نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 210

موضوع: رفتن یا نرفتن به آمریکا با پذیرش بدون فاند

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Member
    رشته و دانشگاه
    Postdoc - UBC - Mechanical Eng

پیش فرض پاسخ : رفتن یا نرفتن به آمریکا با پذیرش بدون فاند

نقل قول نوشته اصلی توسط tag1968 نمایش پست ها
    دوستان سلام .
    من 52 سال سن دارم و دکتری مدیریت منابع انسانی دارم می گیرم و در مرحله پایان نامه دکتری هستم از دانشگاه آزاد. چه پیشنهادهایی دارید که من به یک صورتی به آمریکا بیایم. به صورت post doc یا به صورت دکتری مجدد و یا به یک نحو دیگر. اگر برای دکتری مجدد اقدام کنم آیا برای رشته مدیریت منابع انسانی فاند می دهند؟ ضمنا من متاهل هستم و جمعا 4 نفر هستیم و کلاس زبان آیلتس هم تازه شروع کردم به رفتن.
    دوستان لطفا هرکدام که اطلاعات بهتری دارد من را راهنمایی کند که چه چیزی به صلاح است؟
    ممنون.
    اگر سوالی دارید با کمال میل جواب خواهم داد که با یک اطلاعات بهتر به بنده جواب بدهید.

دوستان خواهش می کنم آن فردی که بیشتر تجربه و اطلاعات لازم در این زمینه را دارد پاسخ بدهد چرا که بنده با این سن آزمون و خطا نکنم. ضمنا اضافه کنم بنده 20سال سابقه کار در شرکت بیمه ای دارم و رئیس اداره نیز هستم و از سال 93 سابقه تدریس در دانشگاه جامع علمی کاربردی دارم.
    ممنون می شوم چند نفر از دوستا پاخ بدهند که با نظرات گوناگون آشنا شوم که با یک آگاهی بیشر بتوانم یک تصمیم بهتر بگیرم.
    باز هم تشکر میکنم.
    سلام بر شما
    سوال شما (بخش مربوط به پست داک ش) در این بخش کمی از موضوع خارج هست. تاپیک مرتبط تر به سوال شما میتونه "من نمیدونم "اطلاعات بهتری" دارم دارم یا اطلاعات غیر بهتری، و نمیدونم نسبت به چه کسی باید بدونم اطلاعات بهتری دارم یا نه پس فقط نظر خودم رو میگم و امیدوارم دوستان دیگه که احتمالا اطلاعات بهتری دارند هم پاسخ بدهند.

برای پست داک که چون شغل حساب میشه و حقوق دریافت میکنید و با پذیرش تحصیلی تفاوت زیادی داره از این جهت که استاد اگه موافق باشه (و دپارتمان هم تایید کنه) دیگه نیازی به خیلی از مسائل از جمله نمره زبان و GMAT/GRE نیست. هرچند که اگه نداشته باشید هم ممکنه اصلا چشم استاد رو نگیره رزومه تون! به علاوه برای پست داک رزومه ی پژوهشی تون باید سنگین تر باشه به طبع. مقالات بهتر...کنفرانس...پروژه احیانا و...
    ولی دکترا خوندن داستان متفاوتی داره به این شکل که شما باید requirement هایی که لازم هست برای گرفتن پذیرش رو پاس کنید (نمره ی زبان بالا، GRE یا GMAT خوب، معدل ها و...) و حقوق کمتری از پست داک دریافت میکنید که احتمالا در بهترین حالت (fully funded) باز هم چندان کفاف زندگی 4نفر رو نمیدهد. (هرچند خیلی هم به شهری که در آن زندگی خواهید کرد بستگی خواهد داشت) ولی در مجموع بعیده که لازم نباشه پولی از جیب خرج کنید. علی الخصوص که هزینه ی مدرسه برای فرزندان در امریکا کم نیست و اون خودش کلی خرج داره!
    یک نکته ی دیگه این هست که شما باید بتونید در کاورلتر(Cover letter) تون استاد رو مجاب کنید که به چه دلیل میخواهید مجددا دکترا بخونید. چیزی که به احتمال 99% ازتون خواهند پرسید. (حتی احتمالا سفارت هم ازتون این سوال رو بکنه)

ولی احتمالا یکی از اصلی ترین مشکل هایی که جلوی راهتون خواهد بود (جدا از بحث گرفتن پذیرش)، بحث گرفتن ویزاست، که من واقعا هیچ ایده ای ندارم که چقدر احتمال داره ویزاتون ایشو بشه.و امیدوارم دوستانی که از ویزاها خبر دارند کمک کنند.
    اگه سوال دیگه ای هست در خدمتم
    موفق باشید
    ویرایش توسط mj1991 : November 15th, 2018 در ساعت 07:33 PM دلیل: مشکل ویرایشی برای افزودن لینک تاپیک جدید!
    Brothers everywhere , Raise your hands into the air
    We're warriors , Warriors of the world
    Like thunder from the sky , Sworn to fight and die
    We're warriors , Warriors of the world

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)