سلام بر شما
سوال شما (بخش مربوط به پست داک ش) در این بخش کمی از موضوع خارج هست. تاپیک مرتبط تر به سوال شما میتونه "
من نمیدونم "اطلاعات بهتری" دارم دارم یا اطلاعات غیر بهتری، و نمیدونم نسبت به چه کسی باید بدونم اطلاعات بهتری دارم یا نه

پس فقط نظر خودم رو میگم و امیدوارم دوستان دیگه که احتمالا اطلاعات بهتری دارند هم پاسخ بدهند.
برای پست داک که چون شغل حساب میشه و حقوق دریافت میکنید و با پذیرش تحصیلی تفاوت زیادی داره از این جهت که استاد اگه موافق باشه (و دپارتمان هم تایید کنه) دیگه نیازی به خیلی از مسائل از جمله نمره زبان و GMAT/GRE نیست. هرچند که اگه نداشته باشید هم ممکنه اصلا چشم استاد رو نگیره رزومه تون! به علاوه برای پست داک رزومه ی پژوهشی تون باید سنگین تر باشه به طبع. مقالات بهتر...کنفرانس...پروژه احیانا و...
ولی دکترا خوندن داستان متفاوتی داره به این شکل که شما باید requirement هایی که لازم هست برای گرفتن پذیرش رو پاس کنید (نمره ی زبان بالا، GRE یا GMAT خوب، معدل ها و...) و حقوق کمتری از پست داک دریافت میکنید که احتمالا در بهترین حالت (fully funded) باز هم چندان کفاف زندگی 4نفر رو نمیدهد. (هرچند خیلی هم به شهری که در آن زندگی خواهید کرد بستگی خواهد داشت) ولی در مجموع بعیده که لازم نباشه پولی از جیب خرج کنید. علی الخصوص که هزینه ی مدرسه برای فرزندان در امریکا کم نیست و اون خودش کلی خرج داره!
یک نکته ی دیگه این هست که شما باید بتونید در کاورلتر(Cover letter) تون استاد رو مجاب کنید که به چه دلیل میخواهید مجددا دکترا بخونید. چیزی که به احتمال 99% ازتون خواهند پرسید. (حتی احتمالا سفارت هم ازتون این سوال رو بکنه)
ولی احتمالا یکی از اصلی ترین مشکل هایی که جلوی راهتون خواهد بود (جدا از بحث گرفتن پذیرش)، بحث گرفتن ویزاست، که من واقعا هیچ ایده ای ندارم که چقدر احتمال داره ویزاتون ایشو بشه.و امیدوارم دوستانی که از ویزاها خبر دارند کمک کنند.
اگه سوال دیگه ای هست در خدمتم
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)