صفحه 19 از 148 نخستنخست ... 9101112131415161718192021222324252627282969119 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 181 تا 190 , از مجموع 1473

موضوع: برنامه لاتاری سال 2019 (Diversity Immigrant Visa Program- DV 2019)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : برنامه لاتاری سال 2019 (Diversity Immigrant Visa Program- DV 2019)

نقل قول نوشته اصلی توسط mechanici23 نمایش پست ها
    درود به همگي.

سوال من قبلا يك بار از طرف عزيز ديگري مطرح شد ولي پاسخي نگرفتن ظاهرا. من از سال ٢٠١٤ آمريكا هستم با ويزاي دانشجويي و جون ٢٠١٩ مهلت i20 من تموم ميشه امسال مرحله ي اول لاتاري رو بردم و كيس نامبر من 67** هستش. الان نميدونم پروسه اي كه ظاهرا adjustment of status اسمشه دقيقا به چه شكليه؟ به نظر مياد من ديگه نبايد فرم ds260 رو پر كنم. اما بحث سر اينه كه براي اپشن دوم دقيقا بايد از كي اقدام كنم و گام اول چيه؟ آيا بايد مدارك و فرم i485 رو كامل كنم و به نزديك ترين دفتر uscis بفرستم و ببينم جواب چي مياد؟ سوال اينجاست كه با توجه به بولتن ويزاها امسال انگار شماره ي من ميخوره واسه ماه جونjune. در حاليكه اگه كيس تا ٣٠ سپتامبر كامل نشه كلا سوخت ميشه. يعني تو سه ماه. كسي تجربه ي مشابهي داره؟ ميشه احتمال خاصي داد؟ من رشتم مكانيكه و ويزام سينگل بوده ولي كارم اينجا كاملا رياضي و تئوريك بوده و هست. ممنون مبشم اگه كسي چيزي ميدونه يا تجربه ي مشابهي داره منو در جريان بذاره
    ببخشید میشه لطفا بگین چطوری میشه بولتن رو دید؟البته من امریکا نیستم ولی لاتاری انتخاب شدم ...چطور میشه فهمید کیس نامبرمون کی نوبتش میشه ؟

پیش فرض پاسخ : برنامه لاتاری سال 2019 (Diversity Immigrant Visa Program- DV 2019)

نقل قول نوشته اصلی توسط Wolfeli نمایش پست ها
    ببخشید میشه لطفا بگین چطوری میشه بولتن رو دید؟البته من امریکا نیستم ولی لاتاری انتخاب شدم ...چطور میشه فهمید کیس نامبرمون کی نوبتش میشه ؟
    https://travel.state.gov/content/tra...-bulletin.html

Junior Member

من بولتن و خوندم ولی نتونستم بفهمم ربطش و به کیس نامبر خودم ،میشه لطفا یکی بهم راهنمایی کنه من چطور میتونم بفهمم؟
    کلا ویزا بولتن برای چی هست ؟

Junior Member

دوستان دوستان
    من‌سوالمو یبار پرسیدم..چون موردن حساسه..اگه کس دیگه میتونه کمکم کنه لطف کنه راهنماییم کنه
    من ارشد نفتم با کیس ۵۰xx
    دو ماه یه شرکت خصوصی نفتی کار میکنم بیمه هم رد میشه
    اگه نیارم سابقه کارمو متوجه میشن؟ یا احتمال داره بفهمن؟
    ممنونم از کمکتون

Junior Member

من فرم و پر کردم ولی در اخر برای امضای دیجیتال که کیس نامبر و شماره پاسپورت و میخواد ،شماره کیس نامبرم و قبول نمیکنه ،درصورتیکه مطمینم درسته ....باید چطوری وارد کنم کیس نامبر و ؟کسی در جریان هست ؟

من بولتن و خوندم ولی نتونستم بفهمم ربطش و به کیس نامبر خودم ،میشه لطفا یکی بهم راهنمایی کنه من چطور میتونم بفهمم؟
    کلا ویزا بولتن برای چی هست ؟
    ببينينيد عزيز مثلا همين ماه مي يا ماه بعد جولاي رو در نظر بگيرين. يه شماره تو جدول مربوط به diversity visa جلوي آسيا aisa هست. مثلا واسه ماه جون 7500 و واسه ماه جولاي ١٠٥٠٠
    اين يعني اگر شماره كيس ي شما كمتر از ٧٥٠٠ هست ميتونيد جون اپلاي كنين. اگر بين ٧٥٠٠ تا ١٠٥٠٠ ميتونين جولاي اپلاي كنين اگه بيشتره بايد صبر كنين مثلا تا آگوست و...

براي وارد كردن كيس نامبر گمونم بايد بدون صفرهاي وسطش شماره رو وارد كنين. بدون چهار تا صفر وسطش

سلام خدمت همه دوستان. منهم جزو برندگان ایندوره هستم. الان دو تا سوال برام پیش اومده. 1-موقع تکمیل فرم ds260 بیاد برای خودم و همسرم و فرزندم جداگانه فرم رو تکمیل کنم؟ یعنی باید 3 تا تاییدیه ds260 بگیرم?2- منظور از حداقل مدرک تحصیلی دیپلم فقط برای برنده لاتاری هست یا اینکه همسر اون هم باید حداقل دیپلم 12 ساله رو داشته باشه؟
    ویرایش توسط sirous_5413 : May 25th, 2018 در ساعت 10:53 PM

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mechanici23 نمایش پست ها
    ببينينيد عزيز مثلا همين ماه مي يا ماه بعد جولاي رو در نظر بگيرين. يه شماره تو جدول مربوط به diversity visa جلوي آسيا aisa هست. مثلا واسه ماه جون 7500 و واسه ماه جولاي ١٠٥٠٠
    اين يعني اگر شماره كيس ي شما كمتر از ٧٥٠٠ هست ميتونيد جون اپلاي كنين. اگر بين ٧٥٠٠ تا ١٠٥٠٠ ميتونين جولاي اپلاي كنين اگه بيشتره بايد صبر كنين مثلا تا آگوست و...

براي وارد كردن كيس نامبر گمونم بايد بدون صفرهاي وسطش شماره رو وارد كنين. بدون چهار تا صفر وسطش
    ممنون
    من کیسم ۳xxx هست چند تا سوال داشتم ،
    ۱.اگه بخوام دیرتر از جون اپلای کنم تا مدارکم و اماده کنم میتونم ؟
    ۲.من مدرک دکترام مال پارساله ولی مدرک کارشناسیم که از ایران گرفتم ترجمه شده شو مال سال ۲۰۰۸ هست قبول هست همون یا باید جدید باشه ؟
    ۳.من برای تمام سالهایی که خارج از کشور پلیس کلیرنس گرفتم تا اول سال ۲۰۱۷ و الان میتونم فقط واسه سال ۲۰۱۷ تا الان بگیرم یا کلا باید از اول انجام بدم ؟
    ۴.کسی از محدودیتهای داشتن اسپانسر باخبره ؟
    ۵.من اون سه نوبت هپاتیت و زدم ولی الان یادم نیست کارتشو دارم یا نه ؟جایی هست که من برم و دربیارن که کی زدم ؟

ممنون
    من کیسم ۳xxx هست چند تا سوال داشتم ،
    ۱.اگه بخوام دیرتر از جون اپلای کنم تا مدارکم و اماده کنم میتونم ؟
    ۲.من مدرک دکترام مال پارساله ولی مدرک کارشناسیم که از ایران گرفتم ترجمه شده شو مال سال ۲۰۰۸ هست قبول هست همون یا باید جدید باشه ؟
    ۳.من برای تمام سالهایی که خارج از کشور پلیس کلیرنس گرفتم تا اول سال ۲۰۱۷ و الان میتونم فقط واسه سال ۲۰۱۷ تا الان بگیرم یا کلا باید از اول انجام بدم ؟
    ۴.کسی از محدودیتهای داشتن اسپانسر باخبره ؟
    ۵.من اون سه نوبت هپاتیت و زدم ولی الان یادم نیست کارتشو دارم یا نه ؟جایی هست که من برم و دربیارن که کی زدم ؟
    ١) كيس نامبر ٣٠٠٠ كه احتمالا خيلي زودتر از جون باز ميشه. چرا بايد ديرتر اپلاي كنين؟ تا اون موقع چه مدركي دارين كه بايد منتظرش بمونين؟

٢) من متوجه نشدم شما الان در حال حاضر ايران هستين؟ منظورتون چيه دكتراتون مال پارساله؟ ترجمه ها مهم نيست مال چه تاريخي باشن تا زمانيكه رسمي هستن و مهر و تمبر دارن

٣) اطلاعي ندارم قربان. اما قراره با يه وكيل ديگه مشورت كنم ميتونم براتون بپرسم.

٤) درمورد اسپانسر من چيزي نميدونم واقعا. براي افراد داخل اگه ثابت كنن از پس مخارجشون دارن برميان اسپانسر نميخوان.

٥) من اينجا با يه وكيل صحبت كردم گفت معاينه پزشكي از طرف يه پزشك معتمد انجام ميشه كه يه پاكت مهر و موم بت ميده توهم نبايد اصلا بازش كني گويا براي اونكه داخل آمريكاست اون كارت موسسه ي پاستور اعتبار نداره ( براي ثبت نام دانشگاه داشت البته) تو ايران اون كارت زرد رو از پاستور ميتونين بگيرين

سلام
    شمازه کیس نامبرو بدون صفرها وارد کنید

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)