صفحه 382 از 974 نخستنخست ... 282332372373374375376377378379380381382383384385386387388389390391392432482882 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,811 تا 3,820 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

سلام
    من اگه 3شنبه پاسپورت رو ساعت 8 صبح بدم سفارت. فرداش ساعت چند پاسپورت رو پس میدن؟ صبح بین 8 تا 10 یا عصر؟
    دوستایی که ویزاشونو گرفتن کمک کنن لطفا. مرسی.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

سلام
    خانم من بعنوان ویزیتور اقدام کرده و چندروز پیش ویزاش اومد ولی از ویزای من خبری نیست. کسی از بچه ها بوده که این شرایط رو داشته باشه؟ برای من خیلی جالبه، آخه اگه من نتونم ویزا بگیرم، ویزای خانمم هم که کان لم یکنه

نقل قول نوشته اصلی توسط faramarz_s نمایش پست ها
    سلاممن اگه 3شنبه پاسپورت رو ساعت 8 صبح بدم سفارت. فرداش ساعت چند پاسپورت رو پس میدن؟ صبح بین 8 تا 10 یا عصر؟دوستایی که ویزاشونو گرفتن کمک کنن لطفا. مرسی.
    سلام، طبق اونچیزی که سفارت گفته فرداش ساعت ۲ تا ۴ عصر.

Senior Member amin25m آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chemical Engineering/University of Alberta

نقل قول نوشته اصلی توسط Jcanada نمایش پست ها
    سلام دوستان. امروز يكي از دوستام كه عضو اپلاي ابرود نيست، ويزاش اومد. 26 اپريل مداركشو داده بود. 28000 تا فاند داشت كه 14000 تاش براي هزينه دانشگاش بود. نكته جالب اينه كه يادش رفته بود bs بذاره و اصلن هم ازش نخواستن. اينو گفتم براي اينكه يه مقدار اونايي كه نگران bs شون هستن، نگرانيشون برطرف بشه.
    ما نگران نیستیم. فقط این نکته مشخص می شه که بهانه های مالی برای ریجکت مسخرست. ایشالا دوستتون مبارکشون باشه. یکی از دوستای منم اتفاقا بی اس نزاشته بود. یادشم بود بزاره ولی نزاشت و ویزاشم اومد.

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط amin25m نمایش پست ها
    ما نگران نیستیم. فقط این نکته مشخص می شه که بهانه های مالی برای ریجکت مسخرست. ایشالا دوستتون مبارکشون باشه. یکی از دوستای منم اتفاقا بی اس نزاشته بود. یادشم بود بزاره ولی نزاشت و ویزاشم اومد.
    نمیشه گفت بی اساه. یکی از خانمای این فروم خانم calgary دفعه قبلی بخاطر بی اس 12 میلیونی رد شده بود. ولی اینبار با همون شرایط و فقط با بی اس بالاتر اقدام کرده و چند روز پیش ایمیل سوالا رو گرفته بود. ایشونم فول فاند بود. نمیشه گفت این ایرادا بیخوده. در مورد ایشون استثنا قائل شدن به هر دلیلی. شاید چیزای دیگه ای تو پرونده اش بوده وگرنه بطور معمول نه فقط سفارت کانادا که تقریبا همه سفارتا بی اس رو میخوان.

یه سوال دیگه: دوستان برای گرفتن ویزا معمولا چیکار میکنن؟ شخصا میرن آنکارا یا به کسی میدن؟
    شرکت یا موسسه ای هست که این کار رو بکنه؟ هزینه چقدر میشه؟ میشه اطمینان کرد؟ چه راه حلی پیشنهاد میکنید؟
    مرسی

Senior Member amin25m آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chemical Engineering/University of Alberta

نقل قول نوشته اصلی توسط faramarz_s نمایش پست ها
    یه سوال دیگه: دوستان برای گرفتن ویزا معمولا چیکار میکنن؟ شخصا میرن آنکارا یا به کسی میدن؟
    شرکت یا موسسه ای هست که این کار رو بکنه؟ هزینه چقدر میشه؟ میشه اطمینان کرد؟ چه راه حلی پیشنهاد میکنید؟
    مرسی
    شما یه سر به تاپیک "پیک آپ ویزا از آنکارا برای دانشجویان" بزن. اونجا بهتر راهنماییتون می کنن. معمولا یه عده داوطلب می شن و به نمایندگی از چندین نفر به ترکیه سفر می کنن. هزینه های سفر رو هم تقسیم می کنن. البته فکر کنم به آژانس ها هم می شه داد. چند صفحه آخرو بخونید حساب کار دستتون میاد.

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    نمیشه گفت بی اساه. یکی از خانمای این فروم خانم calgary دفعه قبلی بخاطر بی اس 12 میلیونی رد شده بود. ولی اینبار با همون شرایط و فقط با بی اس بالاتر اقدام کرده و چند روز پیش ایمیل سوالا رو گرفته بود. ایشونم فول فاند بود. نمیشه گفت این ایرادا بیخوده. در مورد ایشون استثنا قائل شدن به هر دلیلی. شاید چیزای دیگه ای تو پرونده اش بوده وگرنه بطور معمول نه فقط سفارت کانادا که تقریبا همه سفارتا بی اس رو میخوان.
    به نظر من میاد که اونایی که واقعن این مسئله ی مالی براشون مشکل درست کرده استثنا هستند!

Junior Member

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

سلام دوستان عزیز؛

من امروز پاس ریکوست شدم به سلامتی! :دی

کسی میدونه که آژانسی جایی هست که ویزا رو پیکاپ کنه تو ایران؟

سپاس.

سلام بچه ها ویزای من هم امروز اومد. من اطلاعاتم رو وارد جدول کردم اما خودم وقتی search میکنم پیداش نمیکنم.
    من 27 می فرستاده بودم و doc request هم نشدم.