هشدار جدی وزارت کشور مالزی به دانشجویان خارجی

وزیر کشور جدید مالزی به دانشجویان خارجی در خصوص سوء‌استفاده از ویزای دانشجویی هشدار جدی داد.

به گزارش خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در مالزی، داتوک سری احمد زاهد حمیدی، وزیر کشور جدید مالزی هشدار داد که این وزارتخانه بزودی علیه خارجیانی که از ویزاهای مسافرتی و دانشجویی خود سوء‌استفاده کرده و یا بیشتر از مدت ویزای خود در مالزی اقامت داشته باشند (Overstay) اقدام جدی انجام می‌دهد.

وی تصریح کرد: دپارتمان مهاجرت مالزی به طور جدی و فعالانه در حال مانیتور کردن خارجیانی است که به ناهنجاری‌های اجتماعی دامن می‌زنند.

وی تاکید کرد: ما علیه آنهایی که از ویزای دانشجویی خود سوء‌استفاده کرده و به فعالیت‌های بازرگانی و دیگر فعالیت‌هایی که خارج از حیطه ویزایشان است مبادرت می‌کنند، واکنش جدی نشان خواهیم داد.

وزیر کشور جدید مالزی افزود: اگر ویزایتان تمام شده است خود را معرفی کنید و ما مشکل را مسالمت‌آمیز برطرف می‌کنیم.