صفحه 27 از 191 نخستنخست ... 17181920212223242526272829303132333435363777127 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 261 تا 270 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

Junior Member

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

سلام دوستان،

من امروز متوجه شدم كه دانشگاه ما از يك ژانويه به بعد واكسيناسيون مي خواد كه متن اطلاعيه بدي شرح است:

Effective January 1, 2010: The University of Houston, in compliance with Texas House Bill 4189, requires that first-time and transfer students who plan to reside in, or have applied for on-campus housing and have been approved to reside in an on-campus student housing facility must show evidence of vaccination against bacterial meningitis.

حالا مي خواستم اين رو بپرسم كه آيا انا فقط تاييد واكسن مننژيت رو ميخوان؟

و ثانيا، من براي خدمت سربازي در تاريخ 86/2/3 واكسن مننژيت، كزاز و ديفتري رو زدم، آيا بعد از اين مدت زماني كه گذشته همچنان اين واكسيناسيون اعتبار داره؟ و من ميتونم فقط تاييد همين واكسن ها رو ببرم بين المللي كنم؟

ثالثا، كسي مي دونه در مشهد بايد كجا برم واسه بين المللي كردن واكسيناسيون؟

خيلي ممنون و ارادتمند همه،
    علي

Junior Member

اگه یه بار همه پست ها رو بخونی جواب همه سوالاتتو می تونی پیدا کنید. معذلک مننژیت سربازی رو که کمتر از 2 سال باشه احتمالاً قبول می کنند. برای جزئیات کامل باید یه سری به سایت Student Health Service دانشگاتون بزنی. بعد باید بری پاستور واسه مهر کردن فرم های دانشگاتون و احتمالاً زدن واکسن های لازم.

Junior Member

اگر کل واکسن هایی رو که میگن زده باشیم، اما نه توی پاستور، تو چند تا جای مختلف و بعد کارت گرفته باشیم با مهر دکتر میشه اونو برد و ترجمه کرد؟ و ازش استفاده کرد تو آمریکا؟؟؟

Junior Member

تو این فروم بچه ها تجربیات خودشون رو گفتن که هر چند درسته، ولی کامل نیست. شما اصلا نیازی نیست که به چند مرکز مراجعه کنید. پیشنهاد میکنم دوشنبه و یا چهارشنبه صبح برین کلینیک دانشگاه تهران و همونجا همه کاراتونو انجام بدین. آزمایشگاهش تست سل رو هم انجام میده. واکسنهای MMR و هپاتیت و دیفتیری کزاز رو همین جا زدم و مننژیت رو هم بعدش کمی پایین تر از میدان انقلاب و توی شعبه ی هلال احمر بزنید. یک ماه بعد و وقتی که نوبت دوم هپاتیت رو هم زدید میتونید برید پاستور تا کارت بین المللی بگیرید که از خیابون 16 آذر راهی نیست. این روش بی دردسر تر از همه ی روش هایی بود که توی این فروم دیدم.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Water Resources, University of Idaho

سلام
    من از دانشگاه پرسیدم کفتن هیچ واکسنی لازم نیست بزنی. من شنیدم کسانی که فول فاند هستند تو آمریکا برای واکسن پول خاصی نمی دند، حالا به نظرتون واکسن بزنم برم ؟ اونم این همه؟

ApplyAbroad Veteran
    jason_mac آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UNL, Ph.D.

نقل قول نوشته اصلی توسط s0hrabi نمایش پست ها
    سلام
    من از دانشگاه پرسیدم کفتن هیچ واکسنی لازم نیست بزنی. من شنیدم کسانی که فول فاند هستند تو آمریکا برای واکسن پول خاصی نمی دند، حالا به نظرتون واکسن بزنم برم ؟ اونم این همه؟
    افرادی که فول فاند هستند بیمه رو هم پوشش میده پس میتونن واکسن هاشون رو تو آمریکا بزنن.
    لطفا تا حد امکان از ارسال پیام خصوصی خودداری کنید. اگر سوالی دارید لطفا در فوروم مطرح کنید و در صورت ابهام در جواب لینک مورد نظر رو به من پیام خصوصی بزنید تا جوابگو باشم. در این حالت من میتونم به سوالهای کاربرانی که مشکلات پیچیده تری دارند کمک کنم و عملکرد بهینه تری داشته باشم. من از کسی که پست هاش در موردی بهم کمک کرده با زدن تکمه افزایش امتیاز در زیر عکس تشکر میکنم، شما چطور؟ موفق باشید. امین

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط jason_mac نمایش پست ها
    افرادی که فول فاند هستند بیمه رو هم پوشش میده پس میتونن واکسن هاشون رو تو آمریکا بزنن.
    In my school even if you have full funding, you should pay for the vaccination. I think it is pretty normal on other schools.
    Each year, we even pay about few hundred box for our insurance.

You should ask your school if they charge you for any vaccines or not.

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط s0hrabi نمایش پست ها
    سلام
    If they said that you don't need to take any vaccine, just take it easy and be relax.
    Every school has different policy and you should check it with yours.

کسی تاحالا TB test انجام داده؟ تو میلی که از دانشگاه برام اومده گفتن چون از کشور پرخطری میام باید این تست رو انجام بدم یه شرحی هم راجبش داده که خیلی ترسناک به نظر میاد :[

ApplyAbroad Champion

نقل قول نوشته اصلی توسط lyly نمایش پست ها
    کسی تاحالا TB test انجام داده؟ تو میلی که از دانشگاه برام اومده گفتن چون از کشور پرخطری میام باید این تست رو انجام بدم یه شرحی هم راجبش داده که خیلی ترسناک به نظر میاد :[
    دوست عزیز

TB-Test یا Tuberculosis Test همان تست سل است. که معمولا به دو روش پوستی و خونی انجام می شود. تا جایی که من اطلاع دارم کشور آمریکا، تست پوستی کشورهای دیگر رو قبول ندارد و همان تست خونی رو از شما می خواهند.

موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)