صفحه 385 از 974 نخستنخست ... 285335375376377378379380381382383384385386387388389390391392393394395435485885 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,841 تا 3,850 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

Member Mana_R آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی عمران - امیرکبیر

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad9 نمایش پست ها
    مطابق همین چیزی که شیباک گفت،دیروز اسم من و دانشگاه من هم 4-5 ساعت بعد گرفتن سوال ها،دوبار از کانادا سرچ شده بود.
    ولی من حدسم این بود که شاید استادم بوده.
    یک سوال فنی!
    چه جور ی می فهمین که که سرچ شدین؟

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    نمیشه گفت بی اساه. یکی از خانمای این فروم خانم calgary دفعه قبلی بخاطر بی اس 12 میلیونی رد شده بود. ولی اینبار با همون شرایط و فقط با بی اس بالاتر اقدام کرده و چند روز پیش ایمیل سوالا رو گرفته بود. ایشونم فول فاند بود. نمیشه گفت این ایرادا بیخوده. در مورد ایشون استثنا قائل شدن به هر دلیلی. شاید چیزای دیگه ای تو پرونده اش بوده وگرنه بطور معمول نه فقط سفارت کانادا که تقریبا همه سفارتا بی اس رو میخوان.
    سلام

خانوم calgary دفعه اولي كه ريجكت شدن كي بوده؟ و كي مجدد مدارك فرشادن انكارا؟ بعني با دوم كه فرستادن تا قبل از 1 july بوده كه الان سوال ازشون پرسيدن؟

ApplyAbroad Veteran
    mohammad9 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Mana_R نمایش پست ها
    یک سوال فنی!
    چه جور ی می فهمین که که سرچ شدین؟
    برید تو سایت academia.edu ثبت نام کنید.از این به بعد اگه کسی اسم شما رو سرچ کرد و وارد پروفایل شما تو این سایت شد،این سایت به آدرس ایمیلی که وارد کردید ایمیل میزنه و میگه که با چه عنوانی و از کجا شما سرچ شدید.

Senior Member amin25m آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chemical Engineering/University of Alberta

امروز تازه از من سوال پرسیدن. من 21 ژون مدارکم رو فرستاده بودم و 25 ژون به دستشون رسیده بود.

Member toory آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی نرم افزار

بچه ها ببخشید یک سوال
    میشه دوستانی که با سفارت تماس گرفتن و جواب گرفتن یا یکجور متوجه شدن ایمیلشون رو خوندن بگن با چه ایمیلی تماس گرفتن
    re-ankara-im-enquiry@international.gc.ca

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط flurion نمایش پست ها
    طبق جدول، افراد زیر به ترتیب، کسایی هستند که از حدود یک ماه پیش به قبل ازشون سوال پرسیده شده و جواب نگرفتن. از اونجاییکه سفارت یهو میاد ۲۰-۳۰ نفرو pass req میکنه، ممکنه بعضی از این دوستان pass req شده باشن ولی اطلاعاتشون در جدول update نشده باشه. اگه از این لیست کسیو میشناسید که pass req شده بگید که اطلاعاتشو کامل کنم. ممنون.
    jizingholi
    Mahdi_d
    Nema81
    beethoven
    monirdelavari
    Industrial88
    jeneral_b
    shadabi
    سلام من beethoven هستم ... هر دقیقه چک میل میکنم ... به فروم هم سر میزنم
    تا همین الانم که درخدمت شمام پاس ریکوست نشدم ...

Junior Member

Arrow پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط beethoven نمایش پست ها
    سلام من beethoven هستم ... هر دقیقه چک میل میکنم ... به فروم هم سر میزنم
    تا همین الانم که درخدمت شمام پاس ریکوست نشدم ...

سلام.من هم (jeneral_b)هنوز منتظرم و بعد از جواب به سوال سفارت ، وضعم هیچ تغییری نکرده.

Senior Member amin25m آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chemical Engineering/University of Alberta

آقا یه سوال مهم
    این سوپروایزور در ایران رو که تو سوالا می پرسن، منظورشون هم دوره لیسانس و هم فوق لیسانسه یا همون آخرین سوپروایزور کافیه؟
    آخه می دونین چیه؟ سوپروایزور من تو دوره لیسانس یکی از اساتید محترمیه که کتابخونه انگلیس رو آتیش زده و فرار کرده اومده ایران. می ترسم اسمشو بنویسم نیم ساعت بعد آفیسر به دلیل کمبود موجودی حساب و همچنین قانع نشدن به ترک کانادا ریجکتم کنه! لطفا راهنمایی کنید.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Oil & Gas- Memorial

سلام. من shadabi هستم..مال منم هنوز خبری نشده.
    .
    خدای من اینا یعنی نمیدونن چیزی به شروع ترم ما نمونده!!!!!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط amin25m نمایش پست ها
    آقا یه سوال مهم
    این سوپروایزور در ایران رو که تو سوالا می پرسن، منظورشون هم دوره لیسانس و هم فوق لیسانسه یا همون آخرین سوپروایزور کافیه؟
    آخه می دونین چیه؟ سوپروایزور من تو دوره لیسانس یکی از اساتید محترمیه که کتابخونه انگلیس رو آتیش زده و فرار کرده اومده ایران. می ترسم اسمشو بنویسم نیم ساعت بعد آفیسر به دلیل کمبود موجودی حساب و همچنین قانع نشدن به ترک کانادا ریجکتم کنه! لطفا راهنمایی کنید.
    به نظرم فقط فوق لیسانس را بنویس. من با اینکه استاد لیسانسم چیزی آتیش نزده بود اسمش را ننوشتم.