صفحه 782 از 792 نخستنخست ... 282682732772773774775776777778779780781782783784785786787788789790791 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 7,811 تا 7,820 , از مجموع 7918

موضوع: ک.ارشد - فرایند پذیرش، دانشگاه پلی تکنیک میلان (مدارک لازم، ددلاینها، ارسال مدارک..)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : ک.ارشد - فرایند پذیرش، دانشگاه پلی تکنیک میلان (مدارک لازم، ددلاینها، ارسال مد

نقل قول نوشته اصلی توسط ellna نمایش پست ها
    سلام دوست من.
    تعجبی هست واقعا توی این زمان کم !!! کاشکی کمی زودتر به فکر می افتادید.
    حتما با DHL بفرستید اون هم با نمایندگی هاش نه ادره پست، چون زودتر میفرستند و 2 روز با هم اختلاف دارند. اگه دانشجو هستید DHL تخفیف میده بهتون و شده 70 تومن. کاری به هزینه هم نداشته باش و دعا کن زود به دستشون برسه.
    دومین سوالتون را دوستان دیگه جواب بدند بهتره من اطلاع ندارم.
    نه اشکالی نداره فقط رسید را باید امضا شده با ریز نمرات بفرستید بعد تا قبل ددلاین همه مدارک را آپلود کنید. ددلاین 5 روز دیگه هست. کمی عجله کنید.

موفق باشید.

سلام این دد لاینی که گفتید برای first call هست نه؟ و اینکه برای گرفتن بورس مریت هست؟ من اگر مدارکم یه هفته دیرتر بفرستم میتونم برای first call بورس dsu اقدام کنم؟

Senior Member majjiid آواتار ها

پیش فرض پاسخ : ک.ارشد - فرایند پذیرش، دانشگاه پلی تکنیک میلان (مدارک لازم، ددلاینها، ارسال مد

نقل قول نوشته اصلی توسط negartol نمایش پست ها
    سلام این دد لاینی که گفتید برای first call هست نه؟ و اینکه برای گرفتن بورس مریت هست؟ من اگر مدارکم یه هفته دیرتر بفرستم میتونم برای first call بورس dsu اقدام کنم؟
    بله ایشون first call را میگن که بسته میشه وقتی هم بسته میشه، بسته میشه دیگه ربطی به ای بورسا که شما میگید نداره! شما تا بیای این سولارو بکنی دیگه عمرا بررسه مدارکت دستشون. سریع پست کن دیگه. تقویم را نگاه نکردم فکر کنم فردا هم تعطیل باشه. چه صبری شما داری!!!
    مرده گان اين سال عاشق‌ترين زنده گان بوده‌اند.

Junior Member

سلام
    لیسانس عمرانم ازدانشگاه دولتی
    معدل 14.75
    نمره تافل 100
    برای 1st سال بعد میخوام اقدام کنم
    امکان فاند کاملم چقدره؟
    وآیا فول فاند فقط به نمره زبان بستگی داره؟؟؟
    و احتمالا تا سال بعد یه مقاله داخلی هم میدم

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed1993 نمایش پست ها
    سلام
    لیسانس عمرانم ازدانشگاه دولتی
    معدل 14.75
    نمره تافل 100
    برای 1st سال بعد میخوام اقدام کنم
    امکان فاند کاملم چقدره؟
    وآیا فول فاند فقط به نمره زبان بستگی داره؟؟؟
    و احتمالا تا سال بعد یه مقاله داخلی هم میدم
    سلام.
    فاند به مجموعه اي از عوامل كه در كنار هم قرار ميگيرند بستگي داره كه يكيش زبانه.با معدل شما حتي شايد سخت بهتون پذيرش بدون فاند بدن چون در مرحله اول پذيرش عموما مدارك غير از زبان بررسي ميشن.
    معدل،زبان،براي هنر پورتفوليو،رزومه و از عواملي هستند كه دانشگاه بعد از برسي اينا پذيرش و يا فاند رو ميده.

ApplyAbroad Hero sss666 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    medicine

سلام
    دوستان یکی از بستگان فرم انلاین رو برای دانشگاه پلی تکنیک میلان پرکرده و الان میخواد مدارکش رو بفرسته فقط نمیدونه ایا باید اصل مدارک رو بفرسته یا کپیشون رو؟ مثل اینکه تو سایت دانشگاه نوشته که باید اصل مدارک فرستاده بشه. لطفا راهنمایی میکنید که چه مدارکی و ایا اصل یا کپی باید ارسال بشه؟ خیلی ممنون

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sss666 نمایش پست ها
    سلام
    دوستان یکی از بستگان فرم انلاین رو برای دانشگاه پلی تکنیک میلان پرکرده و الان میخواد مدارکش رو بفرسته فقط نمیدونه ایا باید اصل مدارک رو بفرسته یا کپیشون رو؟ مثل اینکه تو سایت دانشگاه نوشته که باید اصل مدارک فرستاده بشه. لطفا راهنمایی میکنید که چه مدارکی و ایا اصل یا کپی باید ارسال بشه؟ خیلی ممنون
    سلام دوست عزیز

شما دو-سه تا پست پایین صفحه 779 رو بخونی کل داستان دستت میاد !!

موفق باشید

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط csw نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز

شما دو-سه تا پست پایین صفحه 779 رو بخونی کل داستان دستت میاد !!

موفق باشید
    سلام دوست عزیز
    نمیدونم چرا ولی متاسفانه نمیشد که در پیام خصوصی جواب بدم.
    ممنون بابت تبریکتون.
    من برای Materials Engineering and Nanotechnology در کمپس Leonardo قبول شدم.
    حقیقتش من خیلی چک نمی کردم ولی کلا از زمانی که مدارکمو کامل فرستادم تا زمانی که قبول شدم یک ماه شد.
    خوشحال میشم اگر بتونم کمکی بکنم. و اینکه ممنون میشم اگر بگید کمپس ها چه فرقی می کنند.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط amirwanted نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    نمیدونم چرا ولی متاسفانه نمیشد که در پیام خصوصی جواب بدم.
    ممنون بابت تبریکتون.
    من برای Materials Engineering and Nanotechnology در کمپس Leonardo قبول شدم.
    حقیقتش من خیلی چک نمی کردم ولی کلا از زمانی که مدارکمو کامل فرستادم تا زمانی که قبول شدم یک ماه شد.
    خوشحال میشم اگر بتونم کمکی بکنم. و اینکه ممنون میشم اگر بگید کمپس ها چه فرقی می کنند.
    ممنونم بابت به اشتراک گذاشتن اطلاعاتتون!!

واقعیتش تفاوت بین کمپس ها رو کسانی که الان ایتالیا هستن خیلی بهتر میتونن بگن، و این برای من هم یک سوال هست که مثلا کپس Como با Leonardo چه تفاوت هایی داره؟

ولی در حالت کلی و با توجه به معلومات فعلی من کمپس لئوناردو چون کمپس اصلی هست از نظر کیفیت آموزش و امکانات تحصیلی و رفاهی از سایر کمپس ها به مراتب بهتره!!
    البته اصولا نباید تفاوت زیادی بین این کمپس ها باشه، ولی من شنیدم که در کمپس لئوناردو امکانات تحصیلی و رفاهی خیلی بیشتره!

موفق باشید.

Moderator

با سلام

دوستان عزیز لطفا پستهایی که مطرح میکنید مرتبط با موضوع تاپیک بوده و هر سوال را در تاپیک مربوطه بپرسید.
    تمام پست های نامرتبط بدون فرستادن پیام خصوصی حذف گردید.

با تشکر
    مدیریت فروم
    Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay.g
    تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.

Junior Member

دوستان توی سایت زده ددلاین دسامبر هست منظور اخر نوامبر هست یا اخر دسامبر

و همچنین 3تا مورد رو هنوز اپلود نکردم ( مووتیو لتر، ریکام، رزومه ) تا کی فرصت دارم ؟

و همچنین برای فرستادن ریز نمرات به همراه ترجمه نیازی هست ترجمه ای که مهر قوه قضاییه و مهر وزارت خارجه داره رو بفرستم یا فقط ترجمه مترجم رسمی قوه قضاییه کافیه ؟

و اینکه حدودا چند روز طول میکشه که برم مدارک رو ( امضای اپلیکیشن فرم، ریز نمرات، ترجمه ریز نمرات ) پست کنم میرسه به ادمیژن آفیس پلی تکنیک میلان ؟

با تشکر

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)