوشته بودین که توی بعضی واحدها تغییر ایجاد کنیم، امکانش هست؟ راستش من مقیم کانادا هستم و سرفصل ها رو برای اینترن شدن نیاز دارم. کسی هست که این سرفصلها رو به انگلیسی داشته باشه و البته اصلاح شده ، آخه وقت ترجمه و اصلاح ندارم اگه دارین لطفا بهم ایمیل بدین. اگه فروشی هست هم میخرم فقط خواهشا سریعتر چون هفته آینده باید برم... ممنون میشم ازتون.
ویرایش توسط FanTasTic : November 16th, 2014 در ساعت 04:38 PM
سلام.وقتتون بخیر.من ترجمه سرفصل دروس کارشناسی ناپیوسته مهندسی مکانیک طراحی جامدات دانشگاه آزاد را نیاز دارم.کسی داره برام بذاره.خیلی فوری بهش نیاز دارم.ممنون میشم...
دوستان سلام من ١٤ january ترمم شروع ميشه و هنوز اين نقص مدرك ( شرح دروس كارشناسي عمران - عمران ورودي٨٣) رو دارم تورو خدا اگه دارين دريغ نكنين دارم خفه ميشم از استرس
... ممنون
اسم تاپیک عناوین دروس مهندسی عمران و محیط زیست هست. همه پست ها در مورد معماری هست.
دوستان ترجمه سرفصل دروس ارشد خاک و پی عمران رو دارید؟!
سلام
وقت همه دوستان بخیر
تو گوگل سرچ کنید مثلا course description of Civil engineering بهتون لینک های دانشگاه های مختلف رو می ده که می تونید با توجه به توضیح هر course با واحد درسی خودتون مطابقت بدید.
مثلا تو سایت دانشگاه آریزونا (http://civil.arizona.edu/undergradua...iptions#300lvl)
توضیحات این واحد درسی رو ببینید:
CE 466: Highway GeometricDesign (3 units)
Study of geometric elements of streets and highways, with emphasis on analysisand design for safety. Offered every third semester.
Prerequisite(s): CE 363
Typically offered: Fall andSpring (usually every other semester
این واحد دقیقا متناظر با واحد درس راهسازی مهندسی عمران هست. برای سایر واحد ها هم می شه اینطوری عمل کرد.
بهترین کار گرفتن course description دانشگاه مورد نظر هست، هرچند در 90 درصد موارد واحدهای مشابه در دانشگاه ها به یک اسم هستند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)