با سلام
من گرین کارت دارم و حدود 5 ماهه در ایالت واشنگتن هستم.
کارشناسی برق دارم اما معدلم پایینه 13.5
کارشناسی ارشد مدیریت دارم و دارم پایان نامه ارشد مهندسی کامپیوترم رو هم دفاع می کنم و معدل ارشد کامپیوترم در حدود 19 هست
سابقه کار مرتبط هم دارم و حدود 5 سال هم به عنوتن محقق نو شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان کار کردم
در حال حاضر مقاله ندارم
خیلی برام مهمه بدونم چقدر شانس پذیرش برای خوندن دکترای کامپیوتر دارم و پیشنهادتون به من برای اپلای کردن چیه؟ چطوری می تونم در عین این که مطمین باشم حتما پذیرش می گیرم
دانشگاه خوبی رو هم انتخاب کنم؟
آیا کاری هست که بتونم انجام بدم تا اطمینان بیشتری پیدا کنم؟ آیا بطور نسبی شانسی برای فاند دارم؟
می خواستم بدونم کسی که فوق لیسانس بیوتکنولوژی رو تو یه دانشگاه معتبر مالزی گرفته باشه ..و گرین کارت رو هم برنده شده باشه ایا تو یک سال می تونه امریکا کار پیدا کنه ؟؟کدوم ایالات بهترن ؟؟ همین خصوصیات برای میکروبیولوژی چطوره؟؟
به نظر من معدل مستر شما خیلی خوب هست ولی باید تافل و جی ار ای بالایی هم داشته باشید و داشتن مقاله خیلی میتونه کمک کنه
شما میتونید university of maryland OR american university of washington OR george washington university را سایت هاشون رو ببینید هم به شما نزدیک هستن هم اینکه Acceptance rate مناسبی دارن
به نظر من GW برای شما خیلی مناسب هست و شانس خوبی دارید. موفق یاشید
PROVE THEM WRONG
do it for the people who want to see you fail
سلام. برای کسی که گرین کارت آمریکا رو داره (منظورم یه پ..ن.ا/ه/ن/د/ه هست) و میخواد وارد دانشگاه بشه باید مثل ایران کنکور بده ؟! مثلا من که پیش دانشگاهی تجربی دارم اگه به عنوان یه فرد مقیم در آمریکا بخوام وارد مدرسه ها یا کالج های بینایی سنجی بشم باید کنکور بدم ؟! دانشجوی بینایی سنجی رو چطوری قبول میکنن ؟! این رشته کارشناسی هست.
ویرایش توسط mrfoad89 : October 1st, 2015 در ساعت 05:24 PM

این آزمون برای رشته های مختلف متفاوته ؟! بررسی کردم دیدم متشکل از سه تا آزمون انشاء و ریاضی و درک مطلب هست به زبان انگلیسی. ولی نمیدونم قبولی در این آزمون به چه شکل هست آیا باید نمره خاصی آورد برای قبولی در یک رشته یا این نمره برای هر دانشگاه متفاوته ؟! اصلا چیز سخت و رقابتی ای هست و یه سد بزرگ مثل کنکور و آزمون ورودی و ... به حساب میاد ؟! یا گذر ازش کار سختی نیست ؟!
علاقه مندی ها (Bookmarks)