بهترین کار اینکه از health center دانشگاهتون بپرسین که آیا تست پوستی ایران رو قبول دارند یا نه. خرجش یک ایمیله. من پرسیدم و مشکلی نداشتن، برای همین تست پوستی رو همین جا انجام میدم. اونجا هم مشخص نیست که مجانی باشه همه جا، ضمن اینکه اگر کار به رادیولوژی و مابقی بکشه هزینه بیشترم میشه.

سلام دوستان
كسي ميدونه كارهاي واكسيناسيون رو توي شيراز كجا ميشه انجام داد؟
ممنون

سلام، من امروز رفتم و واکسن هامو زدم. فقط خواستم تجربمو اینجا بنویسم برای استفاده دیگران
1- رفتم انستیتو پاستور (خ پاستور، خ 12 فروردین- از ایستگاه مترو میدان حر تقریبا 10 دقیقه پیاده میشه رفت) - مراجعه به اتاق 5 (امور بین الملل)-پاسپورت لازمه
2- گفتم میخوام برم امریکا و نوبت قبلی سرخک و سرخجه رو زدم (2003 که همه زیر 25 ساله ها تو ایران واکسینه شدن)
3- رفتم صندوق، 3900 تومان دادم برای هپاتیت و کزاز و دیفتری و صدور کارت بین الملل- هپاتیت 2 نوبت دیگه هم داره، 1 ماه بعد و 6 ماه بعد
4-برای MMR (نوبت دوم سرخک و سرخجه) خودشون پلی کلینیک 16 آذر (خ 16 آذر) رو معرفی کردن
5- رفتم اونجا، طبقه دوم، قسمت واکسیناسیون، 9000 تومان گرفتند (دفترچه عادی قبول نمی کنند ولی ظاهرا بیمه بانک و ... رو قبول دارن) و واکسن رو زدند و کارت گواهی تزریق دادند.
6- برای نوبت بعدی هپاتیت دوباره 1 ماه بعد باید رفت انستیتو پاستور، حتما یادتون باشه که کارت بین المللی و گواهی تزریقی MMR رو ببرید تا تو کارتتون وارد کنند.
7- نوبت سوم هپاتیت هم که بهم نمیرسه و باید تو آمریکا بزنم (البته اگه به موقع کلیر شم!!!!)
8- امروز در مجموع 5 تا ویروس مختلف رفته تو خونم! دعا کنینن زنده بمونم!! میترسم بلایی سرم بیاد و کلیر شدنم رو نبینم!

بابا شیراز چقدر ارزونیه!! هپاتیت 3 باره، من به بار دوم میرسم ولی اگه کلیر شم و از ایران برم، سومی رو باید همونجا بزنم. در ضمن اگه MMR رو قبلا نزدی باید دو بار بزنی. ولی اکثر ماها تو اون طرح کشوری سال 2003 (سرخک و سرخجه) زدیم.
ظاهرا کزاز و دیفتری هم تکرار نمیخواد چون من پرسیدم از اونا و گفتن نمیخواد (البته توی کارت بین المللی من دو نوبت قدیمی برای کزاز دیفتری وارد کردن!! که نفهمیدم چیه)

سلام، کلینیک 16 آذر کارت بین المللی نمیده. باید برید 16 آذر، واکسن بزنید و بعد گواهی تزریق رو ببرید پاستور تا براتون وارد کنند. البته با توجه به اینکه من اول رفتم پاستور و اونا بهم کارت دادند و گفتند برم 16 آذر، بهتره یه زنگی به پاستور بزنید و بپرسید اگه گواهی تزریق ببرید تو کارتتون وارد میکنند یا نه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)