سلام دوستان
من امشب متوجه شدم که برنده شدم.
ماجرای این فرمها چیه؟ باید چیکار کنم؟ من سفر خارج از ایران بودم تا هفته ی قبل و فردا هم از ایران خارج میشم به مدت 2 هفته. به نظرتون می رسم کارارو انجام بدم؟ اگه کسی فرم ها رو داره بهم کمک کنه.
سلام دوستان
من امشب متوجه شدم که برنده شدم.
ماجرای این فرمها چیه؟ باید چیکار کنم؟ من سفر خارج از ایران بودم تا هفته ی قبل و فردا هم از ایران خارج میشم به مدت 2 هفته. به نظرتون می رسم کارارو انجام بدم؟ اگه کسی فرم ها رو داره بهم کمک کنه.
با سلام و احترام
من اندودنتیست و استاد دانشگاه هستم، در قسمت occcupation ، باتوجه به تدریس در دانشگاه education بنویسم یا endodontidt? وبا توجه به فعالیت در مطب خصوصی به عنوان occupatahon دوم عنوان بکنم یا نه؟ سپاسگزارم از راهنمائی ارزشمندتان
دوستان من کیس نامبرم زیر 300 هستش، باید زودتر اقدام کنم یا میتونم کمی با تاخیر کارامو انجام بدم؟
شما میتونین دیرتر اقدام کنین مشکلی پیش نمیاد. فقط احتمالا شما جزو اولین نفراتی هستین که کارنت میشین و دعوت میشین به مصاحبه و اگه خیلی دیر بفرستین با اینکه کارنت شدین ولی نامه مصاحبتون نمیاد باید صبر کنین تا ماههای بعد تا نامه مصاحبتون بیاد این شاید یه کم استرس زا باشه اونموقع.
در هر صورت به نظر شخصی من شما تا یک ماه دیگه هم اقدام کنی همون سری اول میری مصاحبه ولی اگه میخای دیرتر بری مصاحبه اینم روش خوبیه که فرمارو دیرتر پر کنی
دوستانی که قصد رفتن رو دارن واقعا به صورت واقعی، خودشون چقدر خوبه که یه نیم نگای به شرایطشون داشته باشن، ببینن واقعا همه شرایط فراهمه،
این شرایط شامل:
1. کارت پایان خدمت (که اونم کسانی که در سپاه خدمت کردن یقینا به مشکل خواهند خورد)
2. حداقل دیپلم معتبر
3. شرایط داشتن زبان خوب برای طی مراحل به صورت صحیح که خیلی مهم هست،
4. نداشتن سابقه در پلیس و دادگستری
5. نداشتن مریضی خاص
6. توانایی تقبل 15000هزار دلار که چیزی نزدیک 50/000/000 هست به جز بلیط رفت و برگشت به سفارت و بلیط رفت به ایالات متحده و مهمتر از اون حداقل 20/000/000 هزار دلار برای هزینه یک سال تا تطابق با شرایط زندگی در اونجا
7. این مورد از همه مهمتر هست به نظر من و اون هم اینکه توانایی بالا از لحاظ عاطفی( خیلی از دوستان من در آخرین لحظات به دلیل نتوانستن ترک خانواده و تحمل دوری انصراف داد
پس در صورت نداشتن موارد بالا به جز اینکه وقت خودمون رو گرفته و هزینه مالی بر دوش خانواده گذاشتن چیزی نیست...
چقدر خوب هست به خودمون امید کاذب ندیم تا به زندگی و آیندمون آسیب جدی وارد کنیم، چه بسا دوستانی بودند که نتوانستند بروند و همه چیز را از دست داده اند...
علاقه مندی ها (Bookmarks)