نقل قول نوشته اصلی توسط raminkamali نمایش پست ها
سلام.
با توجه به قانون جدید اداره مهاجرت مالزی ویزای توریستی ورودی ایرانیان به کشور مالزی از 3 ماه به 14 روز کاهش یافت و طبق لیست ارائه شده اداره مهاجرت مالزی ایران در فهرست کشورهایی قرار گرفت که دو هفته می توانند به مالزی ورود نمایند.
همچنین بنا به قوانین جدید اداره مهاجرت مالزی در سال 2012 ، فقط دانشجویان خارجی میتوانند در مالزی مشغول تحصیل شوند که قبل از ورود به مالزی پروسه ویزای دانشجویی آنها طی شده و تائیدیه ویزای دانشجویی از اداره مهاجرت صادر شده باشد، در غیر اینصورت صرف ورود با ویزای توریستی به مالزی، هیچ فرد خارجی حق تحصیل نداشته و میبایست خاک مالزی را ترک نماید

منابع : http://iran-gpg.com/gpg%20uploader/t...02012-%202.pdf
و
منبع موثق از سایت اداره مهاجرت مالزی http://www.imi.gov.my/index.php?opti...mid=73&lang=en
با سلام
اگر بخواهیم این ویزای دو هفته ای را برای دو هفته دیگر هم تمدید کنیم امکانش وجود دارد؟
دوست من دانشجوی دکترای دانشگاه یو ام بود. چند ماه پیش کار پیدا کرد و ویزای تحصیلی اش را باطل کرد و ویزای کاری برایش گرفتند. الان می خواهد از این کار استعفا بدهد. 4 ماه برای ازدواج ایران بیاید و بعد برای دفاع از رساله دکترایش (الان سابمیت کرده) و پیدا کردن کار مجدد (ترجیحا تدریس) به مالزی برود. اما دو هفته اجازه اقامت در مالزی برای این کار خیلی کم است. دوستان راه حلی به نظرتان می رسد؟