صفحه 11 از 17 نخستنخست ... 234567891011121314151617 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 , از مجموع 164

موضوع: تحصیل برای افراد دارای گرین کارت در امریکا

پیش فرض پاسخ : تحصیل برای افراد دارای گرین کارت در امریکا

[QUOTE=rmojgani;2051553]
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ammir73m نمایش پست ها
    سلام
    کسی که گرین کارت داره که I-20 نمیدن بهش ، بعد برای گذاشتن وثیقه و ثبت نام در سامانه نشا گفته داشتن I-20 الزامی است، کسی میدونه باید چکار کرد؟[/QUOTE،

الان پذيرش رو داريد يا ميخواي شروع كنيد؟

اگر در مرحله اپلاي هستيد و روزمه اتون خوبه، اعتماد به نفس بالايي داريد و رشته اتون جزو حساس ها نيست، به عنوان اينترنشنال اپلاي كنيد، I-20 بگريد، رفتيد دانشگاه يه سر ميريد International Student Office، وضعيت رو تبديل مي كنيد

اگر دامستيك اپلاي كرديد و پذيرش گرفتيد (يا هريك يا چند تا از شرايط بالا رو نداريد)، منطقي به نظر مي رسه كه يكم ايميل بازي كنيد و بگيد براي خروج از كشور نياز به I-20 داريد يا ترجيح ميديد دانشجوي اينترنشنال باشيد و اصلا دوست نداريد رزيدنت شيد، ميشه اپلاي رو اينترنشنال كنيد (به شرطي كه فاند/اواردتون منوط به دامستيك بودن نباشه) و بقيه هزينه رو بديد (خيلي موقع ها داستان سر يه 40 دلاري ناقابله كه هزينه صدور I-20)، شايد راه اومدن دادن بهتون، رفتيد اونجا باز يه سر ميريد ميگيد گرين كارت دارم درست مي كنن

كلا اينترنشنال به دامستيك كردن وقتي مدارك كامل باشه كاري نداره (تجربه شخصي)
    برعكسش فقط حدس هايي زدم كه به نظرم ممكن بود عملي باشه (با هماهنگي دانشگاه انجام شود)

نميفهمم وقتي يكي گرين كارتداره و ميتونه وارد امريكا بشه براحتي چه نيازي به i20 هست؟؟؟ پاشه بره مستقيم. من خودم ميل زدم كفتم من گرين كارت دارم گفتن خوب باشه بيا . فاندمم سر جاشه. منو گيج كردين با حرفاتون

Junior Member

با سلام
    من گرین کارت دارم و حدود 5 ماهه در ایالت واشنگتن هستم.
    کارشناسی برق دارم اما معدلم پایینه 13.5
    کارشناسی ارشد مدیریت دارم و دارم پایان نامه ارشد مهندسی کامپیوترم رو هم دفاع می کنم و معدل ارشد کامپیوترم در حدود 19 هست
    سابقه کار مرتبط هم دارم و حدود 5 سال هم به عنوتن محقق نو شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان کار کردم
    در حال حاضر مقاله ندارم
    خیلی برام مهمه بدونم چقدر شانس پذیرش برای خوندن دکترای کامپیوتر دارم و پیشنهادتون به من برای اپلای کردن چیه؟ چطوری می تونم در عین این که مطمین باشم حتما پذیرش می گیرم
    دانشگاه خوبی رو هم انتخاب کنم؟
    آیا کاری هست که بتونم انجام بدم تا اطمینان بیشتری پیدا کنم؟ آیا بطور نسبی شانسی برای فاند دارم؟

Junior Member

می خواستم بدونم کسی که فوق لیسانس بیوتکنولوژی رو تو یه دانشگاه معتبر مالزی گرفته باشه ..و گرین کارت رو هم برنده شده باشه ایا تو یک سال می تونه امریکا کار پیدا کنه ؟؟کدوم ایالات بهترن ؟؟ همین خصوصیات برای میکروبیولوژی چطوره؟؟

Junior Member

[QUOTE=unanimous;2051666]
    نقل قول نوشته اصلی توسط rmojgani نمایش پست ها

نميفهمم وقتي يكي گرين كارتداره و ميتونه وارد امريكا بشه براحتي چه نيازي به i20 هست؟؟؟ پاشه بره مستقيم. من خودم ميل زدم كفتم من گرين كارت دارم گفتن خوب باشه بيا . فاندمم سر جاشه. منو گيج كردين با حرفاتون
    براي خروج از كشور به معافيت نيازه و براي معافيت به i-20 ، براي گرفتن معافيت تحصيلي گفتم

Junior Member

[QUOTE=rmojgani;2051553]
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ammir73m نمایش پست ها
    سلام
    کسی که گرین کارت داره که I-20 نمیدن بهش ، بعد برای گذاشتن وثیقه و ثبت نام در سامانه نشا گفته داشتن I-20 الزامی است، کسی میدونه باید چکار کرد؟[/QUOTE،

الان پذيرش رو داريد يا ميخواي شروع كنيد؟

اگر در مرحله اپلاي هستيد و روزمه اتون خوبه، اعتماد به نفس بالايي داريد و رشته اتون جزو حساس ها نيست، به عنوان اينترنشنال اپلاي كنيد، I-20 بگريد، رفتيد دانشگاه يه سر ميريد International Student Office، وضعيت رو تبديل مي كنيد

اگر دامستيك اپلاي كرديد و پذيرش گرفتيد (يا هريك يا چند تا از شرايط بالا رو نداريد)، منطقي به نظر مي رسه كه يكم ايميل بازي كنيد و بگيد براي خروج از كشور نياز به I-20 داريد يا ترجيح ميديد دانشجوي اينترنشنال باشيد و اصلا دوست نداريد رزيدنت شيد، ميشه اپلاي رو اينترنشنال كنيد (به شرطي كه فاند/اواردتون منوط به دامستيك بودن نباشه) و بقيه هزينه رو بديد (خيلي موقع ها داستان سر يه 40 دلاري ناقابله كه هزينه صدور I-20)، شايد راه اومدن دادن بهتون، رفتيد اونجا باز يه سر ميريد ميگيد گرين كارت دارم درست مي كنن

كلا اينترنشنال به دامستيك كردن وقتي مدارك كامل باشه كاري نداره (تجربه شخصي)
    برعكسش فقط حدس هايي زدم كه به نظرم ممكن بود عملي باشه (با هماهنگي دانشگاه انجام شود)
    خيلي ممنون بابت جواب
    من رشتم معماري و كلا خوب فاند نميدن و همون دامستيك باشم خيلي بهتره ولي پيشنهاد خوبيه كه تبديل اينترنشنال به دامستيك كنم ممنون.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    UIUC

[QUOTE=unanimous;2051666]
    نقل قول نوشته اصلی توسط rmojgani نمایش پست ها

I-20 رو براي كاراي ايران مي خوان، مثل ارز دانشجويي و سربازي و ... (كه البته من تو هيچ كدوم هيچ تجربه اي ندارم)

نقل قول نوشته اصلی توسط farhad_ نمایش پست ها
    با سلام
    من گرین کارت دارم و حدود 5 ماهه در ایالت واشنگتن هستم.
    کارشناسی برق دارم اما معدلم پایینه 13.5
    کارشناسی ارشد مدیریت دارم و دارم پایان نامه ارشد مهندسی کامپیوترم رو هم دفاع می کنم و معدل ارشد کامپیوترم در حدود 19 هست
    سابقه کار مرتبط هم دارم و حدود 5 سال هم به عنوتن محقق نو شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان کار کردم
    در حال حاضر مقاله ندارم
    خیلی برام مهمه بدونم چقدر شانس پذیرش برای خوندن دکترای کامپیوتر دارم و پیشنهادتون به من برای اپلای کردن چیه؟ چطوری می تونم در عین این که مطمین باشم حتما پذیرش می گیرم
    دانشگاه خوبی رو هم انتخاب کنم؟
    آیا کاری هست که بتونم انجام بدم تا اطمینان بیشتری پیدا کنم؟ آیا بطور نسبی شانسی برای فاند دارم؟
    به نظر من معدل مستر شما خیلی خوب هست ولی باید تافل و جی ار ای بالایی هم داشته باشید و داشتن مقاله خیلی میتونه کمک کنه
    شما میتونید university of maryland OR american university of washington OR george washington university را سایت هاشون رو ببینید هم به شما نزدیک هستن هم اینکه Acceptance rate مناسبی دارن
    به نظر من GW برای شما خیلی مناسب هست و شانس خوبی دارید. موفق یاشید
    PROVE THEM WRONG
    do it for the people who want to see you fail

Junior Member

سلام. برای کسی که گرین کارت آمریکا رو داره (منظورم یه پ..ن.ا/ه/ن/د/ه هست) و میخواد وارد دانشگاه بشه باید مثل ایران کنکور بده ؟! مثلا من که پیش دانشگاهی تجربی دارم اگه به عنوان یه فرد مقیم در آمریکا بخوام وارد مدرسه ها یا کالج های بینایی سنجی بشم باید کنکور بدم ؟! دانشجوی بینایی سنجی رو چطوری قبول میکنن ؟! این رشته کارشناسی هست.
    ویرایش توسط mrfoad89 : October 1st, 2015 در ساعت 05:24 PM

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط mrfoad89 نمایش پست ها
    سلام. برای کسی که گرین کارت آمریکا رو داره (منظورم یه پ..ن.ا/ه/ن/د/ه هست) و میخواد وارد دانشگاه بشه باید مثل ایران کنکور بده ؟! مثلا من که پیش دانشگاهی تجربی دارم اگه به عنوان یه فرد مقیم در آمریکا بخوام وارد مدرسه ها یا کالج های بینایی سنجی بشم باید کنکور بدم ؟! دانشجوی بینایی سنجی رو چطوری قبول میکنن ؟! این رشته کارشناسی هست.
    کنکور نداره ولی برای مقطع کارشناسی معمولا نمره آزمون SAT و معدلتون را برای پذیرش درنظر میگیرند. در سایت کالج یا دانشگاه مربوطه شرایط پذیرش را چک کنید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ghlobe نمایش پست ها
    کنکور نداره ولی برای مقطع کارشناسی معمولا نمره آزمون SAT و معدلتون را برای پذیرش درنظر میگیرند. در سایت کالج یا دانشگاه مربوطه شرایط پذیرش را چک کنید.
    این آزمون برای رشته های مختلف متفاوته ؟! بررسی کردم دیدم متشکل از سه تا آزمون انشاء و ریاضی و درک مطلب هست به زبان انگلیسی. ولی نمیدونم قبولی در این آزمون به چه شکل هست آیا باید نمره خاصی آورد برای قبولی در یک رشته یا این نمره برای هر دانشگاه متفاوته ؟! اصلا چیز سخت و رقابتی ای هست و یه سد بزرگ مثل کنکور و آزمون ورودی و ... به حساب میاد ؟! یا گذر ازش کار سختی نیست ؟!

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)