بالا منشين كه هست پستي خوشتر . . .
هشيار مشو كه هست مستي خوشتر . . .
در هستي دوست، نيست گردان خود را . . .
كان نيستي از هزار هستي خوشتر . . .
این ایمیل از یک استاد در کانادا دریافت کردم. به نظرتون منظورش اینه که شهریه دانشگاه را پوشش میده و کمک هزینه زندگی نمیده؟ پاسخش چی بدم؟ به نظرتون ازش بپرسم که در آینده بم RA میده(مثلا سال دوم)
ممنون میشم راهنمایی کنید
Thank you very much for your interest. Your background is very good to work in my lab. However, currently I do not have any stipend to pay you. If get any scholarships from your institution please contact me.
دوستان گرامی سلام
بنده طی مکاتبه با یک استادی از کانادا موفق شدم با ایشون مصاحبه ای داشته باشم
موقع مصاحبه ایشون گفت تا دو هفته دیگه نتیجه نهایی اعلام میشه چون چند نفر دیگه هم توی شورت لیست هستن
فردای بعد از مصاحبه ایمیل تشکر زدم
ایشون پاسخ تشکر رو دادن و گفتن از کارهای عملیت یه سندی باید ارایه کنی به ما
یک روزه آماده کردم یک فایل پی دی اف ارسال کردم. روز بعد ایشون ایمیل زدن که شما وارد لیست very short list شدی و حالا باید sop برا ما بفرستی
چیزی که تو sop گفتن میخان یه مقدار شبیه پروپوزاله و شامل این موارد میشه
-proposed project
-Long term objective of proposed project
-Short term objective of proposed project
-Methology and timeline
اولا که چطور باید اینارو بنویسم ؟
و دوما این روند رو چطور پیش ببرم تا پذیرش نهایی رو بگیرم ؟
ممنون میشم اگر کسی میتونه راهنمایی کنه
سلام دوستان
من این ایمیل رو دریافت کردم میخواستم نظرتون رو راجب دانشگاه،شرایط بورسیه و زندگی در اونجا بپرسم و مهمتر اینکه من چون منتظر جواب سایر پوزیشن هام چجوری جواب ایمیل رو بدم که نه قطعی رد بشه نه اکسپت یه جورایی فعلا تو دست داشته باشم
من برای آلمان اقدام کردم ولی استاد پیشنهادش چین هست
Your application looks impressive! I am honored by your interest in joining my group.
Are you also interested to come to my current main affiliation Harbin Institute of Technology, Shenzhen?
Berlin is one of the most beautiful metropoles, but Shenzhen is the future.
سلام دوست عزیز
هر چه واقعا فکر میکنید را با صداقت بفرمایید. اگر مردد هستید روشن حضور استاد بفرمایید برلین اولویت اول شماست و چین مورد جدیدی است که بی علاقه نیستید و در مورد آن شروع به تحقیق خواهید کرد.
ااز دید من واقعا هم تحقیق بفرمایید. استاد خیلی منطقی نوشته اند و کم نیستند کسانی که آینده علم و البته به خصوص تکنولوژی را در شرق و به خصوص چین میبینند.
HTH
سلام دوستان، وقتتون بخیر. خیلی ممنون میشم از راهنماییهای ارزشمندتون در مورد متنی به عنوان یادآوری یا آپدیت که بتونم زودتر نظر استاد رو در مورد پروپوزالم بدونم، بهره مند شوم. با سپاس
بالا منشين كه هست پستي خوشتر . . .
هشيار مشو كه هست مستي خوشتر . . .
در هستي دوست، نيست گردان خود را . . .
كان نيستي از هزار هستي خوشتر . . .
علاقه مندی ها (Bookmarks)