سلام
من اگه 3شنبه پاسپورت رو ساعت 8 صبح بدم سفارت. فرداش ساعت چند پاسپورت رو پس میدن؟ صبح بین 8 تا 10 یا عصر؟
دوستایی که ویزاشونو گرفتن کمک کنن لطفا. مرسی.
سلام
من اگه 3شنبه پاسپورت رو ساعت 8 صبح بدم سفارت. فرداش ساعت چند پاسپورت رو پس میدن؟ صبح بین 8 تا 10 یا عصر؟
دوستایی که ویزاشونو گرفتن کمک کنن لطفا. مرسی.
سلام
خانم من بعنوان ویزیتور اقدام کرده و چندروز پیش ویزاش اومد ولی از ویزای من خبری نیست. کسی از بچه ها بوده که این شرایط رو داشته باشه؟ برای من خیلی جالبه، آخه اگه من نتونم ویزا بگیرم، ویزای خانمم هم که کان لم یکنه![]()
نمیشه گفت بی اساه. یکی از خانمای این فروم خانم calgary دفعه قبلی بخاطر بی اس 12 میلیونی رد شده بود. ولی اینبار با همون شرایط و فقط با بی اس بالاتر اقدام کرده و چند روز پیش ایمیل سوالا رو گرفته بود. ایشونم فول فاند بود. نمیشه گفت این ایرادا بیخوده. در مورد ایشون استثنا قائل شدن به هر دلیلی. شاید چیزای دیگه ای تو پرونده اش بوده وگرنه بطور معمول نه فقط سفارت کانادا که تقریبا همه سفارتا بی اس رو میخوان.
یه سوال دیگه: دوستان برای گرفتن ویزا معمولا چیکار میکنن؟ شخصا میرن آنکارا یا به کسی میدن؟
شرکت یا موسسه ای هست که این کار رو بکنه؟ هزینه چقدر میشه؟ میشه اطمینان کرد؟ چه راه حلی پیشنهاد میکنید؟
مرسی
شما یه سر به تاپیک "پیک آپ ویزا از آنکارا برای دانشجویان" بزن. اونجا بهتر راهنماییتون می کنن. معمولا یه عده داوطلب می شن و به نمایندگی از چندین نفر به ترکیه سفر می کنن. هزینه های سفر رو هم تقسیم می کنن. البته فکر کنم به آژانس ها هم می شه داد. چند صفحه آخرو بخونید حساب کار دستتون میاد.
سلام دوستان عزیز؛
من امروز پاس ریکوست شدم به سلامتی! :دی
کسی میدونه که آژانسی جایی هست که ویزا رو پیکاپ کنه تو ایران؟
سپاس.
سلام بچه ها ویزای من هم امروز اومد. من اطلاعاتم رو وارد جدول کردم اما خودم وقتی search میکنم پیداش نمیکنم.
من 27 می فرستاده بودم و doc request هم نشدم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)