لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره فرم DS-160
را مطالعه بفرمایید
هميشه بياد داشته باش تا به فراموشي بسپاري آنچه را كه اندوهگينت مي سازد، اما....
هرگز فراموش مكن بياد داشته باشي آنچه را كه شادمانت مي سازد!
با سلام
سوالي رو يكي از دوستانم چند دقيقه پيش ازم پرسيد گفتم بهترين جا براي مطرح كردنش همينجاست. سوال دوستم در مورد قسمت previous work در فرم DS-160 هست كه عين سوالش رو اينجا مي نويسم:
"توي رزومه اي كه به دانشگاه دادم، تو قسمت مربوط به teaching experience خودم، دانشگاه ارشدم رو به عنوان teaching assistant و دانشگاه ديگه اي رو به عنوان supervisor نوشتم (تاريخ هر دو كار را بعد از فارغ التحصليم تا حدود يك سال پيش درج كردم) اما درواقع هيچ كدوم از اين 2 جا كار نمي كردم. من فقط از يك سال پيش تا بحال توي شركتي مشغول به كارم كه اونو تو work experience رزومه ام هم آورده بودم. الان تو قسمت current work توي فرم DS-160 تكليفم روشنه و همين كاري رو كه الان مشغولم رو مي نويسم اما به نظر شما تو قسمت مربوط به previous work توي فرم چي كار كنم؟ چيزي ننويسم؟"
ممنون ميشم به اين سوال مهم جواب بدين.
با تشكر
با سلام،من یک سفر خارجی داشتم که تو پاسپورتی که الان دارم مهرش نخورده(تو پاسپورت قبلیم بوده که مهلتش گذشت و عوضش کردم)تاریخ این سفر هم کمتر از پنج ساله،الان در قسمت آیا در پنج سال اخیر سفر خارجی داشته اید این کشور رو ذکر کنم یا نه؟
با تشکر
سلام
در فرم 160
1-واسه ویزای توریستی (دیدار اعضای فامیل) در این فرم نوع ویزا میشه B2 درسته؟
2- عکس رو اگه آپ نکنیم مثل اینکه تو فرووم بچه ها نوشتند میشه تو سفارت عکس رو داد...درسته؟
ممنون میخوام مطمئن بشم اگرچه فروم رو هم خوندم در این مورد
تو با اين پاكدامني هاي حقير، خود را هلاك خواهي كرد. شرارت را بياموز. خود نوينت را بر خاكستر خود پيشين بنا كن! (نيچه)
دوستان ما که returning هستیم میتونیم با فرم DS160 که 2 سال پیش پر کردم و باهاش ویزا گرفتم دویاره با همون وقت سفارت بگیریم؟
درود بر کورش بزرگ، بنیانگذار امپراطوری پارس
علاقه مندی ها (Bookmarks)