نقل قول نوشته اصلی توسط hmonshat نمایش پست ها
سلام ، من شدیداً به کمک نیاز دارم:

مواد خوندم و دارم میرم مکانیک برای 15 می از عشق آباد وقت گرفتم و تو رزومم این علایقمه:

• Finite element analysis in Orthopaedic Biomechanics.
  • Simulation and modeling of stress-strain fields.
  • Theoretical and numerical continuum mechanics.
  • Numerical calculation
  • Structure-processing-property relationship.

فاندم از نوع TA هست و عملاً RP ندارم. مشکل از اینجا شروع میشه:

استادم تو آمریکا اسمش تو نامه ادمیشن (نه I20) اومده و هم استاد مکانیکه، هم مواد و هم هوافضا (!) کارای نانو هم انجام داده.
اگه من الان به سفارت RPندم نمیرن بک گراند استاد آمریکامو چک کنن و مثلاً فکر کنن که من قراره تو همون فیلدهایی که تو سایت استادم هست کار کنم؟
باهاش که صحبت کردم می گفت که می تونه یه RP در این زمینه واسم بنویسه:
Continuum modeling and simulation of growth in biological materials
نظرت چیه؟ اگه من این رو به سفارت تحویل بدم، احتمالش هست که تاثیر بک گراند استادم (هوافضا-مواد-نانو) کم رنگتر بشه؟ یا بهتره بهش بگم که اسمش رو از تو نامه ادمیشن حذف کنه و اجازه بده که همه چیز نامعلوم بمونه و مثلاً بجاش تو نامه ادمیشن اشاره شه که من واسه سال اول استاد ندارم و باید درس پاس کنم؟

ممنون
سلام

شما چون موادی هستید... داشتن یک RP امن بهتر از نداشتنشه! اما استادتون هم چون کارای هوافضایی می کنند و فانداشون خطریه احتمال داره شر بشه!

شما احتمال قوی بدید که نامه ادمیشن رو بگیرن ازتون... و اگر بگیرن که می فهمن که استاد دارید... برای همین یه RP امن داشته باشید حتما!

بهترین حالت اینه که اسمش حذف شه ولی بتونی یه RP بگیری که ایشون باید درس پاس کنه و بعد از سال اول بر اساس علاقه تو فیلد بایو کار خواهد کرد!