صفحه 30 از 36 نخستنخست ... 2021222324252627282930313233343536 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 291 تا 300 , از مجموع 355

موضوع: Louisiana State University

پیش فرض پاسخ : Louisiana State University

نقل قول نوشته اصلی توسط raha8789 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    باتوجه به اینکه ددلاین اول این دانشگاه 1ژانویه بوده, به نظرتون اگه الان اپلای کنم بی فایده است؟ و دیگه فاند نمیدن برا دکترا؟
    به هر حال چون ددلاین گذشته، اولویت با اونهایی هست که قبل این تاریخ اپلای کردن، و از فاند باقیمانده به شما میرسه مگر اینکه رزومتون خیلی خوب باشه که اونوقت هرجوره باهاتون راه میان

سلام آیا اسم دانشگاه تو لیست جدید مور تایید وزارت علوم نیست یا من دارم اشتباه میکنم؟!!! یا این فقط سطح بندیه
    http://grad.saorg.ir/%D8%AF%D8%A7%D9...83%D8%A7-2016-

Senior Member MAHAN7 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad17666 نمایش پست ها
    سلام آیا اسم دانشگاه تو لیست جدید مور تایید وزارت علوم نیست یا من دارم اشتباه میکنم؟!!! یا این فقط سطح بندیه
    http://grad.saorg.ir/%D8%AF%D8%A7%D9...83%D8%A7-2016-
    نه این هستش تو لیست! تو بخش ج یا همون متوسز قرار گرفته، یعنی به شرط لیسانس و فوق از یک کشور معتبر(یا داخل ایران باشه و معتبرم باشه) و با ارزیابی رساله دکتری تایید خواهد شد مدرکمون!
    اینم گوگلش
    ویرایش توسط MAHAN7 : January 21st, 2016 در ساعت 02:00 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط MAHAN7 نمایش پست ها
    نه این هستش تو لیست! تو بخش ج یا همون متوسز قرار گرفته، یعنی به شرط لیسانس و فوق از یک کشور معتبر(یا داخل ایران باشه و معتبرم باشه) و با ارزیابی رساله دکتری تایید خواهد شد مدرکمون!
    اینم گوگلش
    فک کنم دارید اشتباه میکنید. اسم دقیق این دانشگاه Louisiana state university in Baton rouge هستش. تنها گزینه های نزدیک به این دانشگاه تو لیست وزارت علوم

1. Louisiana State University, in Shreveport, LA
    2. Southern University and Agricultural and Mechanical College, Baton- Roug

هستن که اولی تو یه شهر دیگست shreveport و دومی هم واضحه که دانشگاه مورد نظر نیست. نمیدونم شما چجوری میگین تو لیست هست. با یک Ctrl+f از لیست دانشگاهها تو سایت وزارت علوم سرچ کرد و فهمید که نیست

Senior Member MAHAN7 آواتار ها

فک کنم دارید اشتباه میکنید. اسم دقیق این دانشگاه Louisiana state university in Baton rouge هستش. تنها گزینه های نزدیک به این دانشگاه تو لیست وزارت علوم

هستن که اولی تو یه شهر دیگست shreveport و دومی هم واضحه که دانشگاه مورد نظر نیست. نمیدونم شما چجوری میگین تو لیست هست. با یک Ctrl+f از لیست دانشگاهها تو سایت وزارت علوم سرچ کرد و فهمید که نیست
    من شهرشو نمیدونم! از روی اسم تایپک زدم تو لیست!
    اگه جز لیست و مشمولم هستید بنظرم باید به فکر راه چاره باشه، البته موقع پذیرش!

منم الان دیدم!!!!!! خیلی عجیبه واسم، موقعی که اپلای میکردم حدس هم نمیزدم که تو لیست نباشه چون وضع دانشگاه تا این حد هم داغون نیست! تازه این دانشتگاه اخیرا کلی ایرانی ازش ادمیشن گرفتن

سلام،

من یه مشورت کوچیک میخواستم...از دوستان کسی هست که توی این دانشگاه مشغول به تحصیل در رشته مکانیک باشه؟

ممنون میشم اگه پیام خصوصی بدید...

موفق باشید

ApplyAbroad Hero iman7 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical & Aerospace Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط vhd69 نمایش پست ها
    منم الان دیدم!!!!!! خیلی عجیبه واسم، موقعی که اپلای میکردم حدس هم نمیزدم که تو لیست نباشه چون وضع دانشگاه تا این حد هم داغون نیست! تازه این دانشتگاه اخیرا کلی ایرانی ازش ادمیشن گرفتن
    نبودن اسم دانشگاه به علت داغون بودن دانشگاه نیست لزوما. شاید سیستم ما یه ایرادی داره:
    طبق لیست جدید وزارت علوم دانشگاه Hawaii at Manoa رده الف (عالی) هست. Virginia Tech رده ب (خوب)!! - دانشگاه Washington State University هم رده ج (متوسط) - به نظرم یه چرخش بدیم تو الف و ب و ج درست میشه!
    ضمنا Central Florida با رنک کلی مهندسی 85 که سالها رده ب بوده هم تو این فهرست جدید اصلا نیست.

Junior Member

سلام
    یقینا دوستان عزیز تو وزارت علوم وقتی دانشگاه رو سرچ میکردن اشتباهی
    in Shreveport
    رو آوردن و خیال کردن همینه!. LSUS کلا دو تا کالج داره و تو یه فیلد دکترا میده و قابل مقایسه با LSU نیست. LSU بزرگترین و بهترین دانشگاه ایالت لوایزیاناست. نگران سایت وزارت نباشید، خیلی اوقات باید بهشون گفت تا درست کنن!
    فرم DS (دارای لینک های تاپیک آشنایی با I-20 و صفر تا صد وقت گرفتن)

خدا خیرت بده مهندس بالاخره شما یچی درست نوشتی واسه دانشگاه LSU! بسیار سپاس آقای aligergoo!
    خطاب من به همه دوستانی هست که امسال از LSU پذیرش گرفتین یا اپلای کردین.
    دوستان من ارشدم دانشجو صنعتی شریف بودم و امسال از LSU واسه دکترا مکانیک پذیرش فول فاند گرفتم و قطعا هم میخام برم همینجا چون واقعا دانشگاه خیلی خوبی هستش. عزیزان همان طور که دوستمون گفتن قطعا وزارت علوم پسوند in Shreveport رو اشتباهی به جای in baton rouge گذاشته (LSUS خودش زیرمجموعه LSU هستش) و من هم چن روز پیش به Ext6_grad@saorg.ir ایمیلی مبنی بر این قضیه زدم که ایشون هم سریعا جواب دادن و قول پیگیری هم دادن. دوستانی هم که اینجا هستن و این مشکلو میدونن اگر این اشباه فاحشو بازم بهشون تذکر بدین سریع تر قضیه حل میشه. پس لطفا اعتراضاتتونو شما هم به وزارت علوم و ایمیلی که نوشتم اعلام بفرمایید. اگر ایمیلی که نوشتم احتمالا حذف شد داخل سایت وزارت علوم ایمیل مسئول رسیدگی به قسمت آمریکا رو نوشته اطلاعاتشو. (
    خانم نجفی هستن اسمشون)

موفق باشید همگی