نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 491 از 805 نخستنخست ... 391441481482483484485486487488489490491492493494495496497498499500501541591 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,901 تا 4,910 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

Junior Member

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

نقل قول نوشته اصلی توسط simon نمایش پست ها
    سلام
    تغییر دادنش با توجه به اینکه وقت گرفتید دردسر دارد. یک فرم جدید عینا پر کنید و سوابق 5 سال را با کارنت جاب یکی بزنید و روز مصاحبه همراهتان باشد و برای آفیسر توضیح دهید که چون وقت گرفته بودید نتوانستید اصلاح کنید. اگر برگه را گرفتند ارائه کنید.
    شادزی
    ممنون دوست عزیز که پاسخ سوالم رو دادید
    منظورتون اینه که یه فرم DS-160 جدید پر کنم سابمیت هم کنم بعد رفتم سفارت این فرم DS-160 جدید و برگه Confirmation اش رو به همراه خودم ببرم سفارت؟

ممنون از راهنمایی هاتون

اگه منظورتون از لحاظ امنیتی مثلا انرژی اتمی هستش نه فرقی نداره واقعا هم اصلا توی واحد تحقیق و توسعه بودم نه تولید

Junior Member

سلام دوستان
    چند تا سوال راجع به پر کردن فرم DS-160 دارم ممنون می شم که کمک کنید: ( من دانشجویی برای دکترا می رم و فول فاند هستم)
    1.در قسمت Travel، یه سوالی پرسیده شده که: Have you made specific travel plansباید yes بزنیم یا no? وقتی yes می زنیم یه سری اطلاعات می خواد که مثلا تاریخ ورود و خروج به امریکا؟

2.می تونیم تاریخ ورود به امریکا رو یک ماه زودتر از اونچیزی که توی I-20 نوشته شده وارد کنیم؟

3.در قسمت Travel، جایی که پرسیده Name of company/organization paying for tripچی باید وارد کنیم؟ من فول فاند هستم اسم دانشگاه و مسئولی که فرم I-20 رو برام صادر کرده، وارد کردم درسته؟ بعد یه جایی پرسیده که relationship with you چیه؟ اینو باید چی جواب بدم؟

4.در قسمت Previous US travel یه جایی پرسیده شده: Has anyone ever filed an immigrant petition on your behalf with the united states citizenship and immigration? ، من فامیل درجه یک سیتیزن دارم تو امریکا که تا حالا برای لاتاری برای من ثبت نام کردند و احتمالا آدرس خودشونو زده بودن، به نظرتون در جواب به این سوال باید yes بزنم یا no?

5. در قسمت US contact ، من مسئولی که I-20 رو برام صادر کرده زدم؛ خوبه یا باید یکی از اقوام درجه یک رو بزنم؟ بعد یه قسمتی پرسیده که relationship to you من که مسئولI-20 رو زدم، school official را انتخاب کردم درسته؟

6. در قسمتی که پرسیده اطلاعات secondary level رو وارد کن، همون دانشگاه های لیسانس و ارشد کافیه دیگه؟

7.در قسمت present work /education اگه انتخاب کنم Not employed ، توضیحشو چی باید بنویسم؟ ( من فارغ التحصیل شدم و سر کار هم نمی رم الان)

8.
    در قسمتی که اطلاعات SEVIS رو می خواد یه جایی آدرس خواسته، بایدهمون آدرس دانشگاه که توی فرم I-20 نوشته شده رو باید وارد کرد یا مثلا آدرس دپارتمانی که قراره توش درس بخونیم رو بزنیم؟

خیلی ممنونم از راهنمایی هاتون

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Neda2012 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    چند تا سوال راجع به پر کردن فرم DS-160 دارم ممنون می شم که کمک کنید: ( من دانشجویی برای دکترا می رم و فول فاند هستم)
    1.در قسمت Travel، یه سوالی پرسیده شده که: Have you made specific travel plansباید yes بزنیم یا no? وقتی yes می زنیم یه سری اطلاعات می خواد که مثلا تاریخ ورود و خروج به امریکا؟

2.می تونیم تاریخ ورود به امریکا رو یک ماه زودتر از اونچیزی که توی I-20 نوشته شده وارد کنیم؟

3.در قسمت Travel، جایی که پرسیده Name of company/organization paying for tripچی باید وارد کنیم؟ من فول فاند هستم اسم دانشگاه و مسئولی که فرم I-20 رو برام صادر کرده، وارد کردم درسته؟ بعد یه جایی پرسیده که relationship with you چیه؟ اینو باید چی جواب بدم؟

4.در قسمت Previous US travel یه جایی پرسیده شده: Has anyone ever filed an immigrant petition on your behalf with the united states citizenship and immigration? ، من فامیل درجه یک سیتیزن دارم تو امریکا که تا حالا برای لاتاری برای من ثبت نام کردند و احتمالا آدرس خودشونو زده بودن، به نظرتون در جواب به این سوال باید yes بزنم یا no?

5. در قسمت US contact ، من مسئولی که I-20 رو برام صادر کرده زدم؛ خوبه یا باید یکی از اقوام درجه یک رو بزنم؟ بعد یه قسمتی پرسیده که relationship to you من که مسئولI-20 رو زدم، school official را انتخاب کردم درسته؟

6. در قسمتی که پرسیده اطلاعات secondary level رو وارد کن، همون دانشگاه های لیسانس و ارشد کافیه دیگه؟

7.در قسمت present work /education اگه انتخاب کنم Not employed ، توضیحشو چی باید بنویسم؟ ( من فارغ التحصیل شدم و سر کار هم نمی رم الان)

8.
    در قسمتی که اطلاعات SEVIS رو می خواد یه جایی آدرس خواسته، بایدهمون آدرس دانشگاه که توی فرم I-20 نوشته شده رو باید وارد کرد یا مثلا آدرس دپارتمانی که قراره توش درس بخونیم رو بزنیم؟

سلام
    من به شکل زیر عمل کردم و خدا رو شکر مشکلی پیش نیومد:

1- من همون تاریخ اول و آخر I-20 رو زدم و مشکلی هم پیش نیومد
    2- فکر نمی کنم مشکلی باشه ولی ضروری هم نیس
    3- بله درسته، من هم زدم مسئول دانشگاه
    4- راستش اینو نمیدونم، ولی از اونجایی که اونا روی صداقت خیلی حساسن و بالاخره اطلاعات شما تو دیتابیس موجوده، فکر می کنم بزنید بهتر باشه
    5- همونی که زدید درسته
    6- من اطلاعات دبیرستان و پیش دانشگاهیم رو هم زدم
    7- هیچی، چه توضیحی؟
    8- من همون آدرس دانشگاه رو نوشتم

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط saeedgoogle نمایش پست ها
    الان میخوام ایجاد کنم.
    میخوام پر کنم فعلا پر نکردم. همین الان که میرم فرم جدید رو شروع به پر کردن کنم تاریخ اکسپایر رو زده 30 آپریل. فرم جدید. شما الان خودتون ایجاد کنید میبینید که زده 30 آپریل اکسپایر:
    فایل پیوست 27307

سلام
    شما فرم جدید رو ایجاد و شروع کنید به پر کردنش. تاریخ امروز رو یادداشت کنید و سعی کندی زودتر سابمیت کنید که مشکلات سیستمی مانع ادامه کارتون نشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط LMHHF نمایش پست ها
    ممنون دوست عزیز که پاسخ سوالم رو دادید
    منظورتون اینه که یه فرم DS-160 جدید پر کنم سابمیت هم کنم بعد رفتم سفارت این فرم DS-160 جدید و برگه Confirmation اش رو به همراه خودم ببرم سفارت؟

ممنون از راهنمایی هاتون
    سلام
    بله چون اطلاعات خاصی رو جا ننداختید و ضمن اینکه همراهتون که باشه نشون میدید که عدم صداقت نبوده و سهوی بوده.شاید اصلا ازتون نگیرند
    شادزی
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

پیش فرض پاسخ : فرم DS 160

اگه فول فاند باشیم، باید جواب person/entry paying for your trip رو چی بزنیم؟

Junior Member

دوستان سلام
    در پر کردن فرم DS-160، من سعی کردم اصلا TA هایی که بودمو عنوان نکنم؛ اما
    1.ترم تابستون توی یه دانشگاه یه درسی رو تدریس کردم و برام بیمه رد شده( حدود 2 ماه)، باید اینو وارد کنم؟

2.بعد هم اون قسمتی که راجع به Relative ها می پرسه، گزینه ای ندیدم که پرسیده باشن که اقوام دیگه ای هم دارید؟ فقط توی قسمت family پرسیده بودن که immediate relative داری یا نه، که جواب من بله بود، اما می بینم که بچه ها عنوان کردن این گزینه که اقوام دیگه ای دارین هم بوده؟ می شه بدونم توی کدوم سکشن این سوالو پرسیده؟

3. مکان اقامت در آینده در امریکا، می تونیم مثلا آدرسی که توی فرم I-20 هست رو وارد کنیم یا حتما باید خوابگاه های دانشگاه رو وارد کنیم؟

4..در قسمت Previous US travel یه جایی پرسیده شده: Has anyone ever filed an immigrant petition on your behalf with the united states citizenship and immigration? ، من فامیل درجه یک سیتیزن دارم تو امریکا که تا حالا برای لاتاری برای من ثبت نام کردند و احتمالا آدرس خودشونو زده بودن، به نظرتون در جواب به این سوال باید yes بزنم یا no?

با توجه به اینکه تاکید شده فرم باید به زبان انگلیسی پر بشه آیا در قسمت Full Name in Native Alphabet اجازه داریم به زبان فارسی نام و نام خانوادگی رو بنویسیم؟

Junior Member

فوری!!! خواهش میکنم یکی کمک کنه!

من فرم DS 160 رو قبل از دریافتI20 پر کردم چون دیدم تو پرتال دانشگاه SEVIS رو زده و گفتم برای اینکه وقت رو از دست ندم زودتر فرم رو پر کنم. برای قسمت length of stay in the US من فکر میکردم برنامه ام 5 ساله هست و زدم 5 سال، ولی امروز که I20 به دستم رسید، دیدم زده 8 ساله!! آیا این روز مصاحبه مشکل ایجاد میکنه؟ (من فرم رو submit کردم و وقت گرفتم!!) و اگر آره چه کاری میتونم انجام بدم که درستش کنم! خواهش میکنم کمک کنید!!

نقل قول نوشته اصلی توسط saeedgoogle نمایش پست ها
    با توجه به اینکه تاکید شده فرم باید به زبان انگلیسی پر بشه آیا در قسمت Full Name in Native Alphabet اجازه داریم به زبان فارسی نام و نام خانوادگی رو بنویسیم؟
    بله باید به فارسی نوشت.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)