نقل قول نوشته اصلی توسط Chuck نمایش پست ها
سلام
من واسه مصرف شیر، از شیر TruMoo میخریدم، مزش خوب بود، یه دو هفته فرصت نکردم برم خرید واسه همین اون شیری که قدیم گرفته بودم تو یخچال موند، تاریخش هم گذشت ولی حسش نبود بندازمش دور! تا اینکه دیروز یاده این افتادم که تو مملکته خودمون چه قد از بدیه شیرو این جور چیزا میگفتن، گفتم بیام این شیرو گرم کنم تا ببینم میبره یا نه. حدوده ۱۴ روز از تاریخه رو جعبه میگذشت ولی وقتی گرمش کردم اصلا هیچ اتفاقی نیفتاد! در حالی که قاعدتا باید میبرید! معلوم بود اینا یه سری ات اشغال دیگه هم قاطیه شیر میکنن. شما دوستان تو آمریکا چه شیری استفاده میکنین که میدونین سالمه و از این مشکلا نداشته باشه؟
من تو ایران با توجه به رشته ام یه مدت سرو کارم با آلودگی های موجود در شیر بود ... کمی اطلاعات دارم !
شیرهای پاستوریزه و هموژنیزه موجود در ایران از نظر آلودگی از بدترین شیرهای دنیا هست ... غلظت آلایندههای آن (باکتریها) هزاران برابر حد استاندارد است ... دلیل زود فاسد شدن شیرهای ایران هم رشد سریع باکتریها هست ... درضمن اینو میدونستید که اگر یک آمریکایی شیر ایران را بخورد به احتمال 80 درصد دچار مسمومیت نوع دوم می شود!؟

یه سرچی تو اینترنت بزنید متوجه می شوید که شیرهای اروپایی و آمریکایی بهترین دنیا هستند ... آت آشغال چیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!

کارشناس دیگری نیز بدین روزنامه گفت: «هرچند بار میکروبی شیرها از حد استاندارد اروپا و آمریکا بالاتر است اما غیر از موارد شدید، عاملی برای مسمومیت افراد به شمار نمی‌آید. این بار میکروبی شیرها به علت مقاومت دستگاه گوارش ایرانیان آسیب‌زا نیست.» اما رسول دینارود معاون سابق وزیر بهداشت می‌گوید: «آلودگی غذا در ایران سالی ۳۵ هزار نفر را می‌کشد و میلیاردها تومان خسارت اقتصادی به بار می‌آورد.».

یکی از کارشناسان به این روزنامه گفته‌است:«شیر سالم حالت شیمیایی قلیایی دارد اما زمانی که بار میکروبی آن از حد مجاز می‌گذرد، اسیدی می‌شود. کارخانه‌داران برای جلوگیری از این اتفاق به آن «آب ژاول» یا «وایتکس» اضافه می‌کنند. این عمل باعث می‌شود تا دوباره حالت شیمیایی شیر قلیایی شود. از طرف دیگر اداره استاندارد هم متوجه این قضیه نمی‌شود، چون نتیجه این عمل قابل اثبات نیست!» همچنین کارشناس دیگری نیز گفته‌است: «نباید این مساله را به همه کارخانه داران تعمیم داد. الان کارخانه‌های زیادی هستند که مسایل ایمنی و بهداشتی را رعایت می‌کنند ولی فعالان حوزه تغذیه و سلامت خوب می‌دانند که برخی کارخانه‌های سودجو، برای آنکه مجبور نشوند پول بیش‌تری برای تهیه شیر استاندار بدهند، از وایتکس استفاده می‌کنند.»[۶]
روزنامه تهران امروز در شماره‌های بعدی خود خبر داد که پس از انتشار این گزارش با تهدید و تکذیب تولید کنندگان مواجه شد.
دکتر موسی‌خانی متخصص آزمایشگاه «مبناء» به این رونامه می‌گوید:«متاسفانه برخی دامداران در شیر وایتکس می‌ریزند تا بار میکروبی آن پایین بیاید.» البته او معقتد است که تقلبات در این زمینه بسیار زیاد است.«برخی کارخانه‌ها گرفتار تقلب می‌شوند. مثلا برخی اوقات دامداران آنتی‌بیوتیک به دام می‌دهند و همین مساله برای مصرف کنندگان محصولات لبنی مشکل ایجاد می‌کند.» او اعتقاد دارد مساله آنتی بیوتیک‌ها از مساله استفاده وایتکس مهم‌تر است.[۷][۸]
من مطالب بالا را با چشم خودم دیدم و تایید میکنم ! متخصصان تغذیه ای که از این فاجعه با خبر هستند به شدت توصیه می کنند بجای شیر در ایران از ماست استفاده کنید.

شیرهای غیر اورگانیک از نظر غذایی سالم و فاقد هرگونه آلودگی هستند ... هنوز هم از لحاظ علمی اثبات نشده این شیرها و سایر مواد غذایی غیر اورگانیک برای بدن مضر هستند...
با توجه به تعریف اورگانیک در اینجا میشه به جرات اینو گفت که نسل ما در ایران هرگز میوه و مواد غذایی اورگانیک نخورده ! ...