عابد خان من مطمئنم حرف های شما بر اساس تجربیات و دانسته های خودتون صد در صد درسته. اولا که من نمی دونم منظور شما از مذهبی چی هست؟ مسلمون؟ یهودی؟ بسیجی؟ ولی صرف اینکه کسی گوشت حلال بخوره نشون دهنده مذهبی بودن نیست. عموی بنده سی ساله کلگری کانادا زندگی میکنه و گوشت حلال می خوره و اصلا هم قصد بازگشت به ایران رو نداره. پسر همین آدم دیگه غربی فکر می کنه پدر مادرش هم عزا نگرفتن چون هر کسی مختاره هر طوری دوست داره عمل کنه و به عقایدش احترام می ذارن. دوست صمیمی من از 13 سالگی تگزاس زندگی میکنه و اونم گوشت حلال می خوره و دوست ایرانی اصلا نداره! خودش رو هم بیشتر آمریکایی میدونه تا ایرانی.نوشته اصلی توسط Aabed
منم مدتی رو خارج از این مملکت زندگی کردم و با آدم های مختلف ارتباط داشتم. برام جالب بود که اونجا ایرانیا سر قضیه دین و مذهب و حلال و حروم خیلی با هم مشکل داشتن. اونجا یه سری دوستای ایرانی پیدا کردم. همون اول یکی گفت من بهایی هستم, اون یکی گفت من یهودی هستم. یعد می پرسیدن که تو چی؟ یه بار هم رفتیم دیسکو تا گفتم مشروب نمی خورم همه یه جوری بهم نگاه کردن که انگار این از دهات اومده و یکی گفت What a Loser! یکی دیگه گفت اولشه جوگیر هستی بعدا می خوری و خلاصه یه جورایی ما رو از اون اکیپ انداختن بیرون. چند روز بعد با اکیپ خارجی ها رفتم بیرون. وقتی دیدن مشروب نمی خورم نه تنها چیزی نگفتن بلکه یکیشون بهم آفرین گفت و یکی دیگه به شوخی گفت So we have someone to drive us home و خلاصه کلی با اونا رفیق شدم. یکی از همون افراد منو برای thanksgiving دعوت کرد خونشون و همه میدونیم غذا چیه. خیلی راحت به پدر مادرشون گفت که این بوقلمون نمی خوره و کسی هم ما رو تفتیش عقاید نکرد و از دست ما ناراحت نشد. من هنوز با اون شخص در ارتباط هستم.
حرف من اینه که اتفاقا اگه کسی بخواد مذهبی باشه تا اونجا که به دیگران آسیبی نرسونده اونجا خیلی بهتر و راحت تره. غربی ها اکثر قریب به اتفاق با این قضیه مشکلی ندارن. بیشتر ایرانیا و جهان سومی ها هستن که سر این مسائل همدیگه رو تقسیم می کنن. شاید شما نتونی هات داگ و بیگ مک بخوری و گاهی سر این چیزا اذیت بشی ولی اینا مسائلی نیست که آدم رو از جامعه جدا کنه و به بدبختی بکشونه.
به نظر من اگه کسی تعصب داشته باشه و هر روز به گشت ارشاد خسته نباشید بگه و اصرار داشته باشه بچه هاش خودش مثل خودش فکر کنن و وظیفه شرعی خودش بدونه دیگران رو با هر ضرب و زوری شده مسلمون کنه اونجا با مشکلات جدی مواجه بشه. ولی بین مذهبی و متعصب و دین حکومتی تفاوت های زیادی هست.
به هر حال امیدوارم هیچ کدوم از ما برای هیچ کسی نسخه ای نپیچیم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)