صفحه 15 از 25 نخستنخست ... 56789101112131415161718192021222324 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 150 , از مجموع 242

موضوع: مسائل مربوط به روادید همراهان - سوالات - بیان نتایج

  1. #141

    پیش فرض پاسخ : مسائل مربوط به روادید همراهان - سوالات - بیان نتایج

    سلام
    لطفا بفرمایید برای اثبات غیر صوری بودن ازدواج چه مدارکی لازم هست؟ اگر فقط عقد ساده برگزار شود مشکلی پیش میاید؟ البته ما در فرم اقدام برای ویزای متقاضی اصلی ذکر کرده بودیم قصد ازدواج داریم .
    ممنون

  2. #142

    پیش فرض پاسخ : مسائل مربوط به روادید همراهان - سوالات - بیان نتایج

    سلام به دوستان ، ی سوال داشتم از حضورتون
    اگه ی زن استرالیایی بخواد بیاد ایران و در ایران با یک مرد ایرانی ازدواج کنه وضعیت شناسنامش چی میشه ؟ میشه تابعه ایران و باید شناسنامه ایرانی بگیره ؟ و تبعیت استرالیایشو از دست میده ؟
    اگه این زوج بخوان چند سال بعد از ازدواج( حالا هر چند سال بعد ) بخوان برن به استرالیا شرایط چطور میشه ؟ شوهر ایرانی میتونه اقامت استرالیایی بگیره به واسطه زنش ؟

  3. #143

    پیش فرض پاسخ : مسائل مربوط به روادید همراهان - سوالات - بیان نتایج

    دوستان عزیز، من ویزای 574 گرفتم و همسرم هم depending من هست ... الان که ویزای گرنت شده رو میبینم برای همسرم هم work limitation رو زده. کسی هست که اونجا همسرش با این ویزا مشغول کار باشه؟؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنین
    **** با امتیاز دادن به دوستانی که به ما کمک میکنند از آنها تشکر کنیم ****

    مقایسه زندگی و تحصیل در استرالیا و اروپا


  4. #144
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2015
    ارسال‌ها
    78

    پیش فرض پاسخ : مسائل مربوط به روادید همراهان - سوالات - بیان نتایج

    سلام.
    دوستان! کسی که برای ویزای دانشجویی اقدام میکنه و همسرش هم به عنوان همراه میبره، یک فرم 157A را باید پر کنند که فسمت A و C را main applicant پر میکنه و همراه باید قسمت B همون فرم روپر کنه. درسته؟
    چون اینجا نوشته بود فقط main applicant باید این فرم رو پر کنه. در حالی که قسمت B این فرم مربوط به همراه هست.
    ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

  5. #145
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    رشته و دانشگاه
    Chemistry
    ارسال‌ها
    43

    پیش فرض پاسخ : مسائل مربوط به روادید همراهان - سوالات - بیان نتایج

    نقل قول نوشته اصلی توسط roya_123 نمایش پست ها
    سلام.
    دوستان! کسی که برای ویزای دانشجویی اقدام میکنه و همسرش هم به عنوان همراه میبره، یک فرم 157A را باید پر کنند که فسمت A و C را main applicant پر میکنه و همراه باید قسمت B همون فرم روپر کنه. درسته؟
    چون اینجا نوشته بود فقط main applicant باید این فرم رو پر کنه. در حالی که قسمت B این فرم مربوط به همراه هست.
    ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
    من فک کنم باید فرم 157 و 1221 برای هرنفر جدا پربشه و خودم هم همین کارو کردم
    قسمت B تو فرم 157 واسه وقتی هست که همسر در استرلیا است و family member میخواد بهش join بشه

  6. #146
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2015
    ارسال‌ها
    78

    پیش فرض پاسخ : مسائل مربوط به روادید همراهان - سوالات - بیان نتایج

    نقل قول نوشته اصلی توسط ali_bahram نمایش پست ها
    من فک کنم باید فرم 157 و 1221 برای هرنفر جدا پربشه و خودم هم همین کارو کردم
    قسمت B تو فرم 157 واسه وقتی هست که همسر در استرلیا است و family member میخواد بهش join بشه
    ممنون که لطف کردید و جواب دادید ولی تو این همین فروم نوشته که main applicant فقط پر کنه فرم 157A رو. والا من گیج شدم.
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...88%DB%8C%DB%8C

  7. #147
    ApplyAbroad Veteran
    vahidet آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    رشته و دانشگاه
    University of Western Australia
    ارسال‌ها
    1,062

    پیش فرض پاسخ : مسائل مربوط به روادید همراهان - سوالات - بیان نتایج

    نقل قول نوشته اصلی توسط roya_123 نمایش پست ها
    سلام.
    دوستان! کسی که برای ویزای دانشجویی اقدام میکنه و همسرش هم به عنوان همراه میبره، یک فرم 157A را باید پر کنند که فسمت A و C را main applicant پر میکنه و همراه باید قسمت B همون فرم روپر کنه. درسته؟
    چون اینجا نوشته بود فقط main applicant باید این فرم رو پر کنه. در حالی که قسمت B این فرم مربوط به همراه هست.
    ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
    نقل قول نوشته اصلی توسط roya_123 نمایش پست ها
    ممنون که لطف کردید و جواب دادید ولی تو این همین فروم نوشته که main applicant فقط پر کنه فرم 157A رو. والا من گیج شدم.
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...88%DB%8C%DB%8C
    دوست عزیز، در قسمت B فرم 157 نوشته شده:

    Part B – To be completed only if you
    are a family unit member joining a
    student in Australia

    یعنی کسی باید این قسمت رو پر کنه که قبلا یکی از اعضاء خانوادش ویزای دانشجویی گرفته و حالا ایشون میخواد به طور جداگانه درخواست ویزا کنه و به اون عضو خانوادش در استرالیا بپیونده. بنابراین این بخش برای شما که میخواید به همراه همسرتون برای ویزا اقدام کنین کاربردی نداره.

    نیازی هم نیست که همسرتون فرم 157 رو پرکنن (شما اگه به سوال 2 این فرم دقت کنین میبینین که همسرتون نیازی به پر کردن این فرم ندارن).

  8. #148

    پیش فرض پاسخ : مسائل مربوط به روادید همراهان - سوالات - بیان نتایج

    لطفا بفرمایید برای همسر که قرار ه جدا تقدام کنه واسه ویزا در sop چه چیزهایی باید بنویسه؟

  9. #149
    Member jamalkheiri آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    رشته و دانشگاه
    MA in Tourism Management and Marketing from UT
    ارسال‌ها
    495

    پیش فرض پاسخ : مسائل مربوط به روادید همراهان - سوالات - بیان نتایج

    دوستان سلام
    من 2 سوال از خدمتتون دارم:
    1- اگه یکی از زوجین پذیرش از مقطع دکتری با فاند بگیره و بخواد همزمان همسرش رو هم ببره و تقاضای ویزا بدن به سفارت، احتمال ریجکت شدن چقدر بالا میره؟
    2- اگه فردی که پذیرش برای دکتری گرفته اول خودش بره و بعد از ورود به استرالیا بخواد همسرش رو ببره این پروسه چقدر طول می کشه؟
    ممنونم

  10. #150

    پیش فرض پاسخ : مسائل مربوط به روادید همراهان - سوالات - بیان نتایج

    نقل قول نوشته اصلی توسط jamalkheiri نمایش پست ها
    دوستان سلام
    من 2 سوال از خدمتتون دارم:
    1- اگه یکی از زوجین پذیرش از مقطع دکتری با فاند بگیره و بخواد همزمان همسرش رو هم ببره و تقاضای ویزا بدن به سفارت، احتمال ریجکت شدن چقدر بالا میره؟
    2- اگه فردی که پذیرش برای دکتری گرفته اول خودش بره و بعد از ورود به استرالیا بخواد همسرش رو ببره این پروسه چقدر طول می کشه؟
    ممنونم
    سلام
    با توجه به اطلاعاتی که من از این سایت و سایت سفارت بدست آوردم، اگر شما مدارک خودتون و همسرتون کامل باشه و در این مدارک نشان بدید که قصد برگشت دارید و وابستگی دارید به ایران ریجکت نمیشید.
    چون من فرد مجرد دیدم که ریجکت شده و افراد متاهل هم دیدم که ویزا گرفتن. در واقع کارمند سفارت میخواد مطمئن شه که شما هدفتون تحصیل هست نه مهاجرت.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •