سلام دوست عزیز
با این شرایط که فرمودید موقعیت خوبی نسبت به رقبا دارید. استاد شما و کارتان - پروپوزال - را مطالعه کرده اند . اجازه داده اند که ایشان را به عنوان راهنما معرفی کنید و شما میفرمایید که ایشان فاند دارند. اینها همه روی هم یعنی شرایط خوب. تضمین ۱۰۰% نیست ولی از دید من شرایط مطلوبی است.
امیدوارم که خیلی زود منجر به نتیجه مثبت شود و امید به خدا باقی مراحل پذیرش و ویزا هم به سرعت طی شوند.
پایدار باشید
دوستان کسی میدونه منظور از این قسمت توی فرم اپلیکیشن چی هست؟
PREVIOUS RESEARCH SUBJECTS
Have you completed any research related subjects as part of a previous degree?
If yes, please provide details below.
پروژه کارشناسی را میتوانید ذکر کنید. ولی همانطور که دوستمون susighton گفتند برای پروژه های دیگر (غیر از پایان نامه ها) باید مطالبی را عنوان کنید که تحقیق قابل توجه ای بوده و یا دستاورد خاصی (مقاله، کنفرانس، ثبت اختراع، ...) داشته است. در غیر اینصورت پر واضح است که در دروس آزمایشگاهی و یا سمینارهای درسی افراد در قالب گروههای دانشجویی مطالبی را پرزنت میکنند.
بیشتر منظور دانشگاهها از این پرسشها سنجیدن بکگراند پژوهشی شماست و لذا باید کارهایی که ریسرچ بوده اند ذکر نمایید.
موفق باشید
سلام دوستان
چند روز پیش برای دانشگاه UTS از طریق ایجنت اپلای کردم. وقتی پروسه تموم شد با استادی که به عنوان توصیه کننده مشخصاتش رو وارد کرده بودم تماس گرفتم. ایشون گفتند ایمیلی براشون نیومده. من از ایجنت پرسیدم اون ها گفتند که ایمیل بعدتر برای استاداتون میره. من یه سرچ تو اینترنت انجام دادم تا به این فروم رسیدم که در مورد این قضیه بحث کرده بودید. نظرات متفاوت بود تا اینکه من تصمیم گرفتم به دانشگاه ایمیل بزنم. ایمیل رو اینجا میذارم تا دوستان بتونن از سردرگمی دربیان چون بعضی ها واقعا راهنمایی های اشتباهی کرده بودند که علاوه بر زمانبر و هزینه بر بودن توصیه هاشون کارا هم نیست. همونطور که دانشگاه برا من نوشته برای دانشجویان اینترنشنال هر موقع که لازم باشه با اساتیدی که جزییات تماسشون رو موقع اپلای وارد کردید تماس میگیرند و اینطور نیست که همون موقع براشون ایمیل بره. بنابراین شما فقط لازمه اطلاعات تماسشون رو وارد کنید.
امیدوارم کمک کوچیکی کرده باشم
با تشکر
As you are applying as an international student, you are not required to provide referee reports. You are only required to provide the contact details of 2 academic referees, so that the faculty can contact them if it becomes necessary during the assessment of your application.
Regards,
Graduate Research School
University of Technology Sydney
T. +61 (02) 9514 1336
PO Box 123 Broadway NSW 2007 Australiauts.edu.au
سلام دوستان. من اپلیکیشنم را 15 دسامبر برای ترم بهار سابمیت کردم و مدارکمو هم پست کردم. ولی الان که بیشتر از یک ماه از زمان سابمیت مدارکم میگذره هنوز application status من unassessed نوشته شده. این طبیعیه؟ معمولا چه مدت زمان میبره که اپلیکیشن را بررسی کنن؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)