شهروز جان سلام... من برام خیلی جالب بود که دیدم نوشته ای که ملبورن شبیه سان فرانسیسکو؟ وقتی این را خوندم شوکه شدم... ....حالا معلوم شد که تا حالا امریکا نبودی... و این جای این سوال را باقی می گذاره که کسی که امریکا نبوده چطور در مورد اونجا قضاوت می کنه؟ ... من از همه ی دوستانی که این مطلب را می خوونند و دوست دارند نظر خودشون را بگن خواهش می کنم زمانی قضاوت بکنید و نظر بدید که آشنایی با دو جا را داشته باشید... من هم در امریکا زندگی کردم و هم در استرالیا ... هم در سان فرانسیسکو و هم در سیدنی ... در هیچ جای نوشته های من دیده نمیشه که از ملبورن که در اونجا نبودم حرفی و یا قضاوتی کرده باشم ... در مورد دوشهری که یاد کردم اگه اینترنت را جستجو بکنید ... دریافت خواهید کرد که خیلی از مسافران این دو شهر را شبیه هم تشبیه کردند ... به هر حال من باز بر می گردم به اون عقیده ای که گفتم ... نظر آدمها متفاوت است چرا که نوع زندگی متفاوت و هر کسی نسبت به نوع زندگی اش جای مناسب را انتخاب میکنه ... اما ما ایرانیها عادت بدی را پیدا کردیم که بدون اطلاع از جایی و یا فرهنگی که نمی شناسیم سخن زیاد میگیم ... متاسفانه این عادت از قدیم بوده که نمی توونم در اینجا بیان اش بکنم...