دوستان دوستان
منسوالمو یبار پرسیدم..چون موردن حساسه..اگه کس دیگه میتونه کمکم کنه لطف کنه راهنماییم کنه
من ارشد نفتم با کیس ۵۰xx
دو ماه یه شرکت خصوصی نفتی کار میکنم بیمه هم رد میشه
اگه نیارم سابقه کارمو متوجه میشن؟ یا احتمال داره بفهمن؟
ممنونم از کمکتون
من فرم و پر کردم ولی در اخر برای امضای دیجیتال که کیس نامبر و شماره پاسپورت و میخواد ،شماره کیس نامبرم و قبول نمیکنه ،درصورتیکه مطمینم درسته ....باید چطوری وارد کنم کیس نامبر و ؟کسی در جریان هست ؟
ببينينيد عزيز مثلا همين ماه مي يا ماه بعد جولاي رو در نظر بگيرين. يه شماره تو جدول مربوط به diversity visa جلوي آسيا aisa هست. مثلا واسه ماه جون 7500 و واسه ماه جولاي ١٠٥٠٠
اين يعني اگر شماره كيس ي شما كمتر از ٧٥٠٠ هست ميتونيد جون اپلاي كنين. اگر بين ٧٥٠٠ تا ١٠٥٠٠ ميتونين جولاي اپلاي كنين اگه بيشتره بايد صبر كنين مثلا تا آگوست و...
براي وارد كردن كيس نامبر گمونم بايد بدون صفرهاي وسطش شماره رو وارد كنين. بدون چهار تا صفر وسطش
سلام خدمت همه دوستان. منهم جزو برندگان ایندوره هستم. الان دو تا سوال برام پیش اومده. 1-موقع تکمیل فرم ds260 بیاد برای خودم و همسرم و فرزندم جداگانه فرم رو تکمیل کنم؟ یعنی باید 3 تا تاییدیه ds260 بگیرم?2- منظور از حداقل مدرک تحصیلی دیپلم فقط برای برنده لاتاری هست یا اینکه همسر اون هم باید حداقل دیپلم 12 ساله رو داشته باشه؟
ویرایش توسط sirous_5413 : May 25th, 2018 در ساعت 10:53 PM
ممنون
من کیسم ۳xxx هست چند تا سوال داشتم ،
۱.اگه بخوام دیرتر از جون اپلای کنم تا مدارکم و اماده کنم میتونم ؟
۲.من مدرک دکترام مال پارساله ولی مدرک کارشناسیم که از ایران گرفتم ترجمه شده شو مال سال ۲۰۰۸ هست قبول هست همون یا باید جدید باشه ؟
۳.من برای تمام سالهایی که خارج از کشور پلیس کلیرنس گرفتم تا اول سال ۲۰۱۷ و الان میتونم فقط واسه سال ۲۰۱۷ تا الان بگیرم یا کلا باید از اول انجام بدم ؟
۴.کسی از محدودیتهای داشتن اسپانسر باخبره ؟
۵.من اون سه نوبت هپاتیت و زدم ولی الان یادم نیست کارتشو دارم یا نه ؟جایی هست که من برم و دربیارن که کی زدم ؟
١) كيس نامبر ٣٠٠٠ كه احتمالا خيلي زودتر از جون باز ميشه. چرا بايد ديرتر اپلاي كنين؟ تا اون موقع چه مدركي دارين كه بايد منتظرش بمونين؟
٢) من متوجه نشدم شما الان در حال حاضر ايران هستين؟ منظورتون چيه دكتراتون مال پارساله؟ ترجمه ها مهم نيست مال چه تاريخي باشن تا زمانيكه رسمي هستن و مهر و تمبر دارن
٣) اطلاعي ندارم قربان. اما قراره با يه وكيل ديگه مشورت كنم ميتونم براتون بپرسم.
٤) درمورد اسپانسر من چيزي نميدونم واقعا. براي افراد داخل اگه ثابت كنن از پس مخارجشون دارن برميان اسپانسر نميخوان.
٥) من اينجا با يه وكيل صحبت كردم گفت معاينه پزشكي از طرف يه پزشك معتمد انجام ميشه كه يه پاكت مهر و موم بت ميده توهم نبايد اصلا بازش كني گويا براي اونكه داخل آمريكاست اون كارت موسسه ي پاستور اعتبار نداره ( براي ثبت نام دانشگاه داشت البته) تو ايران اون كارت زرد رو از پاستور ميتونين بگيرين
سلام
شمازه کیس نامبرو بدون صفرها وارد کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)