سلام دوستان،
من امروز متوجه شدم كه دانشگاه ما از يك ژانويه به بعد واكسيناسيون مي خواد كه متن اطلاعيه بدي شرح است:
Effective January 1, 2010: The University of Houston, in compliance with Texas House Bill 4189, requires that first-time and transfer students who plan to reside in, or have applied for on-campus housing and have been approved to reside in an on-campus student housing facility must show evidence of vaccination against bacterial meningitis.
حالا مي خواستم اين رو بپرسم كه آيا انا فقط تاييد واكسن مننژيت رو ميخوان؟
و ثانيا، من براي خدمت سربازي در تاريخ 86/2/3 واكسن مننژيت، كزاز و ديفتري رو زدم، آيا بعد از اين مدت زماني كه گذشته همچنان اين واكسيناسيون اعتبار داره؟ و من ميتونم فقط تاييد همين واكسن ها رو ببرم بين المللي كنم؟
ثالثا، كسي مي دونه در مشهد بايد كجا برم واسه بين المللي كردن واكسيناسيون؟
خيلي ممنون و ارادتمند همه،
علي

مننژیت سربازی رو که کمتر از 2 سال باشه احتمالاً قبول می کنند. برای جزئیات کامل باید یه سری به سایت Student Health Service دانشگاتون بزنی. بعد باید بری پاستور واسه مهر کردن فرم های دانشگاتون و احتمالاً زدن واکسن های لازم.

اگر سوالی دارید لطفا در فوروم مطرح کنید و در صورت ابهام در جواب لینک مورد نظر رو به من پیام خصوصی بزنید تا جوابگو باشم. در این حالت من میتونم به سوالهای کاربرانی که مشکلات پیچیده تری دارند کمک کنم و عملکرد بهینه تری داشته باشم. من از کسی که پست هاش در موردی بهم کمک کرده با زدن تکمه افزایش امتیاز در زیر عکس تشکر میکنم، شما چطور؟ موفق باشید. امین 

علاقه مندی ها (Bookmarks)