لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره فرم DS-160
را مطالعه بفرمایید
امیلیانو (emeliano) دیگر فعالیتی در اپلای ابرود ندارد (تاریخ: 6 مرداد 1394)
.I gave you a portion of my life that I will never get back
سلام دوستان عزیز
در قسمت Monthly Income in Local Currency (if employed) من میخواهم بزنم 14 میلیون ریال، اما همش ارور میده که عدد باید بین صفر تا نه باشه، میشه لطفا راهنماییم کنید چی باید بزنم؟ آخه درامد چه طوری میشه بین صفر تا نه باشه؟
خیلی ممنون از شما
نسخه فارسی فرم DS-160:
http://mashregh-zamin.com/wp-content...160-Farsi.xlsx
سلام دوستانhttp://www.applyabroad.org/forum/sho...B1%D9%86%D8%B3
من درجه سربازیم رزمدار یکم بود و طبق این پستفرم DS160 رو پر کردم و نوشتم Command Sergeant Major. اما الان که کارتم رو دادم ترجمه رجه رو واسم نوشته 1st Martial Combatant .من MRV FEE رو پرداخت کردم ولی هنوز وقت سفارت نگرفتم، به نظرتون یه DS دیگه پر کنم و درجه رو درست مطابق ترجمه بنویسم یا نه؟
باید به مترجم تو دارالترجمه پیشنهاد میکردین این لغت رو بنویسه اما حالا که گذشته و به نظر من چیز مهمی نیست چون آفیسر معمولا به اصل کارت پایان خدمت نگاه میکنه و اونقدر خبره هست که از رو کارت میفهمه درجه و جایی (س، ارتش و ....) که خدمت کردی رو (ترجمه ای که کرده غلط نیست! صحیح نیست!!)
سلام دوستان دوتا سوال داشتم در مورد فورم. فقط میخواستم مطمئن شم
1- جایی که در مورد خدمت سربازی میپرسه، من که معافیت کفالت بودم باید جواب دادم سربازی نرفتم؟
2- در فسمت آخر پرسشنامه مشخصات دو نفر رو میخواد، می خواستم مطمدن شم که نباید از فامیل نوشت و من اطلاعات دو تا از دوستانم رو دارم مینویسم. آیا درسته؟
عذرخواهی میکنم اگر سوالات پیش پا افتادهه به نظر میاد ولی خوب اونقدر دیگه بخاطر تجربیات دوستان چشمم ترسیده که گفتم شبهه ای که دارم بر طرف شه.
سلام دوستای عزیز
امکانش هست من یه عکس قدیمی که برا پاسپورتمم هست و آپلود کنم و با خودم عکس جدید و ببرم سفارت روز مصاحبه؟ مشکلی که پیش نمیاد؟
سلام،
من فرم DS 160 ام سابمیت کردم ولی یادم دانشگاه فعلیم توش بزنم (توی قسمت کار زدم ولی توی قسمت Education نه). به نظرتون باید چه کار کنم. ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)