در پاسخ به سوالی که خودم مطرح کرده بودم من یه جواب از خود دانشگاه گرفتم. گفتم اینجا بزارم تا اگه بقیه دوستان هم با مورد مشابه روبرو شدن بدونن:
One transcript will be fine. You will need to mail it to our office at the address listed on our website, and it must be in a sealed envelope (unopened) from the school. The letters of recommendation and any other materials may be emailed to gradinfo@uark.edu.
Kinsey Dickey
University of Arkansas
Graduate School
FAQ آزادسازی مدرک از طریق عدم کاریابی
When I was a little boy, I used to pray every night for a new bicycle. Then I realized, the Lord, in his wisdom, doesn’t work that way. So I just stole one and asked Him to forgive me! -Emo Philips
آقا این دانشگاه آرکانزاس خیلی بی در و پیکره (البته عذر می خوام از دوستانی که احیانا اونجا درس می خونن). من حدود ده روزه فرم اپلای این دانشگاه رو پر کردم و فی رو پرداختم. هنوز بعد این مدت بهم هیچ اکانتی ندادن که من کارها رو پیگیری کنم. اسم اساتید رفرنس و با مشخصاتشون رو هم از طریق لینکی که بهم دادن واسشون ارسال کردم. ولی هنوز که هنوزه لینک ریکام ها رو واسه هیچ کدومشون نفرستادن! حالا باز از شانس بد من مجبور شدم یکی از رفرنس هامو عوض کنم. حالا باز هی بهشون ایمیل میزنم که آقا من می خوام یکی از استادا رو عوض کنم، توروخدا رسیدگی کنید، لینکشو بدید تا اصلاح کنم. ولی یا جواب نمیدن یا جواب سر خرمن میدن. مثلا این جواب رو من فکر کنم سه بار تا حالا ازشون گرفتم:
We have received your application and we are in the midst of processing a large amount of applications that came in during the time we were closed for the holiday break. As soon as your application is fully processed, you’ll get an email to fill in your recommenders’ names and email addresses for sending electronic letters of recommendation.
من نمیدونم مگه اینا چقده متقاضی دارن که هی میگن a large amount of applications ! مگه دانشگاه های دیگه انقده متقاضی ندارن؟! فقط شما اینجوری هستید؟!!! تا حالا هیچ دانشگاهی رو توی آمریکا ندیدم که انقده سیستم اداریش ضعیف باشه!بقیه دانشگاه ها که باهاشون برخورد داشتم تا مشکلی واسم پیش میاد و بهشون ایمیل میزنم سریع جواب میدن و راهنمایی میکنن یا یکی دیگه رو معرفی میکنن که کمک کنه. ولی این ...
خسته ام کردن والا
When I was a little boy, I used to pray every night for a new bicycle. Then I realized, the Lord, in his wisdom, doesn’t work that way. So I just stole one and asked Him to forgive me! -Emo Philips
منم درست حسابی نمیدونم چیکار کنم. من میخوام ریکام ها رو با sopو cv و ریزنمره ها رو پست کنم و راستش من از فاند ندادن اینا هم خیلی میترسم. البته من تافل و جی ار ایم بالاست اما میدونم صنایع اینجا پارسال خیلی اپلای کردن و کسی نشنیدم فاند بگیره. در هر صورت ددلاین که اول فوریه است. نگران نباشید.
... Cathedrals in my heart
با سلام
من قبلا به این جمله برخورد کردم. این یعنی اینکه تا مدارک شما رو بررسی نکنن و به مرحله توصیه نامه نرسه، اصلا کاری با ریکام اساتید شما ندارن و شما خیالتون راحت باشه. یعنی وقتی خودشون بهتون ایمیل زدن در مورد ریکام شما میتونید درخواستهاتون رو بفرستید و تغییرات رو اعمال نمایید.
سلام کسی میدونه کی نتایج پذیرششون میاد؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)