صفحه 275 از 281 نخستنخست ... 175225265266267268269270271272273274275276277278279280281 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,741 تا 2,750 , از مجموع 2910

موضوع: مصاحبه از طریق تلفن، Skype و ...

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Banned

پیش فرض پاسخ : مصاحبه از طریق تلفن، Skype و ...

نقل قول نوشته اصلی توسط ali728 نمایش پست ها
    دوست عزیز

(بنا به درخواست خودتون)
    من نظر خودمو میدم شما نظر باقی دوستان رو هم بگیرید.

1. در مورد اینکه شما میتونید اقدام کنید و بیاید هلند یا نه: بعید میدونم مشکلی وجود داشته باشه از نظر بحث ویزایی، اگه هم باشه اون مشکل رو منشی های همون دپارتمانی که تو هلند میخوایید برید پیگیری میکنن. کلا مراحل صدور ویزا و تبدیل ویزا و هرچیزی که مربطو به ویزا باشه رو خود منشی یا منشی های همون دپارتمان و گروهتون توی هلند پیگیری میکنن و مرحله به مرحله کارتون جلو میره.
    من فکر نمیکنم مشکلی وجود داشته باشه ولی من تخصصی در این زمینه ندارم و ممکنه مواردی باشه که من ازش بیخبر باشم (مثلا فرض کنیم که فاند اون پوزیشن چک از همون جایی بیاد که پوزیشن هلند داره فاند میشه، مثلا یه فاند اروپایی خاص که فقط یه بار به یه فرد تعلق بگیره و .....). در هر حال برای شمایی که الان پوزیشن چک رو داری این مورد نباید کانسرنی باشه. چون یا انجام میشه و یا نمیشه و در صورت نشدن اتفاقی برای شما نمیفته

2. در مورد قراردادی که امضا کردید خب باید دید دیتیلش چیه. به صورت خیلی خیلی جنرال قراردادها میتونن تا یک ماه (یا چند ماه بسته به دیتیل قرارداد) اول از طرف هر دو چه شما و چه اون استاد یا دانشگاه فسخ بشه.
    3. من نمیدونم توی چک ماجرا چجوریه ولی مثلا توی دلفت و هلند حتی تا سال اول شما ممکنه به هر دلیلی همکاریتون با اون پروژه و استاد قطع بشه. در حقیقت در انتهای سال اول شما یه میتینگ دارید که باید بررسی بشه که ایا شما قادر به ادامه انجام اون پروژه هستید یا نه.
    4. صورت حرفه ای اینه که هر کدوم از طرفین قرارداد چه شما و چه استاد پایان همکاری رو چند ماه قبل تر (مثلا یک ماه) به طرف مقابل بگه که اون طرف مقابل هم زمان کافی داشته باشه که با شرایط به صورت حرفه ای کنار بیاد. یا ایشون کسی دیگه رو پیدا کنن و یا مثلا شما پوزیشنی پیدا کنید و ...

5. در مورد اینکه چی بگید به اون اساتید هلند..... واقعا نمیشه نظر خاصی داد. چون خیلی شخصیه و گفتن و نگفتن خیلی چیزا ممکنه هم کار درستی باشه و هم اشتباه. ولی شاید اگه من شخصا میبودم میگفتم که دانشجوی هستم توی چک ولی ترجیحم اینه که بیام هلند چون هم دوستان بیشتری اونجا دارم، هم پروژه شما رو بیشتر دوست دارم و هم اینکه رنک دانشگاه دلفت بالاتره و خب همه چی برای من ایده ال تر میشه. نکته بعدم اینکه من پروژه چک رو هنوز رسما شروع نکردم و فقط دو هفته گدشته و استادهای چک میتونن به راحتی منو جایگزین کنن و مشکلی پیش نمیاد.و حرف هایی ازین دست......البته اینا همه نظر شخصی منه و شما باید چیزی که خودتون فکر میکنید درسته انجام بدید چون من از وضعیت شما اطلاعاتم از خودتون کمتره!

6. ممکنه استاد هلند نهیاتا ازتون بخواد که پوزیشن چک رو انصراف بدید....باید به اینم فک رکنید و اماده ریسکش باشید.

به جز این موارد نمیشه چیز بیشتری گفت.
    در هر حال میتونم یه نکته رو با اطمینان بالاتری بگم و تونم اینه که:

قاعدتا هم شما هم اون استادها چه چک و چه هلند باید به این موضوعات حرفه ای نگاه کنید و درک حرفه ای داشته باشید. اصول و اخلاق سرجاشه ولی دنیای حرفه ای کاری هم باید درک بشه.
    بنابراین اگه شما واقعا میخوایید برید هلند هر دو طرف بایداین موضوع رو درک کنند.

نکته اخر هم اینکه زندگی دکترا یه زندگی 5 ساله ست....یه عمره...حالا چون رنک هلند بهتره شاید تنها دلیل نشه که شما بیایید هلند. ببینید کدوم استاد و کدوم تیم و کدوم فضا بهتون ارامش بیشتری میده و اینده ی بهتری رو براتون میسازه
    چه هلند چه چک، ارامش روحی و ذهنی شما مهم ترین چیزیه که باید فالو کنید

موفق باشید

علی آقا ممنون میشم اگر گروه تلگرام مقیمان هلند و یا گروه تلگرامی مربوط به دانشجویان دلفت دارین به من هم لطف کنین

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط minaamin نمایش پست ها
    علی آقا ممنون میشم اگر گروه تلگرام مقیمان هلند و یا گروه تلگرامی مربوط به دانشجویان دلفت دارین به من هم لطف کنین

خواهش میکنم
    میدونم توی فیس بوو.ک گروهی به نام Iranian students Society of TU Delft ---ISSTUD که میتونید سرچ کنید و پیداش کنید
    در مورد باقی گروه ها خیلی اطلاعی ندارم

موفق باشید

Junior Member

سلام به همگی.

من در جواب اولیه یکی از ایمیل هام ، استاد علاوه به تعریف از cvام من رو ارجاع داد به Director of Graduate Studies و recruitment officer دانشگاه تا اگه سوالی داشتم از اونا هم بپرسم... بعد از نیم ساعت Director of Graduate Studies بهم ایمیل داد که اگر خواستی باهات zoom میکنم و مشکلی نیست... و از اونجایی که توی این فروم کامنت ها رو خوندم خیلی سریع گفتم که آره چه زمانی خوبه که صحبت کنیم... که اینطوری موتورمم رااه بیافته!!

حالا من از اونجایی که اولین تجربه تماسم خواهد بود نمیدونم که اصلا از Director of Graduate Studies چه سوالی باید بپرسم؟ راجع به دانشگاه و امکاناتش یا چه چیزی؟

ممنون میشم اگر سوال هایی که خودتون پرسیدن رو اینجا به اشتراک بذارین.

ApplyAbroad Superstar

سلام دوست عزیز

به شما برای پیشرفت کار تبریک میگویم

در واقع شما حرف خاصی با ایشان نباید داشته باشید مگر اطلاعات خاصی بخواهید. استنباط من این است که استادی که شما را ارجاع داده اند استاد جا افتاده ای باشند برای همین مدیر تحصیلات تکمیلی ایمیل ایشان را دنبال کرده است.

چیزهایی که ممکن است بتوانید بپرسید و بخواهید. خوب از اول: نپرداختن هزینه اپلیکیشن اگر دانشگاه چنین هزینه ای دارد. مراحل ارسال و بررسی اپلیکیشن و زمانهای بررسی و اعلام نتایج. مهمتر از همه نحوه تقاضا برای بورسها و مراحل و شرایط آنها. نمیدانم چه کشوری هستند ولی شاید کمکهایی که برای ویزا میتوانند بکنند. البته تقریبا همه اینها روی وبسایت دانشگاه باید جایی باشد ولی حالا که قرار است موتور را بیافتد من فکر میکنم اینها استارت خوبی باشد.

امید که پایدار باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط Zazazzz نمایش پست ها
    سلام به همگی.

من در جواب اولیه یکی از ایمیل هام ، استاد علاوه به تعریف از cvام من رو ارجاع داد به Director of Graduate Studies و recruitment officer دانشگاه تا اگه سوالی داشتم از اونا هم بپرسم... بعد از نیم ساعت Director of Graduate Studies بهم ایمیل داد که اگر خواستی باهات zoom میکنم و مشکلی نیست... و از اونجایی که توی این فروم کامنت ها رو خوندم خیلی سریع گفتم که آره چه زمانی خوبه که صحبت کنیم... که اینطوری موتورمم رااه بیافته!!

حالا من از اونجایی که اولین تجربه تماسم خواهد بود نمیدونم که اصلا از Director of Graduate Studies چه سوالی باید بپرسم؟ راجع به دانشگاه و امکاناتش یا چه چیزی؟

ممنون میشم اگر سوال هایی که خودتون پرسیدن رو اینجا به اشتراک بذارین.

Keep Calm and APPLY ON

آیین "انجمن" پیام سپاس و قدردانی برنمیتابد. اگر ز مهر چنین اندیشه دارید "امتیاز مثبت" را برگزینید

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    زیست شناسی

سلام به همگی به ویژه دوستان متقاضی رشته های آموزش و علوم تربیتی
    من چند دقیقه پیش مصاحبه داشتم.
    ........................................
    توضیحات اولیه:

- دانشگاه: خصوصی آمریکا، رنک حدودا 500
    - تعداد ایمیل با استاد: حدوداد 2 تا
    - وضعیت اپلای: هنوز اونجا اپلای نکردم
    - وضعیت ددلاین: ددلاین اصلی گذشته

توضیحات:
    بعد از ارسال ایمیل معرفی و رزومه، استاد گفت بعد از تعطیلات یاداوری کن ی میتینگ بریم تا راجع به برنامه و علائقت بیشتر صحبت کنیم. از نحوه ی مکالمش و اینکه ددلاین اصلی گذشته حس کردم بیشتر قصدش همون معرفی برنامه است و به اینصورت نیست که خیلی نظرشو جلب کرده باشم ولی چون تجربشو نداشتم استقبال کردم تا حداقل ی چیزی یاد بگیرم و اگه جای دیگه شانسی داشتم استرسم کم بشه. الان فهمیدم حتی رزوممو هم درست نخونده بود.

.................................................. ..

کیفیت تصویر و صدا با اینترنت مخابرات: خیلی خوب
    پلتفرم: زوم
    مدت مکالمه: 30 دقیقه
    شروع مکالمه: در مورد دیوونه بازی هایی که توی مجلس آمریکا در آوردن گفت و اشاره کرد شاید شما به این اوضاع عادت داشته باشید اما ما نه! (البته از روی بدجنسی نگفت)، منم جواب دادم اونطوری که شما فکر می کنید نیست و اینجا هم وضعیت اونقدر که خراب به نظر می رسه نیست. شروع کرد به زدن حرف های اجتماعی و اینکه امیدواره ترامپ دیونه زودتر بره. منم فقط لبخند زدم.

شروع مباجث اصلی تر : سوال پرتکرار چرا می خوای پی اچ دی بخونی رو پرسید. منم بیشتر برای سوال های علمی و سوال در مورد مقالاتم آماده بودم و به نظرم این سوال رو خیلی ناشایسته جواب دادم و از همینجا نتونستم خودمو خوب معرفی کنم که چرا می خوام دکتری بخونم.
    در مورد اهداف کاریم پرسید و منم با اشاره به اینکه چرا دارم تغییر رشته می دم، اهدافم رو گفتم.
    در مورد علائقم پرسید که دوباره من با توضیحات جدیدی، اینو ربط دادم به علت تغییر رشتم و گفتم پس به فلان چیز ها علاقه دارم. اشکال دوم اینجا بود: من منتظر بودم اینجا بحث رو علمی تر کنه و از مقالاتم که در این رابطه هست بپرسه و توی موضوع ریز بشه اما اینکارو نکرد و در آخر فهمیدم برداشت این بوده و اهداف جئی خوبی ندارم و اهدافم خیلی کلیه.

اینها سوالات اصلیش بودن و بعد شروع کرد به توضیح دادن اینکه با توجه به اینکه اهدافت کلین برای اینکه بیشتر آشنا بشم با این زمینه، بهتره اول توی مسترشون شرکت کنم، یکم از مسترشون تعرفی کرد و یکی از دانشجوهاش رو بهم معرفی کرد که بهش ایمیل بزنم. در مورد خفن بودن خودش و گروهش گفت که انتظارشو داشتم چون توی وبسایت rate my professor همچین چیز هایی رو خونده بودم.

بعد من سوالاتم رو پرسیدم اما با توجه به حرفایی که رد و بدل شد، کوتاهش کردم ولی چون مستر رو پیشنهاد داد بحث فاند رو پیش کشیدم چون اینجور رشته ها، معمولا مسترشون فاند نداره که گفت داره و ممکنه توی بخض های دیگه بچه ها مشغول بشن. و گفت البته ما برای بچه های دکترامونم مشکل داشتیم و بعضعی ها رو نتونستیم فول تایم کنیم چون گرنتی که از دانشگاه میاد کم بوده.

از اونجایی می گم رزومو خوب نخونده بود که اصلا نمی دونست من مقاله ی منتشر شده ی انگلیسی دارم و علاوه بر اون ،توی موضوع جزئی در مورد یکی از رسانه های اجتماعی هم کار کرده بودم و وقتی گفتم با حالت تعجبی تبریک گفت.

طرز برخورد: کاملا محترمانه، با لبخند و مهربان
    سطح زبان: خودش که native بود اما کاملا قابل فهم بود. حدود 90 درصد حرف هاشو فهمیدم. (سطحمم زیاد بالا نیست. اسپیکینگم : 7 و لیستنینک: 6.5 )

نکته ی دیگه ای به ذهنم نمی رسه.

فقط با توجه به خوندن نظرات باقی دوستان و و تجربه ی امشبم، روی معرفی خودتون خیلی تمرکز کنید چون ادامه ی سوالات انگار خیلی وابسته به اون هست. و انگار اکثر اساتید صحبت های کلی رو به پرسیدن سوالات عمیق علمی ترجیح می دن.

موفق باشیدEnable GingerCannot connect to Ginger Check your internet connection
    or reload the browserDisable in this text fieldEditEdit in GingerEdit in Ginger×

سلام دوستان
    من به یک مصاحبه دعوت شدم و استاد این ایمیل رو به من فرستادند
    Thank you for your email. I would like to have a short interview with you on Wed. Feb. 10. The interview will be a 20 min presentation about your masters work, and then, we can have another 20 min for discussions.
    مصاحبه در بستر سامانه مجازی دانشگاه هست(ساسکچوان کانادا) برای مقطع دکترا ریسرچ.
    من کار ها استاد و همکارش در همون زمینه رو خوندم
    بنظر میرسه مصاحبه ۴۰ دقیقه هست که بیست دقیقه اول رو گفته در مورد مستر و قسمت دوم رو صحبت آزاده.
    سوالی که دارم اینه که میخاد از ارشد چی بپرسه. سوال درسی؟ مقاله (پایاننامه)؟ و دیسکاشن چی هست؟ استرس گرفتم. فقط من مدرک زبانم رو نگرفتم اما باریسک زیاد میتونم قبل از ددلاین بگیرم اما اگر یک ماه وقت اضافه داشتم بهتر میشد.
    دوستان عزیز ممنون از راهنمایی پذیرای هر نوع پیشنهادی هستم

ApplyAbroad Superstar

سلام دوست عزیز

حضورتان برای مصاحبه تبریک میگویم. گام خیلی خوبی است و امید که منجر به نتیجه مطلوب بشود.

سوالی که دارم اینه که میخاد از ارشد چی بپرسه. سوال درسی؟ مقاله (پایاننامه)؟ و دیسکاشن چی هست؟ ا

کلیت ارشد را سوال میکنند. موضوع و از همه مهمتر روش تحقیق. دانش شما را میخواهند ببنند که چقدر با کارهای دیگران - و به خصوص خود استاد - اشنا هستید. فکر کنید در یک جلسه دفاع ساده هستید و میخواهید کارتان را ارایه کنید و البته با نظر نقادی. شاید کی از سوالها این باشد که بپرسند از دید خود شما کار از چه جهتی میتوانست انجام شود. یا اگر نظرات فلان شخص را اعمال میکردید پایان نامه چه مسیر و چه نتیجه ای داشت. اصلااز کارتان بد نگویید! اصلا از استاد راهنما و دانشگاه و کشور ... بد نگویید. به محدودیتها اشاره کنید ولی حالت اینکه استادم مناسب نبود... اصلا نگیرید.

اینجا خیلی پستهای خوبی دوستان گذاشته اند که قابل استفاده برای شما هستند.

اصلا استرس نداشته باشید. مصاحبه ها در فضای حرفه ای آرام و همراه انجام میشود. استاد قصد به چالش کشیدن شما را ندارند میخواهند ببینند نظر مثبت اولیه ای که از روی رزومه و ... پیدا کرده اند تا چه اندازه صحت دارد و دنبال تایید ان هستند. یک پاور پوینت برای ۲۰ دقیقه اول کمک میکند که ذهنتان مرتب تر کار کند.

برای ۲۰ دقیقه بعدی چند سوال خوب آماده کنید. از ارامش مصاحبه به این سمت نباید رفت که سوالهای بی انضباط و متفرقه پرسید. در مورد امکاناتی که دانشگاه دارد و دیگر دانشجوهای دکتری سوال کنید که روی چه موضوعاتی کار میکنند. یکی دو تا از این سوالها بپرسید ولی خیلی جلو نروید و مصاحبه را سعی نکنید دامینیت کنید. با ارامش و حرفه ای باشید

منتظر خبرهای خوب هستیم که اینجا بگذارید.

پایدار باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط sadeqebrahimi نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من به یک مصاحبه دعوت شدم و استاد این ایمیل رو به من فرستادند
    Thank you for your email. I would like to have a short interview with you on Wed. Feb. 10. The interview will be a 20 min presentation about your masters work, and then, we can have another 20 min for discussions.
    مصاحبه در بستر سامانه مجازی دانشگاه هست(ساسکچوان کانادا) برای مقطع دکترا ریسرچ.
    من کار ها استاد و همکارش در همون زمینه رو خوندم
    بنظر میرسه مصاحبه ۴۰ دقیقه هست که بیست دقیقه اول رو گفته در مورد مستر و قسمت دوم رو صحبت آزاده.
    سوالی که دارم اینه که میخاد از ارشد چی بپرسه. سوال درسی؟ مقاله (پایاننامه)؟ و دیسکاشن چی هست؟ استرس گرفتم. فقط من مدرک زبانم رو نگرفتم اما باریسک زیاد میتونم قبل از ددلاین بگیرم اما اگر یک ماه وقت اضافه داشتم بهتر میشد.
    دوستان عزیز ممنون از راهنمایی پذیرای هر نوع پیشنهادی هستم

Keep Calm and APPLY ON

آیین "انجمن" پیام سپاس و قدردانی برنمیتابد. اگر ز مهر چنین اندیشه دارید "امتیاز مثبت" را برگزینید

نقل قول نوشته اصلی توسط susighton نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز

حضورتان برای مصاحبه تبریک میگویم. گام خیلی خوبی است و امید که منجر به نتیجه مطلوب بشود.

سوالی که دارم اینه که میخاد از ارشد چی بپرسه. سوال درسی؟ مقاله (پایاننامه)؟ و دیسکاشن چی هست؟ ا

کلیت ارشد را سوال میکنند. موضوع و از همه مهمتر روش تحقیق. دانش شما را میخواهند ببنند که چقدر با کارهای دیگران - و به خصوص خود استاد - اشنا هستید. فکر کنید در یک جلسه دفاع ساده هستید و میخواهید کارتان را ارایه کنید و البته با نظر نقادی. شاید کی از سوالها این باشد که بپرسند از دید خود شما کار از چه جهتی میتوانست انجام شود. یا اگر نظرات فلان شخص را اعمال میکردید پایان نامه چه مسیر و چه نتیجه ای داشت. اصلااز کارتان بد نگویید! اصلا از استاد راهنما و دانشگاه و کشور ... بد نگویید. به محدودیتها اشاره کنید ولی حالت اینکه استادم مناسب نبود... اصلا نگیرید.

اینجا خیلی پستهای خوبی دوستان گذاشته اند که قابل استفاده برای شما هستند.

اصلا استرس نداشته باشید. مصاحبه ها در فضای حرفه ای آرام و همراه انجام میشود. استاد قصد به چالش کشیدن شما را ندارند میخواهند ببینند نظر مثبت اولیه ای که از روی رزومه و ... پیدا کرده اند تا چه اندازه صحت دارد و دنبال تایید ان هستند. یک پاور پوینت برای ۲۰ دقیقه اول کمک میکند که ذهنتان مرتب تر کار کند.

برای ۲۰ دقیقه بعدی چند سوال خوب آماده کنید. از ارامش مصاحبه به این سمت نباید رفت که سوالهای بی انضباط و متفرقه پرسید. در مورد امکاناتی که دانشگاه دارد و دیگر دانشجوهای دکتری سوال کنید که روی چه موضوعاتی کار میکنند. یکی دو تا از این سوالها بپرسید ولی خیلی جلو نروید و مصاحبه را سعی نکنید دامینیت کنید. با ارامش و حرفه ای باشید

منتظر خبرهای خوب هستیم که اینجا بگذارید.

پایدار باشید

سلام
    من در تاریخ 22 بهمن(چهارشنبه 22:30) اولین مصاحبه رو انجام دادم(البته منولوگ بود) اسلایدها در مورد کارهای ارشد(پایاننامه و مقاله و...) بود و یک اسلاید دیگه هم بود که ایده هایی که در مورد کارهای استاد داشتم تا اون ها رو گسترش بدم. 15 دقیقه قبل از مصاحبه ایمیل اومد که ریز نمراتت رو میخام و من چون نسخه pdf نداشتم سریع رفتم عکس گرفتم و برش و فایل pdf رو ساختم و براش فرستادم. این مصاحبه قرار بود 45 دقیقه باشه که بخاطر اتاق گفتگویی که استاد لینکش رو فرستاده بود برای من بدرستی باز نمیشد (مال شرکت سیسکو بود که ما رو تحریم کرده) و از ***** شکن استفاده کردم که سرعت رو بشدت کاهش میداد بخاطر همین به استاد گفتم بیا اسکایپ. اینطور شد که 15 دقیقه از زمان مصاحبه تلف شد. 30 دقیقه رو من صرف ارائه کردم و در آخر استاد خیلی تعریف کرد و گفتش که میخاد یک میتینگ کوتاه دیگه داشته باشیم و ایندفعه از من سوالات تکنیکال و درسی کنه. منم قبول کردم و گفت که زمانش رو برام ایمیل میکنه. ایمیل رو صبح دریافت کردم و تاریخ پیشنهادی برای روز جمعه ساعت 23 بود که من ایمیل زدم گفتم اگر امکانش هست بشه شنبه 11 شب و ایشون هم قبول کردند.

در مصاحبه دوم که قرار بود کوتاه باشه اما 1 ساعت و 45 دقیقه طول کشید! (باید بگم این اولین تجربه من در صحبت کردن به انگلیسی بود ) سوالات حول حوش ارشد و درس ها بود و خبری از سوالات معمول مثل اینکه چرا این دانشگاه و خودت رو معرفی کن و ... نبود فقط اینکه برای سوال اول گفت چرا میخای ریسرچ کنی(البته خودش هم گفت کلیشه ای هست). خلاصه اینکه آخر مصاحبه به من گفت شما برای این موقعیت عالی هستید و من حاضرم شما رو برای این پوزیشن ساپورت مالی کنم و بهتره که تا موقعی که بیای اینجا هر دو هفته باهم میتینگ داشته باشیم و من بهت منابع میدم که مطالعه کنی. منم گفتم مشکلی نیست و این عالیه. در ضمن گفت زبانت خوبه و صریح صحبت میکنم.

اما دوتا مشکل مطرح کرد: 1- نمره زبانم آماده نیست و به ددلاین نمیرسم و 2- معدلم ممکنه مشکل ساز بشه اگر چه مینیمم دانشگاه رو برآورده میکنه، استدلالش هم این بود که دانشگاهی که مستر رو خوندم رنک خوبی نداره. برای اولی گفت اگر برای من مشکلی نیست برای زمستان اقدام کنم (بجای پاییز) که من گفتم مشکلی نیست و این حل شد و برای دومی گفت که باید از ادمیشن سوال کنه و کارنامه من مورد بررسی قرار بگیره و خبرش رو نهایتا سه روز دیگه میده.

الان از اون روز 1 هفته میگزره و خبری از ایشون نیست. من روز پنجم ایمیل زدم که چی شد؟ اما جواب ندادند. و الان موندم که قراره داستان من چی بشه. از طرفی اون همه به من امید داد و تعریف کرد و حتی برنامه برام تعریف کرد که توی دکترا روی چی ریسرچ کنیم و از اینطرف که الان جواب ایمیل رو نداده. دیگه کم کم دارم ناامید میشم.

Junior Member

دوستان اگر توی مصاحبه به دروغ(مصلحتی!!) بگیم که داریم روی یه مقاله ب تازگی کار میکنیم که اتفاقا موضوعی نزدیک به پروژه داره! بعدش چقدر ممکنه که ازم جزییاتو بخوان؟ قاعدتا مقاله ایی که میخوام ازش اسم ببرم در حال حاضر وجود خارجی نداره و صرفا یه ایدست. اگر ازم جزییات بخوان هیچی دستم نیس ولی اگر نخوان، خوب میشه چون یکم موضوع پروژه با چیزایی ک من تا الان خوندم متفاوته و با این کار میتونم حداقل یکم خودم رو آشنا به موضوع نشون بدم.
    اینکار رو انجام بدم؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.
    مصاحبه با یکی از دانشگاه های اروپاست.

ApplyAbroad Superstar

سلام دوست عزیز

در مصاحبه با استاد از دید من بالاترین مصلحت صداقت واقعی است

ببنید یک موقعی هست دانشگاه نمره ها را به دست دانشجو نمیدهد. یک موقعی هست اساتید معرفی نامه به دانشجوی خوب نمیدهند. یک موقعی هست مسایل تحریم و اینهاست یک موقعی هست وزارت علوم چوب لای چرخ کارها میگذارد... خوب شاید توجیهی باشد.

ولی با استاد مصاحبه کننده که نه نیت و نه ابزار فشار بر متقاضی دارد غیر صداقت نباید رفتار کرد.

البته اگر فکری در ان زمینه خاص دارید بفرمایید و توضیح بدهید و آن مساله دیگریست. میفرمایید مقاله ندارم ولی تا این حد به این موضوع علاقه دارم و تا این اندازه فکرهایی کرده ام. یا حتی یادداشتهایی برداشته ام و نوشته ام.

از نظر مسایل اخلاقی هم گذشته : بعدش چقدر ممکنه که ازم جزییاتو بخوان؟

خیلی زیاد.

امید که پایدار و موفق باشید

با اصطلاحات خوب ایرانی خودمان از دید من این بار کج است. به مقصد نمیرسد.

پایدار باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط ssogandd نمایش پست ها
    دوستان اگر توی مصاحبه به دروغ(مصلحتی!!) بگیم که داریم روی یه مقاله ب تازگی کار میکنیم که اتفاقا موضوعی نزدیک به پروژه داره! بعدش چقدر ممکنه که ازم جزییاتو بخوان؟ قاعدتا مقاله ایی که میخوام ازش اسم ببرم در حال حاضر وجود خارجی نداره و صرفا یه ایدست. اگر ازم جزییات بخوان هیچی دستم نیس ولی اگر نخوان، خوب میشه چون یکم موضوع پروژه با چیزایی ک من تا الان خوندم متفاوته و با این کار میتونم حداقل یکم خودم رو آشنا به موضوع نشون بدم.
    اینکار رو انجام بدم؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.
    مصاحبه با یکی از دانشگاه های اروپاست.

Keep Calm and APPLY ON

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)