وحید عزیز:
ترس من و دوستانی که از سال 2009 در یک سکوت 3 ساله گرفتار شدیم و بلاتکلیف تاکنون منتظر تصمیمات این جماعت ماندیم این است که خدای نکرده این انتظار ادامه دار نشود و ندانیم که به کدامین مرجع پناه ببریم؟؟!!!
متاسفانه مشاورین و وکلای ایرانی که ماشاا.. ادعای آنها گوش آسمان را کر کرده است و تنها چیزی که ما متوجه شده ایم این است که اکثر آنها ( اگر نگویم همه آنها ) تنها به فکر خالی کردن جیب متقاضیان مهاجرت بوده و هست.
در بیشتر پست هایی که من نوشته ام به این نکته اشاره داشته ام که خدا کند تصمیمات و قوانینی آنها به نفع ما باشد، وگرنه به هیچ وجه قادر به دفاع از خود نبوده و نخواهیم بود همچنان که گوش شنوایی آه و ناله ما را نشنید و نخواهد شنید. البته دوستان بسیاری با حمله به این ادعای ما که " باید چنین وچنان کنیم و حق را باید توسط قوانین گرفت و .... " پس حالا این گوی و این میدان...
من که تا حالا یک ریال به جیب این وکلا نریخته ام و برای پر کردن چند فرم هم قراردادهای میلیونی را امضاء نکرده ام ( قصد توهین به هیچیک از دوستانی که وکیل دارند را حتی در فکر ندارم ). اما دوستان به گوش باشید و گول این جماعت " مهربان تر از مادر " را نخورید و فربه ترشان نکنید.
امید است باز روال مدیکال ها و صدور ویزا به روال عادی برگردد تا اینقدر جو فروم منفی نشود.
با سپاس

علاقه مندی ها (Bookmarks)