نه دوست عزیز. GASP مختص دانشجوهای دکتری است. دانشجوهای مستر در صورت داشتن RA یا TA کمک هزینه 500-1000 دلاری دریافت میکنند.
یک موردی هم هست به اسم Exceptional New Master’s Student Tuition Award که هزینه ثبت نام سال اول رو پوشش میده ولی من تا حالا کسی رو ندیدم که بتونه بگیره. اصلا روش حساب نکنید. در مورد کمک هزینه ثبت نام لینک زیر رو ببینید:
http://graduateschool.uncc.edu/fundi...tuition-awards
کدوم استاد رو براتون معلوم کردند؟ زمینه کاری شما چیه؟
نکات زیر رو من میتونم بهتون راهنمایی کنم:
1- هیچ لزومی نداره که تماس بگیرید با اون استاد.
2- به عنوان دانشجوی مستر، اگر تز نداشته باشید کار زیادی با اون استاد ندارید. صرفا ایشون چک میکنند که واحداتون رو بر اساس نیازهای فارغ التحصیل شدن درست بردارید.
3- به راحتی میتونید استادتون رو عوض کنید.
4- به عنوان دانشجوی مستر دانشگاه بعیده فاندی واسه شما در نظر بگیره، خودتون باید با استادا کنار بیاید. حتی اگرم فاند بگیرید، ثبت نام پای خودتونه.
5-دانشکده تو بعضی زمینه ها خیلی قویه و داره قوی ترم میشه. ولی تو بعضی زمینه ها معمولیه. بستگی به این داره تو چه زمینه ای کار میکنید.
مرسی از پاسختون،
اسم استاده اینه : Richard Souvenir
من تو زمینه مهندسی نرم افزار و بعدش امنیت سیستم های موبایل کار میکنم.
پس بچه هایی که برای مستر فاند TA میگیرن، از چه طریقی اقدام میکنند.
اینکه گفتید باید با استادها کنار بیایید و ثبت نام پای خودتونه، منظورتون چیه؟!
بازم ممنون ( متاسفانه دانشکده ایمیلی جواب نمیده )
این استادی که میگی الان مرخصیه و فکر میکنم ترم بعد هم نیست(مطمئن نیستم)
اگر سوال آموزشی داشتی به Nathaisa (Na-ha-sha) Jones ایمیل بزن: nrbanks@uncc.edu. مسئول اصلیش مریضه و در دسترس نیست.
با استادها کنار بیاید یعنی برای فاند باید با استاد صحبت کنی. بچه هایی هم که TA میگیرند عموما با استاد صحبت میکنند. روال معمولش اینه که استادا از دانشجوهای خوب ترمای قبل استفاده میکنند.
منظورم از ثبت نام، هزینه ثبت نام بود. به پست قبلیم مراجعه کن.
موضوع کاری شما به دپارتمان SIS مربوطه. لیست استادای دپارتمان رو نگاه کن، احتمالا استاد مناسبت رو پیدا میکنی. تو زمینه امنیت دانشجوهای زیادی کار میکنند.
متشکر،
1- سوالی که الان برام پیش اومده اینه که من پذیرش مستر CS دارم، یعنی از دپارتمان CS . حالا من اگر با استادهای SIS ایمیل بزنم، مشکلی نداره؟!Dr. Chenایمیل بزن.
2- پس کلا برای فاند، من به استادها ایمیل بزنم؟! و اینکه استادها فقط فاند TA میدن؟!( من به این خانم ایمیل زدم، گفت برای TA به Program cordinater for MS CS آقای
3- و اینکه چقدر وفت دارم که Accept یا Decline کنم؟
بازم ممنون
سلام دوستان،
من منتظر نتیجه این دانشگاه هستم، دیپارتمان عمران. از جای دیگه پذیرش دارم ولی میخوامم نتیجه این رو بدونم. راهی هست بشه پرسید؟ کلاً اوکیه که تماس بگیری و جویای نتیجه بشی؟ یا بقیه می تونن برن و حضوری بپرسن؟
ممنون.
علاقه مندی ها (Bookmarks)