صفحه 88 از 225 نخستنخست ... 38787980818283848586878889909192939495969798138188 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 871 تا 880 , از مجموع 2250

موضوع: برندگان لاتاری 2015

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    بازرگانی - آلتو فنلاند

پیش فرض پاسخ : برندگان لاتاری 2015

سلام دوستان
    من امشب متوجه شدم که برنده شدم.
    ماجرای این فرمها چیه؟ باید چیکار کنم؟ من سفر خارج از ایران بودم تا هفته ی قبل و فردا هم از ایران خارج میشم به مدت 2 هفته. به نظرتون می رسم کارارو انجام بدم؟ اگه کسی فرم ها رو داره بهم کمک کنه.

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    Phd student of business Tehran uni

با سلام و احترام
    من اندودنتیست و استاد دانشگاه هستم، در قسمت occcupation ، باتوجه به تدریس در دانشگاه education بنویسم یا endodontidt? وبا توجه به فعالیت در مطب خصوصی به عنوان occupatahon دوم عنوان بکنم یا نه؟ سپاسگزارم از راهنمائی ارزشمندتان

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ahr270 نمایش پست ها
    جناب آقا / سرکار خانم Moosio

اون موضوعی که مطرح کردید رو من از هیچ کس دیگه ای نشنیدم
    موضوع ارسال فرم های DS-230 و DSP-122 برای KCC بعد از تکمیل فرم DS-260
    از دوستان دیگر هم خواهش میکنم اگر راجع به این موضوع اطلاعی دارند ٬ بفرمایند

سلام ahr عزیز چشم خبرشو میدم دوست عزیز، کمی سرم شلوغ بود از دوستم فراموش کردم. سریعا پاسخ میدم

با تشکر

سلام ahr عزیز چشم خبرشو میدم دوست عزیز، کمی سرم شلوغ بود از دوستم فراموش کردم. سریعا پاسخ میدم

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    بازرگانی - آلتو فنلاند

دوستان من کیس نامبرم زیر 300 هستش، باید زودتر اقدام کنم یا میتونم کمی با تاخیر کارامو انجام بدم؟

Junior Member batigoal_189 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    حمل و نقل

نقل قول نوشته اصلی توسط hesam_267 نمایش پست ها
    دوستان من کیس نامبرم زیر 300 هستش، باید زودتر اقدام کنم یا میتونم کمی با تاخیر کارامو انجام بدم؟
    شما میتونین دیرتر اقدام کنین مشکلی پیش نمیاد. فقط احتمالا شما جزو اولین نفراتی هستین که کارنت میشین و دعوت میشین به مصاحبه و اگه خیلی دیر بفرستین با اینکه کارنت شدین ولی نامه مصاحبتون نمیاد باید صبر کنین تا ماههای بعد تا نامه مصاحبتون بیاد این شاید یه کم استرس زا باشه اونموقع.
    در هر صورت به نظر شخصی من شما تا یک ماه دیگه هم اقدام کنی همون سری اول میری مصاحبه ولی اگه میخای دیرتر بری مصاحبه اینم روش خوبیه که فرمارو دیرتر پر کنی

Junior Member

دوستانی که قصد رفتن رو دارن واقعا به صورت واقعی، خودشون چقدر خوبه که یه نیم نگای به شرایطشون داشته باشن، ببینن واقعا همه شرایط فراهمه،
    این شرایط شامل:
    1. کارت پایان خدمت (که اونم کسانی که در سپاه خدمت کردن یقینا به مشکل خواهند خورد)
    2. حداقل دیپلم معتبر
    3. شرایط داشتن زبان خوب برای طی مراحل به صورت صحیح که خیلی مهم هست،
    4. نداشتن سابقه در پلیس و دادگستری
    5. نداشتن مریضی خاص
    6. توانایی تقبل 15000هزار دلار که چیزی نزدیک 50/000/000 هست به جز بلیط رفت و برگشت به سفارت و بلیط رفت به ایالات متحده و مهمتر از اون حداقل 20/000/000 هزار دلار برای هزینه یک سال تا تطابق با شرایط زندگی در اونجا
    7. این مورد از همه مهمتر هست به نظر من و اون هم اینکه توانایی بالا از لحاظ عاطفی( خیلی از دوستان من در آخرین لحظات به دلیل نتوانستن ترک خانواده و تحمل دوری انصراف داد
    پس در صورت نداشتن موارد بالا به جز اینکه وقت خودمون رو گرفته و هزینه مالی بر دوش خانواده گذاشتن چیزی نیست...
    چقدر خوب هست به خودمون امید کاذب ندیم تا به زندگی و آیندمون آسیب جدی وارد کنیم، چه بسا دوستانی بودند که نتوانستند بروند و همه چیز را از دست داده اند...

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط amir6485 نمایش پست ها
    سلام. من تناقصی نمی بینم. فکر میکنم کلمه appointments به interview بر میگرده. در واقع همون وقت قبلی برای مصاحبه. من فکر میکنم 2015 رو اشتباه نوشتن و منظور 2014 بود. چون گویا کل این داستان باید تا 30 سپتامبر تمام بشه. ممنون.
    با سلام

بعیده که اشتباه شده باشه
    چون این پاسخ Kcc رو من از چند نفر دیگه هم شنیدم
    یعنی KCC همین پاسخ رو به چند نفر دیگه هم داده
    من احساس میکنم ما داریم بد ترجمه میکنیم

موفق باشید

ApplyAbroad Hero

سلام دوستان
    من امشب متوجه شدم که برنده شدم.
    ماجرای این فرمها چیه؟ باید چیکار کنم؟ من سفر خارج از ایران بودم تا هفته ی قبل و فردا هم از ایران خارج میشم به مدت 2 هفته. به نظرتون می رسم کارارو انجام بدم؟ اگه کسی فرم ها رو داره بهم کمک کنه.
    با سلام

مبارک باشه
    با آرامش پست های همین موضوع رو از ابتدا بخونید ٬ کاملا متوجه میشید
    وقت برای همه چیز هست

موفق باشید

ApplyAbroad Hero

با سلام

شما جزو اولین کارنتی ها هستین
    اما اگه دوست دارین دیر تر برین واسه مصاحبه ٬ بالطبع فرم رو هم دیرتر پر کنید

موفق باشید

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط Moosio نمایش پست ها
    دوستانی که قصد رفتن رو دارن واقعا به صورت واقعی، خودشون چقدر خوبه که یه نیم نگای به شرایطشون داشته باشن، ببینن واقعا همه شرایط فراهمه،
    این شرایط شامل:
    1. کارت پایان خدمت (که اونم کسانی که در سپاه خدمت کردن یقینا به مشکل خواهند خورد)
    2. حداقل دیپلم معتبر
    3. شرایط داشتن زبان خوب برای طی مراحل به صورت صحیح که خیلی مهم هست،
    4. نداشتن سابقه در پلیس و دادگستری
    5. نداشتن مریضی خاص
    6. توانایی تقبل 15000هزار دلار که چیزی نزدیک 50/000/000 هست به جز بلیط رفت و برگشت به سفارت و بلیط رفت به ایالات متحده و مهمتر از اون حداقل 20/000/000 هزار دلار برای هزینه یک سال تا تطابق با شرایط زندگی در اونجا
    7. این مورد از همه مهمتر هست به نظر من و اون هم اینکه توانایی بالا از لحاظ عاطفی( خیلی از دوستان من در آخرین لحظات به دلیل نتوانستن ترک خانواده و تحمل دوری انصراف داد
    پس در صورت نداشتن موارد بالا به جز اینکه وقت خودمون رو گرفته و هزینه مالی بر دوش خانواده گذاشتن چیزی نیست...
    چقدر خوب هست به خودمون امید کاذب ندیم تا به زندگی و آیندمون آسیب جدی وارد کنیم، چه بسا دوستانی بودند که نتوانستند بروند و همه چیز را از دست داده اند...
    با سلام

هر چند که نظر شخصی من اینه که بی دلیل کسی برنده این فرصت نشده و بدون شک خداوند دلیلی برای این موضوع داشتند
    اما خب بالاخره تدبیر لازمه هر کاریه من جمله امریکا رفتن

موفق باشید

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)