ذوستان ویزای منم اومد امروز، 61 روز طول کشید، ساعت 10 اینای صبح سایت آپدیت شد و ساعت 4 عصر هم ایمیل اومد، ایشالا واسه همه بیاد
ذوستان ویزای منم اومد امروز، 61 روز طول کشید، ساعت 10 اینای صبح سایت آپدیت شد و ساعت 4 عصر هم ایمیل اومد، ایشالا واسه همه بیاد
ویرایش توسط farhadba : August 15th, 2013 در ساعت 09:49 PM
دوستان زحمت بکشن اطلاعاتشونو در جدول قرار بدن. لطفا، این موضوع باعث کمک زیادی به بقیه می شه به خصوص در مراحل بعدی.
دوستان همه باهم تقریبا لب مرز کلیر شدیم....دوستایی که اطلاعاتشون نیست مثله این آقا فرهاد خودمنو لطفا اطلاعاتشون رو وارد کنن....دوستان مبارک همه باشه..ویزا ما هم در حال Issue هستشش..عطا جان دمت گرم جدول رو آپ کن..مالتی یا سینگلش رو خبر میدم فقط
آرمین جان من همه اونایی که اطلاعات وارد کردن و update کردم.... از بچه ها کسی می خواد عهده داره جدول بشه؟
جدول رواديد دانشجويي آمريکا - باکو
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AipFsjTcL_u4dGRBSVQ0SUlwWEZLai1nU294dE4ta 3c#gid=0
با تشکر Atanhi
ممنونم دوست عزیز
ایمیل من ساعت6:30 به وقت ایران اومد، برای همین دوستان منتظر باشن تا لحظه های آخر..
همونطور که عرض کردم باکو شروع کرد به کلیر کردن
در ضمن من دارم 3 شنبه میرم باکو تا 5 شنبه، متاسفانه چون از همون باکو پرواز می کنم نمی تونم ویزای دوستان رو پیک آپ کنم، اما اگه کسی هست که تاریخ
سفرش به من میخوره می تونه باهام تماس بگیره که با هم اتاق توی هتل بگیریم که هزینه هامون بیاد پایین.
انشالله دیگه ردیف سفید نمونه توی جدول !
منم امروز ایمیلم اومد. خدا کنه مالتی باشه.
تاریخ درخواست 27 جون. تاریخ آی20 23 سپتامبر..
ایشالا همه دوستان به زودی کلیر بشن![]()
ویزای ما هم اومد. امروز صبح ایمیلش اومد![]()
بلاخره ویزای ما هم بعد از 86 روز حاضر شد و فک کنم آخرین 23 می بودم! این هفنه میرم پیک آپ کسی هستش که بخواد واسش پیک آپ کنم بگه چون برمیگزدم از ترکیه برم
ایشالا همگی به زودی کلیر شن و ازین انتظار رهایی پیدا کنن
از ریجکت شدن باکو تا کلیر شدن آنکارا !!!!
دکتری مکانیک فاند کامل...
21 جون باکو تو روز عجیب آفیسر سیاه پوست ریجکت...!!
26 جون آنکارا (که واقعا معجزه بود وقت گرفتنش) مصاحبه...
3 جولای آپدیت 16 سوال...
16 آگوست کلیر...
علاقه مندی ها (Bookmarks)