مرده گان اين سال عاشقترين زنده گان بودهاند.
سلام
لیسانس عمرانم ازدانشگاه دولتی
معدل 14.75
نمره تافل 100
برای 1st سال بعد میخوام اقدام کنم
امکان فاند کاملم چقدره؟
وآیا فول فاند فقط به نمره زبان بستگی داره؟؟؟
و احتمالا تا سال بعد یه مقاله داخلی هم میدم
سلام.
فاند به مجموعه اي از عوامل كه در كنار هم قرار ميگيرند بستگي داره كه يكيش زبانه.با معدل شما حتي شايد سخت بهتون پذيرش بدون فاند بدن چون در مرحله اول پذيرش عموما مدارك غير از زبان بررسي ميشن.
معدل،زبان،براي هنر پورتفوليو،رزومه و از عواملي هستند كه دانشگاه بعد از برسي اينا پذيرش و يا فاند رو ميده.
سلام
دوستان یکی از بستگان فرم انلاین رو برای دانشگاه پلی تکنیک میلان پرکرده و الان میخواد مدارکش رو بفرسته فقط نمیدونه ایا باید اصل مدارک رو بفرسته یا کپیشون رو؟ مثل اینکه تو سایت دانشگاه نوشته که باید اصل مدارک فرستاده بشه. لطفا راهنمایی میکنید که چه مدارکی و ایا اصل یا کپی باید ارسال بشه؟ خیلی ممنون
سلام دوست عزیز
نمیدونم چرا ولی متاسفانه نمیشد که در پیام خصوصی جواب بدم.
ممنون بابت تبریکتون.
من برای Materials Engineering and Nanotechnology در کمپس Leonardo قبول شدم.
حقیقتش من خیلی چک نمی کردم ولی کلا از زمانی که مدارکمو کامل فرستادم تا زمانی که قبول شدم یک ماه شد.
خوشحال میشم اگر بتونم کمکی بکنم. و اینکه ممنون میشم اگر بگید کمپس ها چه فرقی می کنند.
ممنونم بابت به اشتراک گذاشتن اطلاعاتتون!!
واقعیتش تفاوت بین کمپس ها رو کسانی که الان ایتالیا هستن خیلی بهتر میتونن بگن، و این برای من هم یک سوال هست که مثلا کپس Como با Leonardo چه تفاوت هایی داره؟
ولی در حالت کلی و با توجه به معلومات فعلی من کمپس لئوناردو چون کمپس اصلی هست از نظر کیفیت آموزش و امکانات تحصیلی و رفاهی از سایر کمپس ها به مراتب بهتره!!
البته اصولا نباید تفاوت زیادی بین این کمپس ها باشه، ولی من شنیدم که در کمپس لئوناردو امکانات تحصیلی و رفاهی خیلی بیشتره!
موفق باشید.
با سلام
دوستان عزیز لطفا پستهایی که مطرح میکنید مرتبط با موضوع تاپیک بوده و هر سوال را در تاپیک مربوطه بپرسید.
تمام پست های نامرتبط بدون فرستادن پیام خصوصی حذف گردید.
با تشکر
مدیریت فروم
Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay.g
تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.
دوستان توی سایت زده ددلاین دسامبر هست منظور اخر نوامبر هست یا اخر دسامبر
و همچنین 3تا مورد رو هنوز اپلود نکردم ( مووتیو لتر، ریکام، رزومه ) تا کی فرصت دارم ؟
و همچنین برای فرستادن ریز نمرات به همراه ترجمه نیازی هست ترجمه ای که مهر قوه قضاییه و مهر وزارت خارجه داره رو بفرستم یا فقط ترجمه مترجم رسمی قوه قضاییه کافیه ؟
و اینکه حدودا چند روز طول میکشه که برم مدارک رو ( امضای اپلیکیشن فرم، ریز نمرات، ترجمه ریز نمرات ) پست کنم میرسه به ادمیژن آفیس پلی تکنیک میلان ؟
با تشکر
علاقه مندی ها (Bookmarks)