منظورتون این عکس زیره:
Capture.JPG
ولی واسه من دایره زرد رنگ هستش و وقتی میرم روش می نویسه :Under Review by Degree Program. یعنی الان اپلیکیشن کامله و داره بررسی میشه؟
منظورتون این عکس زیره:
Capture.JPG
ولی واسه من دایره زرد رنگ هستش و وقتی میرم روش می نویسه :Under Review by Degree Program. یعنی الان اپلیکیشن کامله و داره بررسی میشه؟
FAQ آزادسازی مدرک از طریق عدم کاریابی
When I was a little boy, I used to pray every night for a new bicycle. Then I realized, the Lord, in his wisdom, doesn’t work that way. So I just stole one and asked Him to forgive me! -Emo Philips
با سلام
کسی خبری از پذیرش دکترا شیمی داره؟ از رشته های دیگه چی؟
ممنون
نوشته اصلی توسط sshadi2012;1562
342
salam. I have admission with fund.
ویرایش توسط Olympia : March 18th, 2015 در ساعت 08:29 PM دلیل: حذف آدرس ایمیل شخصی
با سلام خدمت دوستان
من 2 تا داشتم. من همه مدارک لازم رو فرستادم دانشگاه. اما چون تافلم اکسپایر شده بود گفتند باید در کلاسهای زبان دانشگاه شرکت کنم.
1- شما بزرگواران میدونید شرایطش چطوریه؟ هزینه اش و زمانش؟ همچنین من هنوز وضعیتم تو سایت بصورتی هست که زده نمره تافل رو میخواد. من باید ایمیل بزنم بگم من رو مشروط بررسی کنید؟
2- برای Financial Evidance من پرسیدم ازشون گفتند بعد از بررسی فاند ازم میخوان اما هرچی منتظر میمونم از سایت برداشته نمیشه و جزو مدارک مورد نیاز هست. باید ازشون بخوام که مدارک رو بفرستن واسه بررسی؟
ممنون
سلام
کسی نمیدونه کی نتایج PhD صنایع رو میزنن؟
کسی که از ره تقوا قدم برون ننهاد - به عزم میکده کنون سر سفر دارد
دل شکسته ی حافظ به خاک خواهد برد - چو لاله داغ هوایی که بر جگر دارد
سلام دوستان
من فوق صنایع شریفم لیسانس و فوق لیسانسم معدلم 3.53 شده و یه مقاله ISI یه کنفرانسی و دو تا سابمیت شده دارم ولی تافل دادم نمرم شده 82 . دوست دارم واسه این دانشگاه اپلای کنم به نظرتون با این نمره تافل می توانم ادمیشن با فاند بگیرم یا نه؟ و دوم اینکه به نظر تون کار درستی دوباره تافل بدم و برای spring این دانشگاه رو اپلای کنم ؟ این دانشگاه برای ترم spring فاند میده؟
سلام، این دانشگاه linguistics هم داره؟ کسی خبر داره؟ فاند دادنش چطوره؟
سلام دوستان .. امسال کسی اینجا برای دکترای صنایع اپلای نکرده؟!
* و من یتوکل علی الله فهو حسبه *
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubt while the stupid one's are full of confidence
علاقه مندی ها (Bookmarks)