در مورد اشکالاتی که به زبان فارسی وارد کردید فرضیه نیست و راه عملی است. شما گفتید هر کس جوری می نویسد و می بیند. من هم گفتم راهش این است که همه از استاندارد استفاده کنند.
وقتی همه از یک نوع استفاده کنند در کامپیوتر های مختلف یکسان دیده خواهد شد. و یکسان نوشته خواهد شد. و یکسان جست و جو خواهد شد.
اما این که قابللیت جست و جو را بالا می برد فرضیه من نیست. فرضیه شما است.
شما می گویید که اگر یکسان باشد جست و جو بهتر صورت می پذیرد. اما من شک دارم.
اگر فونت های دیگر فروم را پاک کنید و از فونت استاندارد استفاده کنید ، پست های قبلی به طور خودکار اصلاح می شود.
اما در مورد کیبورد هم چنان با سه مشکل زیر رو برو هستید
* تفاوت ک و ك در پست های قدیمی
* تفاوت ی و ي در پست های قدیمی
* مشکلات نیم فاصله در پست های قدیمی
اما این سه مشکل در حالت کلی در پست های آتی از بین می رود مگر این که کاربری از روی عمد این کار را انجام دهد یا از سایتی با کیبورد غیر استاندارد کپی پیست کند.
از نظر هوشمندی گوگل بسیار بهتر است اما متاسفانه گوگل همه صفحات را ایندکس نمی کند.
چون کسانی که این نرم افزار ها را ترجمه می کنند دنبال راحتی خود هستند به سراغ استاندارد سازی نمی روند.
شما باید از کسی که نرم افزار را می خرید بخواهید که استاندارد سازی صورت گیرد
در غیر این صورت بایستی هر دفعه اعمال شوند
در فروم های مختلف دیدم که سعی شده از کیبورد استاندارد استفاده کنند. این مورد بیشتر در فروه هایی مطرح است که کاربران تازه وارد به صورت پینگلیش تایپ می کنند.
در مورد فونت هم، سایت هایی کمی وجود دارد که از فونت هایی غیر از arial , tahoma , times استفاده می کنند. متاسفانه همین فروم هم از این سه فونت غیر استاندارد استفاده می کند.
اگر به سایت گوگل فارسی به آدرس http://www.google.com/webhp?hl=fa بروید متوجه می شوید که دارای کیبورد مجازی استاندارد است که با کلیک روی آن فعال می شود. یعنی لازم نیست کاربر روی سیستمش زبان فارسی داشته باشد و به راحتی به صورت استادراد وارد می کند.
همان طور که گفتم الگوریتم جست و جو مهمتر از استاندارد بودن هستند. مشکل جست و جوی فارسی نداشتن الگوریتم مناسب است. با استاندارد سازی احتمالا با ۱۰ درصد بهبود روبرو می شوید اما بیشتر از این نیاز به کار بر روی الگوریتم جست و جو است.
علاقه مندی ها (Bookmarks)