صفحه 12 از 17 نخستنخست ... 234567891011121314151617 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 111 تا 120 , از مجموع 164

موضوع: تحصیل برای افراد دارای گرین کارت در امریکا

ApplyAbroad Guru

پیش فرض پاسخ : تحصیل برای افراد دارای گرین کارت در امریکا

نقل قول نوشته اصلی توسط mrfoad89 نمایش پست ها
    این آزمون برای رشته های مختلف متفاوته ؟! بررسی کردم دیدم متشکل از سه تا آزمون انشاء و ریاضی و درک مطلب هست به زبان انگلیسی. ولی نمیدونم قبولی در این آزمون به چه شکل هست آیا باید نمره خاصی آورد برای قبولی در یک رشته یا این نمره برای هر دانشگاه متفاوته ؟! اصلا چیز سخت و رقابتی ای هست و یه سد بزرگ مثل کنکور و آزمون ورودی و ... به حساب میاد ؟! یا گذر ازش کار سختی نیست ؟!
    قبول و رد نداره. هر چه امتیاز بالاتری بگیرید شانس پذیرشتون بیشتره. تاپیک های SAT را اینجا میتوانید پیدا کنید:

http://www.applyabroad.org/forum/for...47-SAT-amp-ACT

در ضمن خیلی نگران نباشید اگر دانشگاههای تاپ هم پذیرفته نشوید دانشگاههای پایین تر یا حتی کامیونیتی کالج ها هستند که میتوانید تحصیل کنید و پذیرش هایشان آسانتر است. شما در هر ایالتی که قرارست بروید ببینید کدام دانشگاههای و کالج ها رشته موردنظرتان را دارند و ببینید شرایط رزومه شما به کجا میخورد.

Board Member
    rashdy_chem آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Physical Chemistry, University of Illinois at Chicago

معمولا community college ها SAT نمیخوان و خییییییلی ارزونتر از دانشگاه هستند... بشدت توصیه می کنم دو سال اول رو در اونجا بگذرونین. اگر زبانتون در حد English 101 نباش اول باید کلاسهای زبان کالج رو برید که بسته به سطح زبانتون 1 تا 3 ترم طول میکشه و چون English 100 پیش نیاز تقریبا همه کورسها هست نمیتونید کورس دیگه ای بردارید.

اگر درآمد خودتون یا خانوادتون زیاد نباشه (کمتر از حدود 40k برای خانواده دونفری) بهتون FAFSA تعلق میگیره که هزینه کالجتون رو کامل پوشش میده ... البته اگر کالجهای معمولی و ارزون برید.
    ویرایش توسط rashdy_chem : October 2nd, 2015 در ساعت 10:37 AM

*** دوستان خواهش دارم با گزارش پست های خلاف به مدیران در برقراری نظم و اجرای قوانین فروم کمک کنید ***

Junior Member

[QUOTE=unanimous;2051666]
    نقل قول نوشته اصلی توسط rmojgani نمایش پست ها

نميفهمم وقتي يكي گرين كارتداره و ميتونه وارد امريكا بشه براحتي چه نيازي به i20 هست؟؟؟ پاشه بره مستقيم. من خودم ميل زدم كفتم من گرين كارت دارم گفتن خوب باشه بيا . فاندمم سر جاشه. منو گيج كردين با حرفاتون
    [QUOTE=Ammir73m;2056992]
    نقل قول نوشته اصلی توسط rmojgani نمایش پست ها

خيلي ممنون بابت جواب
    من رشتم معماري و كلا خوب فاند نميدن و همون دامستيك باشم خيلي بهتره ولي پيشنهاد خوبيه كه تبديل اينترنشنال به دامستيك كنم ممنون.
    دوست عزیز من تجربه خودم رو بهت میگم
    من گرین کارت دارم و معافیت سربازی گرفتم. زمانی‌ که از ایران اپلی‌ می‌کردم هم به عنوانه دامستیک اپلی‌ کردم و وقتی‌ هم که قبول شدم فقط نامه پذیرش واسم اومد. همونجور که خودت گفتی‌ برای شما ای۲۰ صادر نمی‌شه. ولی‌ مشکلی‌ واسه گرفتن معافی تحصیلی‌ و اجازه خروج نیست. من حضوری رفتم وزارت علوم (زمان ما سایت نشا تازه شروع به کار کرده بود) گفتش ای۲۰، گفتم ندارم ولی‌ نامه پذیرش و گرین کارت دارم، گفت برو پیش فلانی‌ و امضاشو بگیر، اون طرف هم یه نگا به نامه پذیرش و گرین کارت کرد و امضا کرد، دیگه باقی‌ مراحل مثل بقیه دنشجوهاست (نامه به نظام وظیفه، گذاشتن وثیقه، برگشتن به وزارت علوم، و اجازه خروج گرفتن). فقط فرقش این بود که به من مجوز یک بار خروج دادن به جای ۳ تا (که خوب نیازی هم به ۳ تا نیست)
    بازم سوالی‌ باشه در خدمتم
    موفق باشی‌

Junior Member

ممنونم. فقط یه سوال دیگه هست.
    کارشناسی بینایی سنجی ای که داخل ایران اخذ شده باشه برای کشور آمریکا مورد قبوله ؟!

دانشنامه وریزنمرات مهر دادگستری و وزارت خارجه هم میخوان یا همون ترجمه خالی کافیه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mrfoad89 نمایش پست ها
    ممنونم. فقط یه سوال دیگه هست.
    کارشناسی بینایی سنجی ای که داخل ایران اخذ شده باشه برای کشور آمریکا مورد قبوله ؟!
    همه چیز بستگی به دانشگاه مورد نظرتون داره . قوانین دانشگاهها متفاوت هست
    PROVE THEM WRONG
    do it for the people who want to see you fail

Junior Member

منم گرین کارد دارم و نوع ویزام ازدواجی هست، امروز با دانشگاه MU حرف زدم و گفتم از ایران فوق لیسانس دارم و میخوا دوباره از اول شروع کنم، اون خانم گفت که نیازی به امتحان SAT, ACT ندارم فقط کافیه تافل رو امتحان بدم!!!

Junior Member

دوستان من دنبال دانشگاه ها یا کالج های لس آنجلس برای رشته های سینما و فیلمسازی هستم. گرین کارت دارم. رزیدنت شدم الان. کار نیمه وقت دارم. و می خوام با کمک هزینه دولتی ادامه تحصیل بدم. هم یه لینک می خوام که دانشگاه ها رو سرچ کنم...
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    ویرایش توسط huuu : October 20th, 2015 در ساعت 05:06 PM

Junior Member

سلام. خسته نباشید. تاپیک مربوط به سوالم رو پیدا نکردم تصمیم گرفتم اینجا سوال کنم از دوستان. من دیپلمم رو گرفتم و امسال دارم پیش دانشگاهیم رو میگیرم. و برای کنکور هم دارم میخونم. ولی دوست دارم در لاتاری امسال هم شرکت کنم. اگر بر فرض قبول بشم. چون سنم 18 سال و خورده ای میشه تا سال آینده و مشمول به حساب میام. یکم خروجم از کشور سخت میشه. نمیتونم آزمون و خطا کنم برم ایالات متحده اگه برام خوب نبود برگردم. میخوام یه راه و هدف رو انتخاب کنم و درست برسم به همون. کلا موقعیت تحصیل و شرایط زندگی برای یه جوان 18 19 ساله توی ایالات متحده چطوریه؟ با توجه به اینکه نمراتم اینجا خوبه، به نظر تون مدرک لیسانسم رو اینجا بگیرم، یا اینکه در دانشگاه های خارج از ایران؟ از طرف خانواده هم میشه اقدام کنم. ولی پدرم 4 سال دیگه بازنشسته میشه و میگه میخوام این 4 سال رو هم ایران بمونم.
    زبان انگلیسی هم یکمی بالاتر از متوسط بلد هستم. ولی اگه کارام جدی شد میرم کلاس های مکالمه. درسم هم اگه تعریف از خود نباشه خوبه
    توی ایران هم خودم برنامه نویسی و وبمستری میکنم. اطلاعات دارم و بلد هستم ولی میدونم صرفا بلد بودن کاربرد نداره و مدرک هم میخواد که متاسفانه ندارم.
    در مورد هزینه های تحصیل توی ایالات متحده هم اگر یه توضیحی بدید ممنون میشم. و اگر از طریق لاتاری Green Card بگیرم در تحصیلم چه تفاوتی داره؟
    پیشاپیش ممنون

Member jamalkheiri آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    MA in Tourism Management and Marketing from UT

کسانی که با لاتاری گرین کارت می گیرن به تافل نیاز دارن؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)