صفحه 91 از 218 نخستنخست ... 4181828384858687888990919293949596979899100101141191 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 901 تا 910 , از مجموع 2172

موضوع: دبی - مصاحبه‌ی سفارت و تجربیات روز مصاحبه در سال 2013

پیش فرض پاسخ : دبی - نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی ویزای آمریکا در سال 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط dorsapearl نمایش پست ها
    سلام من و همسرم هفته پيش مصاحبه داشتيم. همه چي خيلي خوب بود. از ما زياد سوال نپرسيد و مدرك نخواست. هيچ ترجمه
    نخواست حتي عقدنامه BS, Job offer, شناسنامه و ... هم نخواست . فقط گفت Research Planو همسرم CV و SOP رو هم داد بهشون. كلا 2 دقيقه بود. به من گفت فارسي يا انگليسي كه من گفتم اگر ممكنه فارسي. بعد از همسرم پرسيد كه برا دكترا ميري؟ كار ميكني؟ چكار ميكني؟ بعد به من گفت كار ميكني ؟ كه گفتم نه. پرسيد اونجا ميخواي چيكار كني؟ گفتم به همسرم كمك ميكنم كه راحت درس بخونه. گفت آيا ميخواي اونجا درس بخوني؟ - من ترجيح ميدم برگردم كشورم كار كنم. و يكم زبان فراموشم شده بايد اين مدت زبان رو تقويت كنم. - آيا مطمئني كه تا حالا كار نكردي؟ - بله! فقط يكم كارآموزي بودم كه جزو واحد دانشگاهي بوده.- okay (البته من سابقه كاري بدون بيمه كوتاه مدت داشتم). بعد ايشون به من گفت ويزات آمادست و مولتيپل. ولي همسرت بايد بررسي شه.
    مبارک باشه ولی کاش رشته تحصیلی همسرتون یا رشته ای که میخوان توی آمریکا ادامه بدند رو هم مینوشتید. چون با توجه به اینکه به شما مولتیپل دادند احتمال بسیار زیاد همسرتون هم مولتیپل میگیرند و فکر کنم این به رشته تحصیلی ایشون خیلی میتونه مربوط باشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط silentman67 نمایش پست ها
    مبارک باشه ولی کاش رشته تحصیلی همسرتون یا رشته ای که میخوان توی آمریکا ادامه بدند رو هم مینوشتید. چون با توجه به اینکه به شما مولتیپل دادند احتمال بسیار زیاد همسرتون هم مولتیپل میگیرند و فکر کنم این به رشته تحصیلی ایشون خیلی میتونه مربوط باشه.
    نه . همسرم سینگل شدند و من مولتیپل. ایشون برق مخابرات میخونن. یک خانم دیگه هم بود که F2 بود ایشون هم مثل من کلیر نخورد. فکر کنم F2 ها رو راحت تر ویزا میدن.

بچه ها امروز ویزای من بعد از 29 روز کلیرنس آماده شد. یک ماه دیگه هم میخوام عقد کنم ولی همسرم به خاطر درسش که ناتمومه باید یکسال ایران بمونه.
    به نظر شما, بعد از یکسال میتونه ویزای f2 بگیره و بیاد پیش من؟

سپاس

نقل قول نوشته اصلی توسط phdhossein نمایش پست ها
    دوستان کسی بوده بعد مصاحبه براش ایمیل بیاد که ریسرچ پلن بده؟ اگه اره لطفا من و راهنمایی کنید

برام ایمیل امد و همزمان استتوس ویزام تو سایت دبی همون متن نامه ای شد که بهم دادن و گفتن ریسرچ پلن و بده. بعد من فرستادم و انا هم تایید کردن ولی هنوز بعد از مدتی استتوس ویزام تو سایت دبی همون متن نامه مونده و به حالت اولیه که در حال پردازش باشه برنگشته. تو سایت واشنگتن هم استتوسم در حال پردازش است و آخرین تغییر در استتوس همون تاریخ مصاحبه ام. حالا کسی میدونه آیا سایت دبی باید استتوس من و اپدیت کنه به در حال پردازش؟ یعنی اینکه هنوز متن نامه رو میبینم یعنی مدارکم کافی نبوده و پروندم رو زمین مونده؟ یا داره کاراش انجام میشه و این آپدیت نشدن دوباره سایت دبی طبیعی و بودن کسایی که با این وضعیت یکدفعه استتوس به صادر شده تغییر کرده. خیلی کش ندم : دی اگه اطلاع دارین تو این ضمینه بهم توضیح بدین مرسی دوستای گلم.
    بعد از ارسال باید confirmation روی ایمیلت دریافت کنی. دریافت کردی یا نه؟

ApplyAbroad Veteran
    shabgard66 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط qqbangbang2 نمایش پست ها
    بچه ها امروز ویزای من بعد از 29 روز کلیرنس آماده شد. یک ماه دیگه هم میخوام عقد کنم ولی همسرم به خاطر درسش که ناتمومه باید یکسال ایران بمونه.
    به نظر شما, بعد از یکسال میتونه ویزای f2 بگیره و بیاد پیش من؟

سپاس
    بله. یکی از آشناهای ما وضعیتش مثل شما بود و بدون هیچ دردسری اوکی شد کاراشون. اصلا جای نگرانی نیست.

توضیحات گام به گام فرستادن I20 از آمریکا به ایران با استفاده از Express Post

واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش... صلوات بفرست...

نقل قول نوشته اصلی توسط AMShafiee نمایش پست ها
    بعد از ارسال باید confirmation روی ایمیلت دریافت کنی. دریافت کردی یا نه؟
    بله دریافت کردم ولی تو سایت دبی هنوز همون متن ایمیلی که بهم زدن و ریسرچ پلن خواستن مونده و برنگشته به حالت در حال پردازش

نقل قول نوشته اصلی توسط smehdie نمایش پست ها
    دوست عزیز شما حتما 20 21 می مصاحبه داشتین
    دقیقا من 21 می مصاحبه داشتم، ولی از کجا معلوم میشه؟

Member s7amiri آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Midwifery - SBMU

سلام دوستان
    من 9 جون وقت داشتم و برگ زرد گرفتم
    من لیسانس مامایی دارم و واسه داروسازی دارم میرم . واسه اینکه وارد برنامه داروسازی بشم باید یه سری پیش نیاز در سطح لیسانس پر می کردم و به همین دلیل پذیرشم برای لیسانس Pre-Pharmacy است از دانشگاه سینسیناتی با 7000$ اسکالرشیپ سالانه. فکر می کردم چون مثل بقیه برای فوق و دکتری نمیرم و فاند و این حرفا هم ندارم شانسم باید خیلی کم باشه ولی ویزا رو گرفتم.
    اول باید از همه دوستانی که تجربیاتشان را اینجا به اشتراک گذاشتند تشکر کنم چون با خواندن آن ها از همه سوالات از پیش آشنا بودم و با آمادگی کامل رفتم. درست مثل اینکه آدم یه امتحان مهم داشته باشه و شب امتحان سوالا رو به آدم داده باشند
    من 6 صبح آنجا بودم و تا ساعت 7:35 دقیقه که شروع کردند به داخل کردن مراجعین. با صحبت با سایرین سرمون گرم شد و تازه کلی هم خوش گذشت و روحیه گرفتیم. دیر تر از 6-6:30 نرین چون باید تو آفتاب تو صف باشین ولی اگر زودتر بریم حداقل زیر سایبون وایسادین و تو آفتاب سیستمتون بهم نمیریزه
    کیفارو تحویل دادیم و بعد از گذشتن از حیاط وارد ساختمون اصلی شدیم و نوبت دادند و بعدشم تحویل مدارک و انگشت نگاری.
    از شانس من نفر 4-5 صدام زدند (راندومه چون خیلی دانشجو صبح قبل من آمده بودند) واسه همین از سرنوشت سایرین بی خبرم
    یه خانم جوان آفیسر من بود.
    سوالات این ها بودند که من از قبل از طریق همین انجمن همه را می دانستم و جواب های از قبل آماده شده داشتم
    -چرا این دانشگاه رو انتخاب کردی؟ من تو جوابام چند تا از رنکینگ هایی رو که دانشگام داشت تحویلش دادم که معلوم بود خوشش آمده که با اطلاعات دقیق جواب میدم نه صرفا یه جواب کلی که مثلا چون اینجا خوبه
    -جای دیگه هم اپلای کردی؟ من 8 جا دیگه هم اپلای کرده بودم و از همشون پذیرش داشتم. از اینم خیلی خوشش آمد و حتی گفت WOW! Congradulations
    -بعد فارغ التحصیلی می خوای چی کار کنی؟ به نظر من از آینده شغلی درخشان رشتتون تو ایران بگین که چقدر رو بورسه و کلا ایران ایران زیاد بگین توی جملاتتون. واسه من که جواب داد.
    -از زمان فارغ التحصیلی تا حالا چیکار کردی؟ واسه دولت کار کردی؟ من کار نکرده بودم و گفتم این مدت درگیر پذیرش گرفتن از دانشگاهها بودم
    چونکه من لیسانسم علوم پزشکی است یه چیزی از طرح پزشکان که تعهد دارند که چند سال واسه دولت کار کنند توی ذهنش بود واسه همین باز هم تو این زمینه ازم سوال کرد . منم چون از قبل آماده بودم گفتم ما از طرح معافیم و دولت به رشته ما احتیاج نداره که این بار ازم قبول کرد
    بعدش ازم برگه های بانکی و تعهدات مالی را گرفت و یه نگاه اجمالی انداخت و پسم داد.

وسط مصاحبم یه پسره هم که عقب ماندگی ذهنی داشت یه مرتبه اومد کنار من وایساد و دستش را کرد توی محفظه ای که مدارک رو توش میزاریم که آفیسر ترسیده بود . حواستون باشه که اگر چنین موارد غیر مترقبه ای پیش آمد شما هول نشین و استرس نگیرین و جوابای بعدیتون رو تحت تاثیر نذاره . تحت هر شرایطی لبخند از لبتون نره و با اعتماد به نفس و طوریکه از خودتون مطمئن هستید ژست بگیرید

بعد یه سوال پرسید که فکر نکنم ربطی به روند ویزا داشته باشه: پرسید تو ایران مردم می توانند دارو بگیرند؟ من حدس زدم منظورش تحریم ها و کمبود دارو است. من نخواستم مستقیم جواب بدم که آره شرایط بده و این حرفا . اونوقت لابد می گفت می خواد داروساز بشه برگرده ایران چیکار وقتی دارو نیست. واسه همین منم خودمو زدم به اون راه که هر کسی که نسخه داشته باشه از داروخانه می تونه دارو بگیره و فقط داروخانه ها بدون نسخه دارو نمی دهند.

بعدشم بهم تبریک گفت و برگه ی زرد رو داد و گفت که باید واسه کلیرنس مدتی صبر کنم. این زرد هم عجب رنگ قشنگیه ها من قبلا متوجهش نشده بودم

امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم . خود من خیلی مدیون این انجمن هستم و هر کس اگر هر سوالی داشت خیلی خوشحال میشم بتونم کمکی کنم

سعی کنید روز قبل مصاحبه کلی خوش بگذرونید و خوتون رو تا شب کلی خسته کنید تا شبش راحت بخوابین و استرس رو از خودتون دور کنید. آژانس هواپیمایی من همش به من می گفت شانست خیلی کمه و بزار من اولین کسی باشم که بهت می گم ویزا نمیگیری چون داری در مرحله اول واسه لیسانس میری و داروسازی هم رشته ای است که روش حساسن و ویزا نمیدن . اگر قرار بود واسه این حرفا استرس بگیرم و خودم رو ببازم حتما ویزا نمی گرفتم ولی در عوض درست برعکسش رفتار کردم و هر روز اعتماد به نفسم رو بیشتر کردم. شما هم اگر از خودتون مطمئن باشین و توی صورتتون نشان بدین حتما تاثیر مثبت دارد.

به امید موفقیت برای همه

Senior Member smehdie آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط AMShafiee نمایش پست ها
    دقیقا من 21 می مصاحبه داشتم، ولی از کجا معلوم میشه؟
    دوست من 2013 که سال 2013 هست. 142 هم میشه 142مین روز سال 2013.

با سلام به همه دوستان
    تا جایی که من پستهای قبلی رو خوندم، اطلاعات کاملی از سوالاتیکه آفیسر ها می پرسن راجع به ویزای دانشجویی داده شد . من پذیرش post doc fellow گرفتم و برای ویزای j از دبی وقت دارم. اگر کسی هست که از نحوه سوالات پرسیده شده راجع به این نوع ویزا اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    سوال بعدیم هم که البته شاید مطرح کردنش توی این تاپیک زیاد درست نباشه از دوستانی هست که بدون فاند رفتن و این که آیا نسبت به bank statement حساسیت خاصی وجود نداشت؟ (با توجه به تناقض در اعلام نرخ ارز از سوی بانکهای مختلف)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)