سلام آیا اسم دانشگاه تو لیست جدید مور تایید وزارت علوم نیست یا من دارم اشتباه میکنم؟!!! یا این فقط سطح بندیه
http://grad.saorg.ir/%D8%AF%D8%A7%D9...83%D8%A7-2016-
نه این هستش تو لیست! تو بخش ج یا همون متوسز قرار گرفته، یعنی به شرط لیسانس و فوق از یک کشور معتبر(یا داخل ایران باشه و معتبرم باشه) و با ارزیابی رساله دکتری تایید خواهد شد مدرکمون!
اینم گوگلش
ویرایش توسط MAHAN7 : January 21st, 2016 در ساعت 02:00 PM
فک کنم دارید اشتباه میکنید. اسم دقیق این دانشگاه Louisiana state university in Baton rouge هستش. تنها گزینه های نزدیک به این دانشگاه تو لیست وزارت علوم
- Louisiana State University, in Shreveport, LA
- Southern University and Agricultural and Mechanical College, Baton- Roug
هستن که اولی تو یه شهر دیگست shreveport و دومی هم واضحه که دانشگاه مورد نظر نیست. نمیدونم شما چجوری میگین تو لیست هست. با یک Ctrl+f از لیست دانشگاهها تو سایت وزارت علوم سرچ کرد و فهمید که نیست
سلام،
من یه مشورت کوچیک میخواستم...از دوستان کسی هست که توی این دانشگاه مشغول به تحصیل در رشته مکانیک باشه؟
ممنون میشم اگه پیام خصوصی بدید...
موفق باشید
نبودن اسم دانشگاه به علت داغون بودن دانشگاه نیست لزوما. شاید سیستم ما یه ایرادی داره:
طبق لیست جدید وزارت علوم دانشگاه Hawaii at Manoa رده الف (عالی) هست. Virginia Tech رده ب (خوب)!! - دانشگاه Washington State University هم رده ج (متوسط) - به نظرم یه چرخش بدیم تو الف و ب و ج درست میشه!
ضمنا Central Florida با رنک کلی مهندسی 85 که سالها رده ب بوده هم تو این فهرست جدید اصلا نیست.
سلام
یقینا دوستان عزیز تو وزارت علوم وقتی دانشگاه رو سرچ میکردن اشتباهیin Shreveportرو آوردن و خیال کردن همینه!. LSUS کلا دو تا کالج داره و تو یه فیلد دکترا میده و قابل مقایسه با LSU نیست. LSU بزرگترین و بهترین دانشگاه ایالت لوایزیاناست. نگران سایت وزارت نباشید، خیلی اوقات باید بهشون گفت تا درست کنن!
فرم DS (دارای لینک های تاپیک آشنایی با I-20 و صفر تا صد وقت گرفتن)
خدا خیرت بده مهندس بالاخره شما یچی درست نوشتی واسه دانشگاه LSU! بسیار سپاس آقای aligergoo!
خطاب من به همه دوستانی هست که امسال از LSU پذیرش گرفتین یا اپلای کردین.
دوستان من ارشدم دانشجو صنعتی شریف بودم و امسال از LSU واسه دکترا مکانیک پذیرش فول فاند گرفتم و قطعا هم میخام برم همینجا چون واقعا دانشگاه خیلی خوبی هستش. عزیزان همان طور که دوستمون گفتن قطعا وزارت علوم پسوند in Shreveport رو اشتباهی به جای in baton rouge گذاشته (LSUS خودش زیرمجموعه LSU هستش) و من هم چن روز پیش به Ext6_grad@saorg.ir ایمیلی مبنی بر این قضیه زدم که ایشون هم سریعا جواب دادن و قول پیگیری هم دادن. دوستانی هم که اینجا هستن و این مشکلو میدونن اگر این اشباه فاحشو بازم بهشون تذکر بدین سریع تر قضیه حل میشه. پس لطفا اعتراضاتتونو شما هم به وزارت علوم و ایمیلی که نوشتم اعلام بفرمایید. اگر ایمیلی که نوشتم احتمالا حذف شد داخل سایت وزارت علوم ایمیل مسئول رسیدگی به قسمت آمریکا رو نوشته اطلاعاتشو. (خانم نجفی هستن اسمشون)
موفق باشید همگی
علاقه مندی ها (Bookmarks)