سلام دوستان وقتتون بخیر
من دانشجوی سال آخر دکتری تغذیه هستم می خواستم ببینم چه طور می تونم برای فرصت مطالعاتی اقدام کنم و چه مدارک و شرایطی باید داشته باشم؟
و این که برای پست داک در آمریکا باید چی کار کنم؟
ممنون
سلام دوستان وقتتون بخیر
من دانشجوی سال آخر دکتری تغذیه هستم می خواستم ببینم چه طور می تونم برای فرصت مطالعاتی اقدام کنم و چه مدارک و شرایطی باید داشته باشم؟
و این که برای پست داک در آمریکا باید چی کار کنم؟
ممنون
اکثر دانشگاه هایی که من سرچ کردم برای رشته ی تغدیه آیلتس 7 می خواد . کسی دانشگاهی سراغ داره که آیلتس 6.5 بخواهند ؟
سلام.من فارغالتحصیل رشته کارشناسی تغذیه از دانشگاه علوم پزشکی تبریز هستم.در حال حاضر دارم برای اپلای کردن برای مستر تغذیه تلاش میکنم.تا حدی اطلاعاتی جمع آوری کردم ولی هنوز راه طولانی در پیش هست.برای دوستانی که دنبال لیست دانشگاه ها هستن:
تحصیلات عالیه رشته تغذیه برای امریکا رو میتونید از سایت eatright.org پیدا کنید.کافیه برید به قسمت pro . از اونجا قسمت career و بعد advanceddegree .اکثر دانشگاه های امریکا مدرک آیلتس 6.5 میخوان.تافلش رو نگاه نکردم چون من مدرک آیلتس گرفتم.اکثرا GRE هم میخوان که به نظر مسخره میاد.
دانشگاه های کشورکانادا رو از سایت universitystudy.ca میتونید پیدا کنید.کافیه رشته مورد نظر،مقطع و زبان آموزشی رو انتخاب کنید و براتون اسامی دانشگاه هایی که رشته شما رو آفر میدن میاره.
کشور استرالیا هم دانشگاه های زیادی که مستر تغذیه ارایه میدن ولی بهتره که دونه دونه به سایت های دانشگاه ها سر بزنید.چون از طریق سایتهای جستجوگر چیزی گیرتون نمیاد.
سلام.من کارشناسی رشته تغذیه خوندم(دولتی زاهدان) و معدلم تقریبا 16/5 و مدرک تحصیلی و ریزنمراتمم آزاد کردم میخواستم ببینم دانشگاه های آلمان برای رشته من بورسیه میدن یا نه؟ برای مستر...البته یه مقالم تا عید ISI میده؟اگه ممکنه اسم دانشگاه ها رو اگه دارین بفرستین![]()
سلام !
من فارغ التحصیل دانشگاه سراسری تهران در رشته شیمی محض هستم .
میتونم در رشته تغذیه در امریکا تحصیل کنم و یا فول فاند شم ؟ مثلا بگن 1 سال بخونی تو امریکا تا برسی به حدی که بعد فاند بگیری !! امکانش هست ؟ کلا امکانش هست که تغذیه بخونم ؟
تو لینک http://steinhardt.nyu.edu/nutrition/dietetics/ms/
که از همین تاپیک پیدا کردم و مطالعه کردم زده : Upon acceptance, students with an undergraduate degree in nutrition, and who have completed the DPD, a foundational series of courses in basic sciences and health, can begin taking master's-level classes immediat
منظورش از basic science همون علوم پایه است دیگه؟ منم که شیمی محض خوندم که رشته علوم پایه است پس میتونم ؟
سلام دوستان کسی هست که در حال حاضر روی یه مقاله تغذیه کار کنه؟
سلام دوستان عزیز
بنده خودم پسر هستم و به همراه دوستم (خانم هستن) میخوایم تغذیه بخونیم. (کنکوری هستیم)
در صورتی که رشته علوم تغذیه رو انتخاب کنیم، بعد از گرفتن کارشناسی میتونیم برای ارشد و بعد هم دکترا به انگلستان (دانشگاه ناتینگهام یا...) بریم؟
چون رشته تغذیه از طریق تخصص پزشکی هم قابل خوندن هست و میخوام بدونم که اونا گیر نمیدن که شما چرا اول پزشکی نخوندی؟
خواهش میکنم جواب بدید چون منبعی پیدا نکردم که این سوال هام رو جواب بده.
با تشکر
دوستان
من فارغالتحصیل کارشناسی تغذیه از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هستم. تصمیم دارم برای ادامه تحصیل در همین رشته به کشور آلمان برم. سوالی که دارم این هست که به نظر شما بهتره برای master اقدام کنم یا اینجا اول ارشد بخونم و بعد برای دکتری اقدام کنم؟؟ چون به دلایلی حدود چهار سال باید در ایران بمونم بهتره در این مدت سربازیم رو بگذرونم و کار کنم یا این که ارشد بخونم؟؟
ممنون میشم نظرتون رو با دلیلش بفرمایید
علاقه مندی ها (Bookmarks)